![]() |
#11 | |||||||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Libby - kolczyki są takie nieprofesjonalne w zawodzie Hirka i musiał się ich pozbyć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moim zdaniem Larysa i Kati wcale nie są do siebie podobne. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Ci, że często jestem mile zaskoczona poziomem wypowiedzi userów. Oczywiście zdarzają się wyjątki, ale, jak mówi przysłowie, one potwierdzają regułę ![]() Myślę, że polscy ogrodnicy, którzy "sadzą byki", są niedouczonymi ignorantami. Widzisz - my się tu sprzeczamy o odmianę jednego, powszechnie używanego słowa, a przyjdzie gość, który przed słowem "ktory" nie postawi przecinka... Cytat:
![]() Dużo gram w wakacje i w dni wolne. Zdarza się, że i w tygodniu usiądę, ale na godzinkę-dwie - zazwyczaj gdy wracam z uczelni jestem tak zmęczona, że mi się nic nie chce robić, a co dopiero grać w simsy. Cytat:
![]() Dziękuję! ![]() Myślałam, że dzisiaj coś tu wstawię, ale siedzę zapłakana i zasmarkana przed kompem, a na sumieniu mam kilka innych "uczelnianych" spraw, które powinnam załatwić, ale w takim stanie raczej mi się to nie uda, co jeszcze pogarsza sprawę. Ale od środy robię sobie wolne, więc co się odwlecze, to nie uciecze! (przynajmniej jeśli idzie o OJSG) ![]() A, jeszcze mam dla Was ciekawostkę. http://s20.postimg.org/nxuc9lhrx/dziesiec_tysiecy.jpg - data zrobienia screena - 12 lutego 2014, 13:00:15. Wniosek nasuwa się sam ![]() Plan działania na najbliższy odcinek: AdaM - ostatnia część jak na razie - oraz debiut rodziny Hoss. Później zaś wracamy do Larysy i Wawka (w końcu poznacie ich córeczkę! ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 30.03.2015 - 08:48 |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|