|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Nie wybaczę Ci tego, że nie wysłałeś Luizy na studia... Pomęczyłaby się trochę, ale przynajmniej zdobyłaby wykształcenie.
Mam dziwne przeczucie, że dziecko popsuje relacje między Adamem i Celiną. Wszystko jest takie och i ach, że aż mam ochotę przerzucić się na semi-realistic.
|
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||
|
Reputacja: 21
|
Dziękuję za komentarze!
![]() Cytat:
Cytat:
No pomijając Luizę to jest całkiem, całkiem A co do samego już domu to jak robię coś do grania to muszę mieć porządek i wszystko musi być ładnie dopasowane, więc pewnie jakoś specjalnie domowej atmosfery tam nie ma ![]() Cytat:
Cytat:
Nie robię simom zdjęć ślubnych (chociaż może powinienem zacząć...) Cytat:
W sumie trudno mi się wypowiedzieć, bo używam go od tak dawna, że musiałbym mieć jakieś porównanie. Ale myślę, że jest warty uwagi c;Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale na te trzy dni ciąży to jakoś mi się nie chce go zmieniać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udało mi się w weekend trochę na raty pograć, żeby Wam coś wrzucić, enjoy! Jeszcze ze spraw organizacyjnych: dodałem w pierwszym poście spis odcinków, a te będę od teraz wstawiał w spojlerach. Zdjęć jest sporo i spowalniają przeglądanie jeśli się chce szybko zajrzeć i nie czytać odcinka, więc to chyba będzie najlepsze rozwiązanie ![]() Spoiler: pokaż |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|