![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich
![]() To mój pierwszy domek na forum. Starałam się jak mogłam a co z tego wyszło sami zobaczycie. Domek budowałam 2 dni. Jest to stary młyn wodny do którego wprowadza się młode małżeństwo ![]() Należał on kiedyś do dziadka Marcina. Po jego śmierci sporo czasu stał opustoszały. Wymianie musiały ulec między innymi okna i drzwi w salonie, gdyż z biegiem czasu po prostu się rozsypały. Większość okien przemalowano na zielono, ulubiony kolor Agnieszki. Bryła ![]() ![]() ![]() ![]() Salon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() Łazienka ![]() ![]() Sypialnia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Podwórze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lubie się bawić kolorami i eksperymentować ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aż mnie zatkało!!!
Cudownie. Najlepsza kuchnia ![]() 10/10
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Naprawdę ładnie
![]() ![]() Jednak odpycha mnie wszehobecny syf i nie wiem czy ktokolwiek podołałby tam mieszkać ![]() ![]() ![]() Twój dom łączy to, że wszystko jest wyrwane z takiego balaganu i idealnie do niego pasuje. Jestem pozytywnie zaskoczony i chyba przybyła nam jeszcze jednak genialna forumowa budowniczka ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Piękny ten młyn (a ja lubię stare młyny
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Bardzo ładny , ciekawy i starannie zaprezentowany projekt .
![]() Podobają mi się przedstawione pomysły aranżacyjne . Lubię niestandardowość i trochę teatralności w prezentacjach , a Twoja właśnie taka jest . ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Dom zrobiony z klimatem! Genialne dodatki. Wiem jak jest ciężko o dobre dodatki, które będą współgrać ze sobą. Piękna kolorystyka okładzin. Sama chciałąbym zamieszkać w takim domie =) idealne miejsce na wypoczynek. IMHO jest to jedna z tych lepszych prac na forum. I to zapewne nie tylko moje zdanie.
Świetna prezentacja na czasy w których panuje prezentowanie modernistycznych brył. Mam nadzieję, że nie jedengo użytkownika tego forum zainspirujesz do stwożenia czegoś nowego/innego/z klimatem. 10 |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Bryła - nie podoba mi się kształt, ale kolory są bardzo dobre, dają fajny efekt.
młyn jest super ![]() Ogród - jest ładny, najbardziej podobają mi się 3 ostatnie fotki. Salon jest bardzo ładny. Kuchnia - ta zieleń nie bardzo mi się podoba. Łazienka jest fajna, kibelek jakoś nie bardzo pasuje. Sypialnia jest świetna, zastanawia mnie tylko ta taka ramka na 5 fotce sypialni... Bardzo dobry klimat, podoba mi się. |
![]() |
#8 |
|
![]()
Super, tylko jedno zastrzeżenie
![]() 9,99/10
#9 |
Guest
|
![]()
Bryła szczerze mówiąc była przekopiowana ze zdjęcia młyna wodnego który znalazłam w necie. Nie bardzo wiedziałam jaki nadać mu kształt bo takowego na żywo nigdy nie widziałam
![]() Aaaa czekoladki ![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
@up: czyżby z MTS? ;] Też tam podobno był jakiś młyn ;]
Twoja, umeblowana wersja, jest świetna. Ma styl i odpowiedni klimat ![]() Muszę powiedzieć, że jestem wręcz urzeczona tą pracą ![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|