![]() |
#11 |
Reputacja: 21
|
![]()
Nowy odcinek!
![]() Błażej to skończony idiota, ja nie mogę... ![]() COOOOOO? ![]() ![]() ![]() ![]() Szczerze mówiąc to nie dziwi mnie decyzja Marleny. Chociaż ja widzę to trochę inaczej. Dla mnie to właśnie Błażej i jego obsesja są winni śmierci Czarka. A Marlena jeszcze myśli o tym żeby było mu dobrze, na co chyba nie zasługuje. Wiadomo, całe życie będzie o tym wszystkim pamiętał, ale to jakoś nie zmienia mojego (niezbyt przychylnego) stosunku do niego... Ciekawy jestem jak to wszystko się dalej potoczy. Matko, biedna Kazia ![]() Nie dość, że gwałci własną żonę to obce kobiety też?! ![]() ![]() No ale jest przynajmniej jeden plus - Kris jest uniewinniony! ![]() ![]() Piękna rodzina z tych Jagódków ![]() Kris zachowuje się trochę nieodpowiedzialnie i chyba jednak ma w sobie coś z ojca, bo jest bardzo skory do bicia... Lepiej by było gdyby został w domu, od Olimpii i tak nie miał się czego spodziewać a teraz jeszcze może sobie narobić kłopotów (na własne życzenie), a rodzina kolejnego rozstania chyba już nie przeżyje... Hmmmm, ciekawy jestem co teraz zrobi Bohdan... ![]() Całkiem przyjemny wyszedł Ci ten dom weselny! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|