|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja boje sie, ze jak znowu przeinstaluje gre gra zacznie mi sie "jak zawsze" buntowac: a to aktualizacji nie widzi, a to blad pliku a to to, a to sramto...:/ ale te mulenie gry strasznie denerwuje. Da to sie jakos naprawic latka lub patchem jesli "w ogole" wyjdzie? czy instalowac od poczatku? co poradzicie?
heh koniec koncow zauwazylam, ze przez nowa aktualizacje gra mi muli i wolniej chodzi tez tak macie?? Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.06.2011 - 13:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mi też zaczęło trochę mulić. Zrobiłam defragmentację dysku, zaraz sprawdzę, czy pomogło.
Sama sobie zrobiłam buga... Od dawna korzystam z NRaas Story Progression i tam jest taka opcja, zapobiegająca ciążom bez zgody gracza. No a ja większości ludziom pozwalam robić co chcą, tylko moim rodzinom zabraniam, żeby nie było samowolki. No i kazałam lasce zajść w ciążę a po ponownym włączeniu gry ona nie była w ciąży. Teraz niby jest, ale rodzi mi wtedy, gdy powinna była przy tej "znikniętej ciąży". Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.06.2011 - 14:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
A ja mam nietypowy problem, zapisałem simkę nastolatkę do szkoły z internatem i nagle jak był bal studniówkowy wróciła do domu. Od tamtej pory nie chodzi do szkoły, nie da jej się ani zapisać ani wypisać ze szkoły z internatem, a na pasku ma wyraźnie napisane "zapisany do szkoły z internatem"
Wie ktoś może o co chodzi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Hyzio, właśnie mam tak samo. Umie ktoś pomóc?
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
No to jest właśnie dziwne bo niby jest w szkole a jest w domu i nigdzie nie musi chodzić i w ogóle ;p ewidentny bug.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
To ja nawet nie będę chyba próbować tego internatu jak takie problemy są. Już mam jeden z z wymyślonym przyjacielem, dzieciak zmarnował prawie całe dzieciństwo i wiek szkolny na zabawę z nim, przytulanie i wieczorki herbaciane... I nic, zero przemiany w mobilnego przyjaciela. Jakiś trefny egzemplarz czy robię coś źle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
No trzeba dać do wypicia eliksir morficzny dla wymyślonych przyjaciół (do zrobienia/odkrycia) na stole chemicznym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ale chodzi o to, że ten przyjaciel jest wciąż szmacianą lalką wielkości misia szumisia, nie porusza się czyli jest niemobilny, nie ma żadnych interakcji prócz tych które wymieniłam (zabawa, śpiewanie, herbatka).
Ostatnio edytowane przez Chloé : 03.06.2011 - 18:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Wiem, że to nie wypada, bo wrzeszczą offtop!!!
![]() A może wymyślony przyjaciel Cię nie lubi ![]() A serio to możliwe, że bug gry. Myślałam, że po łatce pojawi się możliwość dodawania owłosienia na już stworzonych simach i nic... Tylko na tych z nowych rodzinek jest to możliwe. Więc... Ale może ktoś ma jakiś pomysł. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 64 (0 użytkownik(ów) i 64 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|