![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie stylistka po zrobieniu zdjęcia do portfolio zacina się, tzn. zrobi to zdjęcie, a ikonka aparatu nadal jest i nawet jak ją skreślę, to simka stoi i nie może wykonać następnego polecenia. Reset sim nie pomaga. Dopiero wyłączenie gry, ale nie będę przecież za każdym razem resetować gry. A chce nią osiągnąć 10 poziom kariery stylistki (taki ma cel życiowy). No chyba, że nie muszę robić tych zdjęć do portfolio, by ocena pracy się poprawiła?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
|
![]()
Ja wczoraj miałem podobnie. Mój sim jest fotografem. Poszedłem koło parku pocykać kilka fotek i jak w którymś momencie skreśliłem ikonkę robienia zdjęć, to sim mi się zaciął i musiałem grę wyłączać. Zapisana gra też mi się wczytuje sporo dłużej niż wcześniej. I jeszcze mam problem z tym, że nie mogę z plecaka wyjąć sztabek i kamieni, co pisałem w The Sims 3: uwagi na temat gry -> pytanie i odpowiedzi i czekam na pomoc kogoś mądrego
![]() ![]() Ostatnio edytowane przez grzro : 03.06.2011 - 07:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
|
![]()
Ja mam bugi. Może za mało razy próbowałam, ale dzieci nie mogę zrobić.
Pytanko. Ktoś z Was korzystał z opcji klonowania? (Nagroda szczęścia życiowego) U mnie wchodzi do ośrodka naukowego i wychodzi. Nic się nie dzieje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Reputacja: 11
|
![]()
U mnie też gra się tnie, sekundy chodzą wolniej niż realnie. Przy czytaniu na dobranoc simka nagle wstała za potrzebą a dziecko zacięło się w łóżku, paski lecą w dół. Gdyby nie testing to umarłoby z głodu, bo resetsim nie działał. Dopiero po restarcie gry pomógł.
I jeszcze nastolatki nie mogą iść na studniówkę bo przed szkołą taki tłok, że wejść się nie da i w efekcie było już po zabawie a sim nawet na niej nie był. A co do pytań: 1. Jak przeinstalowuje się grę by nie stracić postępów? 2. Widzę, że niektórzy ożywili już wymyślonego przyjaciela, jak to wygląda w drzewie genealogicznym? 3. Jak zrobić nastolatkom imprezę w piżamach? Wybór stroju jest standardowy, opcji piżamy brak. Ostatnio edytowane przez Chloé : 03.06.2011 - 10:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
Gdzie jest ten wskaźnik romansów?
![]() |
#136 |
|
![]()
ja boje sie, ze jak znowu przeinstaluje gre gra zacznie mi sie "jak zawsze" buntowac: a to aktualizacji nie widzi, a to blad pliku a to to, a to sramto...:/ ale te mulenie gry strasznie denerwuje. Da to sie jakos naprawic latka lub patchem jesli "w ogole" wyjdzie? czy instalowac od poczatku? co poradzicie?
heh koniec koncow zauwazylam, ze przez nowa aktualizacje gra mi muli i wolniej chodzi tez tak macie?? Ostatnio edytowane przez eyvee : 03.06.2011 - 13:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
1. Skopiuj z moje dokumenty>Electronic Arts>The Sims 3>Saves gdzieś w bezpieczne miejsce. Jeśli chcesz zachować screeny i dodatki z neta czy coś to najlepiej skopiuj cały folder The Sims 3. Zresztą wydaje mi się, że podczas odinstalowywania gra pyta czy usunąc pliki. Ale lepiej skopiować i w razie czego mieć spokój.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Mi też zaczęło trochę mulić. Zrobiłam defragmentację dysku, zaraz sprawdzę, czy pomogło.
Sama sobie zrobiłam buga... Od dawna korzystam z NRaas Story Progression i tam jest taka opcja, zapobiegająca ciążom bez zgody gracza. No a ja większości ludziom pozwalam robić co chcą, tylko moim rodzinom zabraniam, żeby nie było samowolki. No i kazałam lasce zajść w ciążę a po ponownym włączeniu gry ona nie była w ciąży. Teraz niby jest, ale rodzi mi wtedy, gdy powinna była przy tej "znikniętej ciąży". Ostatnio edytowane przez anie_1981 : 03.06.2011 - 14:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
A ja mam nietypowy problem, zapisałem simkę nastolatkę do szkoły z internatem i nagle jak był bal studniówkowy wróciła do domu. Od tamtej pory nie chodzi do szkoły, nie da jej się ani zapisać ani wypisać ze szkoły z internatem, a na pasku ma wyraźnie napisane "zapisany do szkoły z internatem"
Wie ktoś może o co chodzi? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|