|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czekałaś na mnie
![]() ![]() ![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Przepiękny domek ten ogród i tropikalne wnętrze świetne . Tylko jedno pytanie skąd pobierałaś roślinność do ogrodu . Jedynie nie pasuje mi kolorystycznie regał na książki .
Gr_Louie To że ten dom nie jest w twoim guście to nie oceniaj go zaraz na 2\10 albo chociaż podaj powód ja osobiście oceniam wykonanie a nie to że jeśli lubię nowoczesność daje ocena 10\10 a dom w klasycznym stylu nawet jak piękny to nie oceniam go na 0\10 . Bryła 10\10 Ogród 10\10 Wnętrze 10\10 Ogół 10\10
#3 |
|
![]()
Masz talent do budowania domów, z których każdy jest oryginalny, ma unikalny klimat i swoisty urok. Bardzo podoba mi się Twoja twórczość w tym dziale - sam lubię eksperymenty dlatego tym bardziej doceniam to, że każdy Twój projekt jest inny od poprzedniego i zawsze pozytywnie mnie zaskakuje.
Nie inaczej jest i w tym temacie - bambusowe ściany, bujna, tropikalna roślinność, pasujące do siebie dodatki i mieszkańcy w "strojach regionalnych". Otoczenie domu spodobało mi się chyba nawet bardziej niż wnętrza - idealnie oddałaś klimat wakacyjnej wyspy. Kawał dobrej roboty. ![]() P.S. Jeziorko na tyłach domu? Co ja bym dał, żeby mieć luksus schodzenia z tarasu wprost do wody... ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 15
|
![]()
Mi się niezbyt podoba. Odnosze wrażenie, że w tej "full wypas luks chata" jest pusto. Może wrzucisz rzuta, to ocenie?
#5 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A ja już myślałam, że to będzie jakaś niewiadomo jaka willa.
Co do samego domku: nie mój styl. Wolę takie zwykłe. Ale jak na taką chatkę to jednak całkiem ładna. 5/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Aww. Luksusowa, nie ma co.;D
Ma ten swój klimat dżungli i tropików. Podoba mi się ta drewniana wanna. xD Dziwne, że nie gnije o.O Jakoś ostatnio piszę coraz krócej, no ale trudno. Pomysł boski.;p
#7 |
Guest
|
![]()
Nie gnije, bo kto w dżungli używa wanny częściej niż raz na rok?
![]() Normalnie to można by pomyśleć, że polakierowana, ale kurde kto ma lakier w dżungli. XD' |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Jak widać zdjęcie zostało uchwycone w momencie kąpieli.. i pomyśleć, że dopiero za rok mogę znowu takie zobaczyć.. xD
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No cóż zawieruszł się w bagażu taki transparentny do paznokci, ale został zużyty na wannę
![]() No cóż moja droga, półka z książkami w salonie nie pasuje kolorem do reszty mebli, wanna jest jaśniejsza niz pozostałe urządzenia w łazience a to ustrojstwo na zewnątrz szumnie nazwane "kibelkiem" wygłąda jakby ktoś czegoś w nim szukał (może i tak jest - o ile wcześniej połknął coś cennego) A tak serio - zapoznałam się kiedyś z możliwościami "Bezludnej wyspy" i jestem pod wrażeniem tego co dało się stworzyć tak skromnymi środkami ![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
fajny busz w ogródku ;p
i fajowa łazienka |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|