|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Bryła prezentuje się bardzo okazale , a kolumnowy portyk podkreśla dodatkowo jej monumentalność .
Kamienna elewacja i pnący winobluszcz podtrzymują charakter starej architektury . ![]() Geometryczny ogród utworzony ze strzyżonych bukszpanów i parkowych drzew oraz klasyczne elementy ogrodowej architektury : kamienne ławki , fontanny i rzeźby stanowią bardzo trafnie skomponowane otoczenie . ![]() ( Jeśli ogród miał być francuski , alejki powinny być żwirowe ) Wnętrza bardzo ładne . Ścienne boazerie , drewaniane podłogi oraz wytworne umeblowanie - utwierdzają w przekonaniu , że " mamy do czynienia " z posiadłością utrzymaną w klimacie minionych epok . Widać , że posiadasz znajomość tematu , który prezentujesz . Całość wykonana dobrze i sumiennie . Bardzo mi się podoba .
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Cudo, cudo jeszcze raz cudo! Nic bym nie zmiełała, wszystko mi się podoba. Oglądam już po raz nie wiem który, może dziesiąty wszystkie screeny, bo nie mogę się zdecydować co podoba mi się najbardzej, a chciałam napisać co najbardzej i nie napiszę albo napiszę, najbardziej podoba mi się wszystko!
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
|
|