![]() |
#11 | |
Reputacja: 33
|
![]()
Melduję się z komentarzem!
O, a apropos początku, to mi wszyscy mówią, że najlepiej będzie jak twoje hobby będzie też kiedyś twoją pracą, w sensie, że połączone mogłoby być ![]() Takżem czuła, że Kora zrobi wszystko żeby mamie się nie oberwało ![]() ![]() ![]() I w ogóle... Ta cała sytuacja Iwa i Kory jest wprost tragiczna. On ją kocha, ona jego nie :< Aż człowiek nie wie po której powinien stać stronie! A ich ojcowie są tak upierdliwi, że głowa mała! ![]() ![]() ![]() Świetne przerażenie Kory ![]() ![]() A Kostka na ślubie nie było? Myślałam, że ojciec jakoś na niego wpłynie, żeby zacieśniał więzy ze szwagrem... No i Iwo nie ma kumpli, którzy mogliby pojawić się na ślubie? Smutno tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Iwan, ktoś mógłby go pacnąć w ten zakuty łeb, no naprawdę -,- Na złe by mu nie wyszło, bo gorzej to już raczej być nie może! Iwo, mój bohater ![]() ![]() No i to zakończenie też smutne!! Livka, powiedz, że on się jednak doczeka tej miłości od Kory :< Denis rozrabiaka! ![]() ![]() ![]() ![]() Wiesz co, te huśtawki to jakieś przeznaczenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całe szczęście, że Marcelinka może liczyć na wsparcie rodziców! A Denis! Widać, że niedaleko pada jabłko od jabłoni! ![]() Cytat:
![]() Koniec? Już koniec? No nieee, a ja chcę wiedzieć co dalej :< Przecież to wszystko musi się jakoś ułożyć! Jeszcze trzy! Ludu, no, mobilizacja, nie chcecie wiedzieć co dalej? Bo mnie już ciekawość zżera! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|