|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Super
![]() No cóż.. wybaczę Ci tak mało zdjęć, w zamian za to że w następnym będzie ich duuużo ![]()
|
![]() |
#2 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Szkoda, że tylko jedna fotka, ale odcinek i tak świetny
![]() Wiedziałam, że Vorg zna się z Lilith, jak tylko powiedział, że ma jak zwykle niewyparzony język ![]() No, Nick się spisał na medal z odkryciem tożsamości Vorga ![]() Tak się zastanawiam, jak to możliwe, że szatan idzie na układ z Vorgiem a tak naprawdę nie wie, kim jest... Ciekawa jestem, czy i jak Lilith pomoże Vorgowi. Widać, że coś ich łączy ![]() Czekam na kolejny odcinek, no i zaległy bonus "Fantastycznej Czwórki" ![]()
![]() |
#3 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do szatana, to on zna Vorga ale jako Vorga, w następnym odcinku wszystko wyjaśnię ![]() Lilith i Vorga łączy tylko jedno i Ty dobrze wiesz co xD Dzięki za komentarze ![]() może ktoś jeszcze? ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 26
|
![]()
Nowy odcinek!
Robi się coraz ciekawiej. Ciekawe co to za "zielonoskóry demon". Cóż, pozostaje mi czekać na następne odcinki. A ten - jak zwykle super. Co więcej mogę napisać? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Jeszcze ja!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
odcinek bardzo udany.
Dobra robota Nick. ![]() Zaskoczyla mnie nieco sytuacja z diablica. Lilith ma charakterek i mysle, ze dobrze by bylo, gdyby pojawila sie jeszcze w FSsie nie raz ![]() A teraz do roboty, bo chce czytac! ^^
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
strasznie (dobre słowo) mi się podoba, że złamałaś konwencję: opowiadania o demonach najczęściej rozgrywają się albo w odległej przeszłości, albo innym świece, gdzie są wróżki, elfy etc, ale raczej nie w dużym mieście i nie w przyszłości
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||
|
![]()
ten demon przyszedł po Lena
![]() Cytat:
![]() ja szczerze mówiąc tez jestem w szoku że w końcu cos tutaj dodałam ![]() Cytat:
![]() Lilith pojawi się nie raz, myślę że poznacie jeszcze kilka z jej dziewięciu sióstr :> Cytat:
![]() nie spodziewałam się, że ktoś nowy zacznie czytać mojego zniesławionego na innym forum Vorga, który padł ofiarą interpunkcji i wielu źle złożonych zdań ![]() co do miejsca i czasu rozgrywania sie akcji, to mogę powiedzieć, że chciałam właśnie, wprowadzić coś nowego do opowiadań o demonach ![]() a co drugiego FS to ostrzegam, że to totalne romansidło, na dodatek strasznie pokręcone, a charakter głównej bohaterki jest zmienny jak pogoda, co jest cholernie denerwujące ![]() ogólnie mówiąc, to mam co chciałam, długo nie dodawałam odcinka i teraz większość czytających pozapominała już o tym, że istnieje coś takiego jak "Vorg" ![]() ![]() i odnośnie odcinka Belle Rose, to informuję wszystkich, że będzie w tym tygodniu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Guest
|
![]()
Jak bodajże wczoraj obiecałam, nadrabiam zaległości.
I tak: Część siódma Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jej, dużo się działo. Lubię dynamiczne opisy, a tutaj sprawiły one, że tekst czytało się strasznie szybko. Przez to chyba poszczególne wątki wydały mi się jakieś krótkie, takie, że chciałabym czytać dalej, mimo zakończenia. I coraz bardziej mnie to wszystko zaczyna intrygować *o* Na dzisiaj chyba na tym skończę, w najbliższym czasie postaram się dociągnąć to do końca. c: |
||||
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Hmm tak pomyślałam, że mimo, iż czytam (na bierząco!) wszystkie Twoje wytwory to dawno nic nie komentowałam...
![]() Ehhh tak to jest w klasie maturalnej - no life. ;d Ale dzis calutki wieczór się obijam, więc mobilizuję organizm. ^^ Rudzielcu, czytałaś może coś z Dziedzictwa Kushiela? ![]() Szamhazaj, Aza... Od razu pomyślałam o jednej z moich ulubionych serii, którą zresztą polecam serdecznie! (REKLAMA!) Co prawda tam to pierwsze imię brzmiało chyba troszeczkę inaczej <niepewny>, jednak skojarzenie pojawiło się mimo tego faktu. ![]() Strasznie mi się podoba to jak rozwija się sytuacja w Twoim FS. Czekam z utęsknieniem na więcej odcinków, będących dla mnie miłymi przerywnikmi odrywającymi od wkuwania historii i (o zgrozo!) matmy. ;p Pisz kochana, bo jesteś naprawdę dobra. ![]() ![]() O kurczątko ale się rozpisałam. ;p Ostatnio edytowane przez ermine : 11.11.2010 - 16:27 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|