|
![]() |
#1 |
Reputacja: 22
|
![]()
Wkurza mnie płacz małych dzieci, ale jak jego nie słyszę mogą sobie wyć
![]() Ja bym chciała zobaczyć jakieś Twoje parcele ![]() Dzieci bez ojców to dobry materiał na gejów...? Spotkałam się z powiedzeniem, że homoseksualizm u mężczyzn pochodzi z braku wzoru ojca. #265 O jezu, jak ona mnie denerwuje. Takie sieroty powinny zostać zamykane w jakichś zakładach. Wielkie matki Teresy, skrzywdzone przez los No ta dziewczyna to jakaś totalna debilica ![]() Nie mogę, ta historia jest taka irracjonalna. Nie wiem czy naprawdę taka debilica jak ona może istnieć ![]() Skąd masz obrus ? ![]() http://s20.postimg.org/wvxulr871/s2n...c_01b6a9e5.jpg O jejku, Ania jest śliczna ![]() Nie dziwię się ojcu Karoliny - który z kolei wygląda jak rolnik ![]() ![]() Aj to, że ją polubili nie znaczy że przed nimi świetlana przyszłość.. gdzie zastał rozklejoną Karolinę mam nadzieję, że mają dobry klej ![]() No i wyszli.. Tylko Karolinka będzie musiała wrócić do domku. Oj to dostanie.. Ale Sławuś w dupce chyba to ma, pewnie liczy na bara bara.. No tego się nie spodziewałam, no nie mogę. Toć on oszalał! Ale zaręczyny nie przy stole w domu ![]() :o :o a JEJ ojciec na ślubie to mnie totalnie rozwalił? Gdzie jego waleczna poza? Zaakceptował go? http://s20.postimg.org/c0bkaibzx/800...1_46_06_90.jpg Na wspólnym zdjęciu to po prostu jakby inny sim 36 lat wcześniej... Jeszcze w starym domu ![]() Dziewczyna była zaradna, dzielna, bardzo sympatyczna i uwielbiała dzieci totalne przeciwieństwo mnie ![]() To naprawdę cudowne, że Twoi simowie tak wiele dla Ciebie znaczą. Rośniesz razem z nimi Ale żona Mirona nie zamierzała tak łatwo poddać się rozpaczy - ktoś ciągle potrzebował jej uśmiechu i dobrego słowa. I prawidłowo! Jak już wspomniałam, ona nie umarła |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() No to już bardziej możliwe. W końcu tak się zdarza i nie trzeba się specjalnie mieszać przez x pokoleń, żeby mieć takie problemy. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|