|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziś w świątecznym klimacie- pomyślałam, że skoro pobrałam sporo dodatków na potrzeby MTU (a co tam, zrobię sobie w tej chwili perfidną reklamę – zawsze to lepsze niż wstawianie obrazków do sygnatur czy innych tego typu chwytów- ja przynajmniej to robię na swoim gruncie;p) to je jakoś spożytkuję ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
2 i 4 zdjecie jest poprostu cudowne! az sie napatrzec nie moge.
na drugim, ahhhh te kolory. ale w czwartym dopatrzylam sie rozmazan na gwiazdce, ale to po glebszym przyjrzeniu sie. co do simki. to nie podoba mi sie jej szminka(ja po prostu takich nie lubie) ale za to oczy i nos sa super. ma troche za wysoko podniesione kaciki ust. no i wlosy. wlosy idealnie do niej pasuje, chociaz wybralabym ciut jasniejsza karnacje. gadaj! skad masz te wlosy?! |
![]() |
#3 |
|
![]()
Tak, prezentacja jest cudowna. Zastanawiam się skąd czerpiesz inspiracje do tworzenia takich prezentacji i cierpliwość do ustawiania tych wszystkich dekoracji (tam jest tyle detali :o ). Czwarte zdjęcie jest świetne!
Simka bardzo ładna. Kąciki ust są faktycznie zbyt wysoko uniesione. Ma cudowne oczy i ładny, zgrabny nosek ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Śliczne oczy, właściwie były pierwszą rzeczą, która zwróciła moją uwagę w tej prezentacji. Fryzura dobrze dobrana, a przy tym świetne tło. Jedyne co nie przypadło mi do gustu to tipsy. Nigdy nie byłam ich zwolenniczką, bo to takie 'łopatki'. Ogólnie simka bardzo ładna : )
|
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Świetna, a prezentacja dodaje jej jeszcze większego uroku.
#6 |
|
![]()
Zwykle lubiłam się pokusić o wybranie najładniejszego zdjęcia z Twoich prezentacji, ale tym razem wybór byłby bardzo trudny. Każda fotka jest bardzo precyzyjnym kadrem i w każdej zamknięta jest jakaś wyjątkowa refleksja.
![]() Bardzo podoba mi się zestawienie barw. Jest tak kolorowo i świątecznie pomimo, że nigdzie nie ma czerwieni, która w dekoracjach tego typu często kojarzy mi się tandetnie. Z racji nagromadzenia dużej ilości dekoracji, aranżacje są bardzo dynamiczne, ale zupełnie pozbawione chaosu. Wszystko ze sobą pięknie współgra jak świąteczna melodia. Simka również bardzo mi się podoba. Idealnie dobrałaś jej fryzurę. ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Myślę, że mogę ocenić simki na +
![]() |
![]() |
#8 | ||
|
![]()
Luth <podaje łopatę> : *
Cytat:
Dziękuje Tusiu xd Cytat:
![]() Cóż, miło mi Sherlocku xd Podejrzewam, że nikt inny nie skomentuje już, dlatego kochani BARDZO SERDECZNIE PIĘKNIE Wam dziękuje ![]() |
||
![]() |
![]() |
#9 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A ja będę chamska i na złość Ci jeszcze skometuję Vadette.
Zrobiłaś jej bardzo ładną twarz, lubię takie wyraziste oczy u simek. Ale nie mogę ścierpieć tej turkusowej bluzki. Nie cierpię tego koloru ![]() Ps. Nie licz na mnie, że Ci będę wytykać błędy, bo na simach się nie znam. Po prostu jestem spamerką, która pisze: "Podoba mi się" lub "Nie podoba mi się" ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Ah, Bjorka bo Ty być złośliwa w administratorska natura swa
![]() Ale za to Ci bardzo dziękuję : * Patrząc na tą simkę teraz, też zmieniłabym jej sukienkę, na początku miała ona sweterek ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|