![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo podoba mi się kabaretowy klimat tej fantastycznej prezentacji. Zrobiłaś to genialnie.
![]() Stylizacja simki jest świetna. Śliczne są te wszystkie wyszukane gadżety jak: ażurowe rękawiczki, ozdobny kapelusz i cała biżuteria. Wyjątkowo podoba mi się również niebanalne tło prezentacji - karty do gry. W pewien sposób ten zamysł "podgrzał" wzrokowe wrażenia i zrobiło się gorąco, czarująco i magicznie. Piękne zdjęcia. 11/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Dawno nie komentowałam twoich Simów
![]() Eloise śliczna, ma ładny kolor skóry i makijaż, ogólnie super. Malika jeszcze ładniejsza, podobają mi się jej oczy, ciuch, wszystkowszystkowszystko ![]() Tylko żałuję, że nie wstawiłaś chociaż jednego zdjęcia z całą postacią simek. Ciekawa jestem, jak one wyglądają w całości ![]()
#144 |
|
![]()
Malika bardzo ładna simka, trochę inna od reszty twoich simek, wydaje się być idealna w każdym calu.
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |||||||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() (Ruda wie, ile się nabluźniłam, bo akurat gadałyśmy przez telefon, gdy obrabiałam te fotki xD) Cytat:
1) Eloise -> http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/e1.jpg 2) Malika -> http://i1048.photobucket.com/albums/...oeemi83/m1.jpg Cytat:
![]() Serdecznie dziękuję wszystkim za opinię i miłe słowa! Jesteście wspaniali :* ************************************ Dziś powracam z nową postacią. Klimat pierwszych zdjęć trochę się różni od dotychczasowych, ale tak mnie jakoś naszło :> Możecie wierzyć albo nie, ale inspiracją do stworzenia tej simki była... sowa o.O No cóż, w rezultacie z sową ma niewiele wspólnego (no, może oczy), ale efekt spodobał mi się na tyle, że postanowiłam ją pokazać. Wrzuciłam fotki na tumblra, ale pomyślałam, że jak już obrobiłam te zdjęcia, to co mi szkodzi pokazać też tutaj i tym samym odświeżyć temat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
#146 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Ojej, przecież ja u Ciebie mam kolosalne zaległości!
![]() Jaiden - ciachooooo ![]() Darryl - i tu się przyczepię genetyki, bowiem ciemnoskórzy ludzie mają z reguły ciemne oczy. Poza tym, ma bardzo ciekawe i nietypowe rysy twarzy ![]() Reszty, ze względu na tematykę, nie oceniam. Ooo, Nora ![]() ![]() Okazuje się, że nic poza ciemnymi brwiami ![]() I tak czy siak wyszło świetnie. Jak to u Ciebie ![]() No i znów taki niepokorny charakterek się nam wyłania ![]() ![]() Leda ![]() ![]() Mamy kolejna niepokorną! (może przemianuj temat na "Studio niepokornych?" xD) Ale przy niej trzeba dodać coś jeszcze. Określiłabym ją jako taką kusicielkę. Ma taki typ urody ![]() Powinnaś ją wystylizować na taką panią z okładek pisemek dla kobiet. Wygląd ma idealny do tego - wystarczy "odkrzaczyć" brwi, zrobić makijaż makijaż, "ogarnąć" włosy, przebrać, postawić na plan zdjęciowy i masz xD Weź to przemyśl ![]() No ale w takiej wersji też prezentuje się fajnie ![]() Eloise - zakochałam się w niej! ![]() ![]() Malika - hipnotyzująca uroda! Zionie tajemniczością na odległość! ![]() ![]() Panna "Sowa" - pierwsza stylizacja to assasynka? Póki co, cokolwiek to jest, wyszło zarąbiście! ![]() A żeby nie było, że tylko słodzę i słodzę - jej "normalniejsza" wersja już mi się tak bardzo nie podoba. A sama simka chyba nie lubi być fotografowana i mogłaś jej oszczędzić mąk, bo na ostatnim zdjęciu chyba ledwo ledwo powstrzymywała swoje nerwy, żeby Ci czegoś nie zrobić ![]() Białą krecha (czy tam białe krechy, jak kto woli) na nosie wygląda dziwnie, a brwi okazują się być osadzone za nisko. No i jak już wersja "człowiecza", to dla zmylenia przeciwnika, przydałyby się jej jakieś soczewki z innym kolorem tęczówek. |
![]() |
![]() |
#147 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Amaranth jest też śliczna (z resztą jak wszystkie twoje simy ![]() ![]() ![]() Podziwiam, że chce Ci się szukać w necie tych wszystkich dodatków ![]()
![]() |
#148 |
|
![]()
no to może ja coś jeszcze naskrobię :>
oczy Amaranth to po prostu bajka i bez nich ta simka nie wyglądałaby tak unikatowo jak wygląda z nimi :3 cóż więcej mogę napisać? dobrze wiesz, że uwielbiam Twoje simy, które wyróżniają się na tle innych swoją oryginalnością i właśnie to mi się tak w nich podoba, iż nie są na jedno kopyto, że się tak wyrażę ![]() Amaranth świetnie prezentuje się w wersji łowieckiej, pasują jej blizny i ten dziki styl, natomiast w wersji bardziej uczłowieczonej, zmieniłabym jej tylko ciuch, by był pod kolor jej oczu, wtedy bardziej by je podkreślił :> czekam na więcej ![]()
![]() |
#149 | |||||||||
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo, bardzo dziękuję za wasze komentarze, jesteście kochane! :* |
|||||||||
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]() Sporo czasu minęło od mojego poprzedniego posta, dlatego pozwolę sobie napisać kolejnego ![]() Jakoś tak dzisiaj mi się "siostrzano" zrobiło (to chyba po tej ostatniej wstawce Lovettbon ![]() ![]() ![]() Dzisiejszymi modelkami są siostry Kara i Maya. Kara to czerwonowłosa bizneswoman, taka twarda babka. Nieustępliwa w negocjacjach, mocno stąpająca po ziemi, niezbyt wylewna, chociaż z wielkim sercem dla rodziny. Jej marzeniem jest otworzyć salon spa. Jest 2 lata starsza od Mayi, która znacząco różni się od siostry. Nie jest tak wyrazistą postacią jak Kara. To marzycielka, najchętniej spędzająca czas na łonie natury. Uwielbia grać na skrzypcach i obserwować ptaki. Siostry zamieszkały w niewielkim blokowisku, zaadoptowały małego kociaka i powoli integrują się z sąsiadami ![]() ***
![]() ![]() ![]() (Wyjaśnię jeszcze tylko krótko, że te dziwne końcówki we fryzurze Mayi to niestety wina mesha i nie dało się z tym nic zrobić. Nie chciałam tego fotoszopować, zostawiłam tak, jak jest na oryginalnej fotce. Widać to tylko w zależności od kąta oglądania i na takich większych zbliżeniach, w grze nie przeszkadza.) Pozdrawiam! ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|