|
|
|
|
#1 |
|
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
Bryła
Bardzo mi się spodobała . Typowe polskie osiedle wybudowane za czasów PRL . Szare cegła bardzo tu pasuje . Ogólnie sam kształt bryły jest bardzo ciekawy i nawet realistyczny . Tylko ten parking . Już mniejsza o to że nie mają jak te pojazdy wyjechać ale sądzę że zwykły na ziemny bardziej by tam pasował . Ogród Tak właściwie to go nie ma . Są niby 4 drzewa ale na niektórych zdjęcie są a na niektórych jest tam puste miejsce . Popraw To Wnętrze Salon jest strasznie ciemny czarna podłoga i czarna ściana ?? zupełnie nie pasuje co innego czarna podłoga i np. biała ściana . Od razy pomieszczenie stało by się jaśniejsze i milsze dla oka . Kuchnia może być całkiem ładna .Sypialnia pierwsza też ładna. Ale w pokoju dla nastolatka [chyba] następnym razem podpisz zdjęcia To może meble do siebie pasują ale kolorystyka podłogi i ściany już nie . Ja bym tam widział jasnego kolory panele jak te żaluzje i np, biała ściana od razy lepiej , przynajmniej według mnie. Sypialnia druga to samo co salon za ciemny. a łazienka to samo co sypialnia druga . Ocena + Bryła + Meble są do siebie dobrze dobrane - Brak ogrodu - Zły dobór kolorów wewnątrz domu Bryła 8/10 Ogród2/10 Wnętrze 6/10 Ogół 5.3/10 Brakiem ogrodu zepsułeś sobie ocenę końcową . Podsumowując W twoim projekcie bardzo spodobała mi się bryła Popracuj nad łączeniem kolorów i czekam z niecierpliwością na twój kolejny projekt. Pozdrawiam Kowalino
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|