Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > Opowiadamy jak sobie gramy
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 08.02.2015, 15:17   #1
Shattered

Reputacja: 22
Domyślnie Odp: Miasteczko

Wkurza mnie płacz małych dzieci, ale jak jego nie słyszę mogą sobie wyć

Ja bym chciała zobaczyć jakieś Twoje parcele Było by fajnie jakbyś pokazała swoje otoczenie

Dzieci bez ojców to dobry materiał na gejów...? Spotkałam się z powiedzeniem, że homoseksualizm u mężczyzn pochodzi z braku wzoru ojca.

O jezu, jak ona mnie denerwuje. Takie sieroty powinny zostać zamykane w jakichś zakładach. Wielkie matki Teresy, skrzywdzone przez los

No ta dziewczyna to jakaś totalna debilica To nie mogła krzyknąć czy coś.. Jezu. Niech ją zatłucze wreszcie, sama bym ją zatłukła

Nie mogę, ta historia jest taka irracjonalna. Nie wiem czy naprawdę taka debilica jak ona może istnieć

Skąd masz obrus ?
http://s20.postimg.org/wvxulr871/s2n...c_01b6a9e5.jpg

O jejku, Ania jest śliczna

Nie dziwię się ojcu Karoliny - który z kolei wygląda jak rolnik , że tak zareagował. Szczurzyca mała od ziemi nie odrosła i już wielka miłość..

Aj to, że ją polubili nie znaczy że przed nimi świetlana przyszłość..

gdzie zastał rozklejoną Karolinę mam nadzieję, że mają dobry klej

No i wyszli.. Tylko Karolinka będzie musiała wrócić do domku. Oj to dostanie.. Ale Sławuś w dupce chyba to ma, pewnie liczy na bara bara..

No tego się nie spodziewałam, no nie mogę. Toć on oszalał! Ale zaręczyny nie przy stole w domu

:o :o a JEJ ojciec na ślubie to mnie totalnie rozwalił? Gdzie jego waleczna poza? Zaakceptował go?
http://s20.postimg.org/c0bkaibzx/800...1_46_06_90.jpg

Na wspólnym zdjęciu to po prostu jakby inny sim

36 lat wcześniej... Jeszcze w starym domu

Dziewczyna była zaradna, dzielna, bardzo sympatyczna i uwielbiała dzieci totalne przeciwieństwo mnie

To naprawdę cudowne, że Twoi simowie tak wiele dla Ciebie znaczą. Rośniesz razem z nimi

Ale żona Mirona nie zamierzała tak łatwo poddać się rozpaczy - ktoś ciągle potrzebował jej uśmiechu i dobrego słowa. I prawidłowo! Jak już wspomniałam, ona nie umarła
Shattered jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 08.02.2015, 15:39   #2
Caesum
Administrator

Reputacja: 101
Domyślnie Odp: Miasteczko

Cytat:
Napisał Shattered Zobacz post
Dzieci bez ojców to dobry materiał na gejów...? Spotkałam się z powiedzeniem, że homoseksualizm u mężczyzn pochodzi z braku wzoru ojca.
Bzdura. Mogę potwierdzić.

Cytat:
Napisał Master of Disaster Zobacz post
Mnie też się tak wydaje. Może Marlenie coś dolegało po prostu? Fajnie, że w końcu się doczekali maluszka, mam nadzieję, że będzie zdrowy.
No to już bardziej możliwe. W końcu tak się zdarza i nie trzeba się specjalnie mieszać przez x pokoleń, żeby mieć takie problemy.
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania