Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.10.2010, 22:08   #1
Kamis

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Vorg

Super
No cóż.. wybaczę Ci tak mało zdjęć, w zamian za to że w następnym będzie ich duuużo

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.10.2010, 15:14   #2
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Szkoda, że tylko jedna fotka, ale odcinek i tak świetny .
Wiedziałam, że Vorg zna się z Lilith, jak tylko powiedział, że ma jak zwykle niewyparzony język .
No, Nick się spisał na medal z odkryciem tożsamości Vorga .
Tak się zastanawiam, jak to możliwe, że szatan idzie na układ z Vorgiem a tak naprawdę nie wie, kim jest...
Ciekawa jestem, czy i jak Lilith pomoże Vorgowi. Widać, że coś ich łączy .
Czekam na kolejny odcinek, no i zaległy bonus "Fantastycznej Czwórki" .
stare 28.10.2010, 16:45   #3
rudzielec

Cytat:
Napisał Kamis Zobacz post
Super
No cóż.. wybaczę Ci tak mało zdjęć, w zamian za to że w następnym będzie ich duuużo
ależ dziękuję

Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
No, Nick się spisał na medal z odkryciem tożsamości Vorga .
Tak się zastanawiam, jak to możliwe, że szatan idzie na układ z Vorgiem a tak naprawdę nie wie, kim jest...
Ciekawa jestem, czy i jak Lilith pomoże Vorgowi. Widać, że coś ich łączy .
tak, Nick spisał się z tożsamością Vorga ale nie wie jeszcze w jakie gówienko wdepnął
Co do szatana, to on zna Vorga ale jako Vorga, w następnym odcinku wszystko wyjaśnię
Lilith i Vorga łączy tylko jedno i Ty dobrze wiesz co xD

Dzięki za komentarze
może ktoś jeszcze? ^^
stare 28.10.2010, 23:19   #4
Master of Disaster

Reputacja: 26

Nowy odcinek!

Robi się coraz ciekawiej. Ciekawe co to za "zielonoskóry demon". Cóż, pozostaje mi czekać na następne odcinki. A ten - jak zwykle super. Co więcej mogę napisać?
Master of Disaster jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.10.2010, 18:22   #5
Gold_Chocolate

Jeszcze ja! Jak to miło , że znowu coś się tu pojawiło! Jestem w niemałym szoku.. Też mnie ciekawi czy ona pomoże Vorgowi.. Boski odcinek. Zdjęcia wybaczam , bo treść świetna Akurat wróciłam z imprezy halloweenowej czy jak to sie tam pisze mam wymalowane szwy na twarzy , więc akurat to pasuje do mojego mhrooocznego nastroju bosko.
stare 31.10.2010, 10:36   #6
Volturia

odcinek bardzo udany.
Dobra robota Nick.
Zaskoczyla mnie nieco sytuacja z diablica. Lilith ma charakterek i mysle, ze dobrze by bylo, gdyby pojawila sie jeszcze w FSsie nie raz
A teraz do roboty, bo chce czytac! ^^
stare 31.10.2010, 14:52   #7
Rocket

Reputacja: 11

strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości fajne, fajne, chętnie poczytam Twoje drugie fs
stare 03.11.2010, 17:14   #8
rudzielec

Cytat:
Napisał KathySelden Zobacz post
Robi się coraz ciekawiej. Ciekawe co to za "zielonoskóry demon".
ten demon przyszedł po Lena nic więcej napisać nie mogę :>

Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Jak to miło , że znowu coś się tu pojawiło! Jestem w niemałym szoku.. Też mnie ciekawi czy ona pomoże Vorgowi..
Lilith? w jakis sposób pomoże
ja szczerze mówiąc tez jestem w szoku że w końcu cos tutaj dodałam

Cytat:
Napisał Volturia Zobacz post
Dobra robota Nick.
Zaskoczyla mnie nieco sytuacja z diablica. Lilith ma charakterek i mysle, ze dobrze by bylo, gdyby pojawila sie jeszcze w FSsie nie raz
Nick faktycznie wykonał kawał dobrej roboty, jednakże chłopak wkopał się nieprzeciętnie
Lilith pojawi się nie raz, myślę że poznacie jeszcze kilka z jej dziewięciu sióstr :>

