![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
Twoje simki są pełne uroku! Niepowtarzalne i nieprzewidywalne . Od dawna śledzę temat ale nie mogłam się zebrać aby napisać. Simka jest PIĘKNA. Podoba mi się w niej wszystko od oczu po skin (wraz z włosami na rękach). Ocena 10/10 !
Twoje simy są urzekające! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
Reputacja: 11
|
![]()
Łojojoojoj, co to za kulfon?
![]() Nos mi totalnie nie przypadł do gustu, wygląda jak taka.. poznańska pyra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
![]()
Love, to rzekłam ja i się nie zgodzę
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Tylko simki/simowie Letown zawsze będą w jej stylu - nie można tego[gustu] tak diametralnie zmienic, zawsze bedzie ta cecha ktora bedzie je wyrozniac sposrod innej, ciemnej masy :-) (jesli wiesz o co mi chodzi). U Agaty są to simy z małymi oczami, bo jak sama kiedys stwierdziła nie lubi simów z dużymi. Oprócz tego zdjęcia - kąty, pod jakimi są robione, jak są przerabiane itp. sprawia, że z góry wiadomo czyj to sim jest :-)
Miłego dziona! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Ale żeście się rozpisali!
![]() Zacznijmy od tego, że faktycznie, Orla ma owłosione ręce, ale jak to ktoś dobrze spostrzegł, wiele ciemnowłosych kobiet ma ciemne owłosienie. O ile nogi, pachy i tzw. "bikini" po prostu trza depilować, o tyle według mnie to już lekka paranoja pozbywać się też włosów z rąk, no nie przesadzajmy. ![]() Co do skina - nie jest w żadnym calu "zarośnięty", sama dodałam owłosienie w CASie. Nie wiem, gdzie to "zarośnięte podbrzusze" widzicie i co do tego skina macie, naprawdę. ![]() Jeśli chodzi o rzęsy - rzęsy Orla ma, ale widocznie za mocno je skróciłam. Powieki wyglądają jak wyglądają przez powiększony zakres suwaków - chciałam uzyskać efekt kompletnego braku załamania powieki poprzez obniżenie całego tego fałdu skóry (wg EA to jest oczodół, ale jakoś mi się to nie widzi), co niestety spowodowało, że powieka wygląda na bardzo kanciastą i skin jest na niej zniekształcony. Co do ust - prawda, drugi raz zrobiłam bardzo podobne usta, wcześniej miała takie też Siv, ale to wina tego, że modelka, na której bazowałam wizerunek Orli miała takie usta w takim właśnie kolorze. U Siv to zwykłe widzimisię. @panMaciek, brwi są z podstawki. Dzięki za wszystkie komentarze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Może i rzeczywiście ma trochę za bardzo owłosione te ręce, może gdyby były ciut w łagodniejszym odcieniu to fajnie by to wyglądało. Nie powiem, że to nierealistyczne, jest bardzo realistyczne! Ile ja widziałam dziewczyn, które mają ciemne i długie włosy na dłoniach
![]() Oczy są super, są inne i ciekawe. To prawda, że wygląda, jakby nie miała rzęs, ale coś musi być kosztem drugiego, skoro chciałaś uzyskać taki efekt oczu ![]() Aha, i uwielbiam ten kolor ust i w ogóle tą szminkę. Po za tym bardzo mi się podoba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Pierwsze wrażenie po spojrzeniu na nią - wygląda jak facet. Nie ma w sobie w ogóle kobiecości (a biorąc pod uwagę, że jest kobietą, to nie sądzę aby mozna to było uznać za jakąkolwiek zaletę), jest męska. I szczerze mówiąc byłam święcie przekonana, że to facet do póki nie przeczytałam imienia. Do pięknych nie należy. Wygląda jak typowa zaniedbana osoba, która w rezultacie bardziej wygląda jak facet niż kobieta. Nie podoba mi się.
Ostatnio edytowane przez Kestrel : 02.11.2013 - 21:47 |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Simka wygląda bardzo pospolicie, a jej wyraz twarzy jest taki inscrutable.
![]() Poza tym... Podobają mi się jej usta za efekt naturalności, który szczególnie jest widoczny na przedostatnim zdjęciu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Po prostu uwielbiam Twoje postacie i Twoje zdjęcia, mogę na nie patrzeć godzinami. Nie wiem, jak to robisz, że całkowicie pozbywasz się tych wszystkich eaxisowych rysów twarzy, ale za to właśnie kocham Twoją twórczość. Twoje simy w niczym nie przypominają typowych trójkowych plastików. Przeciętna uroda? Who cares?
![]() ![]() ![]() PS. Ubóstwiam drugie zdjęcie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|