![]() |
#111 |
Reputacja: 33
|
![]()
Już nie mogę się doczekać poznania nowych historii i dowiedzenia się co z Anizją. Czuje, że to właśnie ją poznała Mina. No ale co ja zaczynam od końca. Wróćmy lepiej do początku. Sylwan faktycznie musiał zebrać się na dużą odwagę żeby powrócić i stanąć twarzą w twarz z tymi których skrzywdził. Zyskał za to u mnie dużego plusa. Mina to naprawdę mądra kobieta, niejedni powinni brać z niej przykład. Nie dziwię się reakcji Gustawa i Tobiasza (choć jemu musiało być strasznie ciężko, kiedy jego syn zaczął zbliżać się do biologicznego ojca. W końcu to nie do końca jego geny i mógł się czuć zazdrosny). Za to historia Gustawa i Anizji wprost zdobyła moje serce. Fajnie się poznali, nawet buzi sobie dali... Biedaczek, szkoda, że jej nie znalazł. Ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się skończy. Więc czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy.
Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#112 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
Pewnie się powtórzę, ale twoje miasto jest niesamowite ![]() Trochę za szybko wybaczyli Sylwianowi </3 szczególnie jego brat, powinien w głębi duszy go nienawidzić i podciąć żyły ![]() Jestem ciekawa wątku Anizji [skąd bierzesz pomysł na imiona??], dosyć ciekawą osóbką jest ![]() No a teraz rabacik poproszę ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Czyżby tą młodziutką osóbką była Anizja?
![]() Szkoda mi Sylwana, ale to pewnie dlatego, że lubię złych chłopców, a on się jeszcze poprawił i w ogóle i w ogóle i jakoś tak moją sympatię zdobył xD Cieszę się, że Gustaw mu wybaczył i zaczął się z nim dogadywać i że wszyscy razem zaczęli żyć w końcu jak jedna wielka rodzina. Brawa dla Miny, że kiedy trzeba było to postawiła się mężusiowi ![]() Szkoda Aniki, ale cóż, każdy musi kiedyś umrzeć.. Cytat:
![]() Czekam na kolejny odcinek i na kolejnych simów, których dane personalne będę się starała zapamiętać ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dzień dobry, tak, dzisiaj 2 odcinki
![]() ![]() Spoiler: pokaż Zaczęłam nową rundę w Nieznanowie! ![]() ![]() Na początku każdej rundy jest wysyp narodzin i ślubów - wielu simów wchodzi na nowy etap życia ![]() ...
Koralikowie poprzedni odcinek Spoiler: pokaż Winklerowie Spoiler: pokaż ... W następnym odcinku... ![]() Aaaa! 27.02. Nieznanowo będzie obchodzić swoje 5. urodziny! Sama jestem tym przerażona... Zachęcam do komentowania ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 05.09.2016 - 13:09 |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Reputacja: 33
|
![]()
Haha! Zgadłam, że to Anizję poznała Mina! Czuję się taka mądra
![]() A teraz czas na drugą część i nowych bohaterów... Bask! Cóż za piękne imię! Pies też jest piękny, ale imię po prostu zawładnęło moim sercem. Tak swoją drogą kojarzy mi się z harlequinami mojej mamy. No ale to nie o psie mowa, ale o simach. Fajni są ci bracia. Marceli powinien się trochę opamiętać. Choć muszę przyznać, że jestem ciekawa co wymyśli w ciągu tych dziewięciu miesięcy. A Cyprian. Zacznijmy od tego, że to jedno z moich naprawdę ukochanych imion (jak kiedyś się doczekam syna, to bardzo prawdopodobne, że właśnie tak mu dam na imię), a dokończmy tym, że polubiłam go niemal od razu. Mam nadzieję, że mu się ułoży i będzie miał z Katią dziecko (wyrasta ze mnie fanka prokreacji ![]() Gratuluję prawie pięciu lat. Jestem pod wrażeniem. I tak szczerze ci powiem, że nie spodziewałam się tego odcinka właśnie przed rocznicą. Czuję się mile zaskoczona ![]() Powodzenia w dalszej rozgrywce i niech simy będą z tobą ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Reputacja: 12
|
![]()
5. urodziny?!
![]() ![]() ![]() Zakochałam się w psie Cypka i Marcelego! Uwielbiam Labradory! ![]() ![]() ![]() ![]() więcej psiaków poproszę! xD hyhy, nie ma to jak chodzić w jednym, rozciągniętym swetrze aż do ciąży ![]() Ale mała Marcelinka jest śliczna ![]()
Ostatnio edytowane przez Cytryśnia : 18.02.2014 - 20:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Dzięki dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W tej rundzie z pewnością odwiedzę braci, więc do pół roku czasu powinno być wszystko wiadome ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś jeszcze? Nie ukrywam, że chciałabym coś wstawić póki nie mam natłoku zajęć, ale obecna ilość komentarzy (tym bardziej, że to dwa odcinki!) nie jest szczytem moich marzeń ![]() |
||||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Reputacja: 23
|
![]()
Zawsze, gdy widzę, że coś wstawiasz to otwieram temat i stwierdzam, że jednak przeczytam później. xD No zawsze tak mam. I potem znowu wchodzę do Miasteczka i zaczynam czytać i takie "wtf, czemu czytam to dopiero teraz".
![]() Ogólnie historia Koralików bardzo mi się podoba, pojednanie braci też. Choć momentami miałam wrażenie, że Tobiasz obrazi się na Mine czy coś. W każdym razie mam nadzieje, że Ani nic nie odbije, bo napisałaś, że ciąża jej się nie podobała za bardzo. Może zwieje tak jak Sylwan.. ![]() Historia braci też jest ciekawa. Starszego czarnucha trochę bardziej, a Katia wydaje się być bardzo fajną babką. ![]() ![]() Blondasek jest idiotą - to tyle ode mnie. Btw to chyba norma w Nieznanowie, że panowie robią dzieci i potem umywają ręce. xD Noo i gratulacje, że tak długo masz tą okolicę. Zazdroszczę, że masz tyle czasu i chęci, żeby to wszystko ogarniać. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Reputacja: 41
|
![]()
Powiem tylko tyle.
Odcinki są BOSKIE. Czekam na kolejne ![]() Dobrze, że wybaczyli Sylwanowi.Historia braci również jest ciekawa jak poprzednie.Pieseł prześliczny ![]() ![]() Czekam na kolejne odcinki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | ||
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ujmę to tak: uwielbiam happy endy
![]() naprawdę super, że Gustaw i Anizja się odnaleźli, ale jak tak nagle facet wyszedł z kuchni, bo poznaniu tożsamości dziewczyny to na mojej twarzy pojawiła się jakże wymowna mina pt: "WTF?" ![]() ![]() Ale wszystko dobre co się dobrze kończy. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Marcelinka jest po prostu urocza ![]() Co do drugiej historii.. Marceli się nie popisał ![]() Za to Cyprian to naprawdę sympatyczny koleś i fajnie, że po śmierci żony znalazł sobie kogoś z kim (mam nadzieję!) spędzi resztę swojego życia. Ale to simsy, tu wszystko jest możliwe ![]() 5 lat OJSG to jest coś ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|