![]() |
#11 | |||
Reputacja: 33
|
![]()
Miałam przeczucie, że coś wstawiłaś
![]() ![]() Michaś! ![]() ![]() ![]() ![]() Nigdy nie przepadałam za Andżelą, ale teraz jest mi jej szkoda :< Ha! Wiedziałam, że Hirek jest ojcem (chociaż przy poprzednim odcinku przez jakiś czas podejrzewałam Oliwera Krafta ![]() ![]() Cytat:
![]() Kati jest śliczna ![]() ![]() ![]() ![]() Całe szczęście, że Michał posłuchał Andżeli i zgłosił się do Hirka. Hieronim pozbył się kolczyków ? Bardzo spodobała mi się rozmowa Hirka z Michasiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O Hugo ![]() ![]() Jestem ciekawa jak Adam sprawdzi się w roli ojca. Może być ciekawie... Strasznie podoba mi się pomysł z dwoma Adamami pod jednym dachem xD Cytat:
Fiona ![]() Kłopoty w związku czuć z daleka. Cytat:
![]() Adaś wygląda na małego rozrabiakę ![]() Następne maleństwo w drodze? Po tej rozmowie Ady z Adamem aż mi sie smutno zrobiło ![]() ![]() Mam nadzieję, że długo nie będziesz trzymać nas w niepewności co dalej i już niedługo zaserwujesz kolejny odcinek ![]() e: Ale czad, masz nawet więzienie xD Ja jak wsadziłam Joachima do celi, to to był taki trochę pic na wodę ![]() Ostatnio edytowane przez Annetti : 21.03.2015 - 19:10 Powód: więzienie |
|||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|