Cytat:
Napisał Rocket Zobacz post
strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości fajne, fajne, chętnie poczytam Twoje drugie fs
miło mi, że sie podoba
nie spodziewałam się, że ktoś nowy zacznie czytać mojego zniesławionego na innym forum Vorga, który padł ofiarą interpunkcji i wielu źle złożonych zdań
co do miejsca i czasu rozgrywania sie akcji, to mogę powiedzieć, że chciałam właśnie, wprowadzić coś nowego do opowiadań o demonach
a co drugiego FS to ostrzegam, że to totalne romansidło, na
dodatek strasznie pokręcone, a charakter głównej bohaterki jest zmienny jak pogoda, co jest cholernie denerwujące

ogólnie mówiąc, to mam co chciałam, długo nie dodawałam odcinka i teraz większość czytających pozapominała już o tym, że istnieje coś takiego jak "Vorg" no ale mam nadzieję, że znajdzie się jeszcze ktoś, kto przeczyta

i odnośnie odcinka Belle Rose, to informuję wszystkich, że będzie w tym tygodniu
stare 10.03.2011, 18:24   #9
Panna Lu
Guest

Jak bodajże wczoraj obiecałam, nadrabiam zaległości.

I tak:
Część siódma
Cytat:
Odwrócił się w przeciwnym do sierżanta kierunku, po czym otworzył wielki portal i szybko zniknął za jego poświatą. Kiedy brama do piekieł zamknęła się z sykiem, nastała cisza.
Jakoś ta "brama do piekieł" wyskakuje tu strasznie nagle, bo wcześniej nie ma żadnych sygnałów, dokąd ten portal prowadzi. Wszechwiedzący narrator zrobił się za bardzo wszechwiedzący.
Cytat:
Doskonale zdawał sobie sprawę, że władza z wyższego szczebla będzie na niego naciskać by poleciało kilka głów odpowiedzialnych za to pobojowisko
Pamiętam, że zwrot o lecących głowach pojawił się w poprzednim fragmencie odcinka. I mimo, że dzieli go od tego tu sporo linijek, to cały czas odbieram to jakoś jako powtórzenie. Także chyba bym to na coś zamieniła.
Cytat:
- To się dowiedz! Przecież nie rozpłynął się w powietrzu do cholery! - ryknął tak głośno, że blondyn wzdrygnął przestraszony.
Wzdrygnął się.
Cytat:
teraz zgrywasz pana i władce, bo posiadłeś moc i siłę
Władcę.

Jej, dużo się działo. Lubię dynamiczne opisy, a tutaj sprawiły one, że tekst czytało się strasznie szybko. Przez to chyba poszczególne wątki wydały mi się jakieś krótkie, takie, że chciałabym czytać dalej, mimo zakończenia.
I coraz bardziej mnie to wszystko zaczyna intrygować *o*

Na dzisiaj chyba na tym skończę, w najbliższym czasie postaram się dociągnąć to do końca. c:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.11.2010, 22:11   #10
ermine
Guest

Hmm tak pomyślałam, że mimo, iż czytam (na bierząco!) wszystkie Twoje wytwory to dawno nic nie komentowałam...
Ehhh tak to jest w klasie maturalnej - no life. ;d
Ale dzis calutki wieczór się obijam, więc mobilizuję organizm. ^^

Rudzielcu, czytałaś może coś z Dziedzictwa Kushiela? Tak sobie pomyślałam czytając o prawdziwej tozsamości naszego kochanego Vorgusia. ;]
Szamhazaj, Aza... Od razu pomyślałam o jednej z moich ulubionych serii, którą zresztą polecam serdecznie! (REKLAMA!) Co prawda tam to pierwsze imię brzmiało chyba troszeczkę inaczej <niepewny>, jednak skojarzenie pojawiło się mimo tego faktu.

Strasznie mi się podoba to jak rozwija się sytuacja w Twoim FS. Czekam z utęsknieniem na więcej odcinków, będących dla mnie miłymi przerywnikmi odrywającymi od wkuwania historii i (o zgrozo!) matmy. ;p

Pisz kochana, bo jesteś naprawdę dobra. Fakt, że zdarzają Ci się błędy interpunkcyjne... ale to przecież wszystko jest do wypracowania. ^^ Ja tam jestem Twoją fanką.

O kurczątko ale się rozpisałam. ;p

Ostatnio edytowane przez ermine : 11.11.2010 - 16:27
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania