|  | 
|  03.08.2010, 19:19 | #1 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Widać, że sama grafika uległa zmianie.  Na lepsze oczywiście. Co jest dla mnie kolejnym rozczarowaniem, że gra nie wychodzi w formie rozbudowanego rozszerzenia w the sims 3. Wątpię by gra się bardzo dobrze sprzedała, będzie pewnie kosztować ten 139zł i sądzę, że wielu osób które już kupiło Ts3 nie będzie wydawać pieniędzy na osobną serie the sims. Ogólnie granie w gry z serii The Sims zawsze było duży wydatkiem. 
				__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine | 
|   |   | 
|  | 
|  05.08.2010, 11:44 | #2 | 
| Zarejestrowany: 28.03.2010 Skąd: Polska ^^ Płeć: KobietaPostów: 1,019 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Jeszcze to: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=52805 Boję się drugiego screena ;D Ale ogólnie gra zapowiada się nawet nieźle ^^, lecz wątpię żebym kupiła... 
				__________________ | 
|   |   | 
|  05.08.2010, 12:08 | #3 | 
| Guest 

|  Odp: The Sims 3-nowosci 

Ehh... Wygląda naprawdę uroczo, grafika te z jest lepsza, ale przypomina to do złudzenie te wszystkie gry, w których zakładamy królestwo, napadamy na inne, dbamy o jego rozwój i rozwój mieszkańców itp. Czyli takich, których jest od zarąbania w internecie. O)czywiście przypomina to zwykłe The Sims, ale wątpię że to kupię. Jeżeli po premierze pojawią się tylko komentarze w stylu "Ooohh" to pomyślę. Skoro powstało to "Średniowiecze" to obawiam się, że pojawi się więcej takich Simso - podobnych gier. Zajmujcie mi się tu czterema porami roku i ziwerzakami do TS3!   Rozumiem, że twórcy mają pełno pomysłów, ale obawiam się, że w końcu to wszystko zacznie schodzić na psy... | 
|   | 
|  05.08.2010, 12:11 | #4 | 
| Mod emeryt Zarejestrowany: 27.03.2007 Skąd: Vatican Płeć: MężczyznaPostów: 1,820 Reputacja: 9 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Według mnie to to jest bez sens.  The sims w stylu RPG. Po co to skoro i tak ta gra nie ma szans przebicia z innymi tego typu grami. Ta gra sprzeda się całkiem dobrze tylko i wyłącznie dlatego, że w tytule jest napis The sims. Gdyby było samo Medieval i gra nie byłaby z serii the sims. Sprzedaż spadła by o dobre 80-90% Tak za pół roku ujrzymy pewnie: The Sims: Renesans The Sims: Starożytność The Sims: Wojna w Wietnamie ... itd. 
				__________________ Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 05.08.2010 - 14:27 | 
|   |   | 
|  05.08.2010, 12:39 | #5 | 
| Zarejestrowany: 01.04.2010 Płeć: KobietaPostów: 2,847 Reputacja: 14 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Z opisu wydaje się całkiem fajne, ale nie wydaje mi się, żeby gra odniosła sukces. Raczej nie kupię.
		 | 
|   |   | 
|  07.08.2010, 18:16 | #6 | 
| Guest 

Fajne ;-) Ale ja tez nie kupie xp
		 | 
|   | 
|  12.08.2010, 18:10 | #7 | 
| Zarejestrowany: 03.08.2008 Skąd: Między niebem, a ziemią ... Płeć: KobietaPostów: 365 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci 

Właśnie przeczytałam co piszą o the sims średniowiecze i osobiście podoba mi się ten pomysł. Co prawd dziwię się, że wychodzi już w 2011, bo to oznacza, że pewnie zakończą pracę nad the sims 3. Sam dwójka wychodziła kilka lat, a 3 okazuje się, że raz dwa. Nie wiem czy średniowiecze będzie się dobrze sprzedawać, ale sądzę, że może być to zupełnie co innego niż dotychczasowe gry the sims pewien rodzaj odskoczni, przecież ile w końcu można maglować to samo w kółko. Nie ma co bowiem ukrywać, że większa część the sims 3 była już widoczna we wcześniejszym wydaniu, ale w trochę gorszej "oprawie". The sims średniowiecze łamie tą dotychczasową monotonię, ale z drugiej strony zastanawiam się ile jeszcze będzie części the sims, bo już mamy 3, a średniowiecze, jeśli dobrze rozumię, jest zupełnie osobną częścią, czyli coś w typie the sims 4. Zobaczymy co to będzie gdy gra się pojawi    
				__________________  | 
|   |   | 
|  12.08.2010, 20:49 | #8 | 
| Zarejestrowany: 17.10.2009 Skąd: Poznań Wiek: 38 Płeć: KobietaPostów: 970 Reputacja: 10 |  Odp: The Sims 3-nowosci | 
|   |   | 
|  12.08.2010, 22:51 | #9 | 
| Guest 

Ej, to mi się podoba : O I zapewne kupię, bo prawdę mówiąc, czekałam na coś takiego. Jednak tak samo jak powiedział kowalino, gdyby nie było napisu The Sims to ciągle by stało to na półkach. The Sims już zaczyna być takim znaczkiem. Jest napisane "The Sims" = to na pewno coś dobrego i fajnego. Tak samo jak markowe ciuchy czy no nie wiem DŁUGOPISY D: | 
|   | 
|  18.08.2010, 05:53 | #10 | |
| Zarejestrowany: 04.01.2008 Płeć: MężczyznaPostów: 313 Reputacja: 10 |  The Sims: Średniowiecze (Medieval) 

Po długiej nieobecności na forum zdziwiło mnie to że jeszcze nikt nie założył tematu na temat tej nowej odsłony simsów.  http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=15445 Cytat: 

__________________ W BUDOWIE Ostatnio edytowane przez karasss : 21.08.2010 - 04:03 | |
|   |   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
| Narzędzia wątku | |
| Wygląd | |
| 
 | 
 |