![]() |
#181 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Może i masz rację co do tej kiczowatości, ale zwróć uwagę, że ubrałaś swoje simy wieczorowo [w szczególności simkę] i to bardziej pasuje do eleganckiego romantyzmu. To się trochę gryzie. Granatowa elegancka sukienka na tle czerwonych kropek... |
|
|
![]() |
#182 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam!
Oto nowa parka- Kasia i Jacek. Kasia ![]() ![]() ![]() Jacek ![]() ![]() Razem... ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
![]() |
#183 |
|
![]()
Bardzo ładna parka i pięknie zaprezentowana !
![]() Kasia -delikatna o idealnej twarzy . Bardzo dobrze dobrana fryzura i ubranie , w którym ślicznie prezentuje się na ukwieconym tle . ![]() Jacek - również delikatny i taki trochę romantyk . Wyjątkowo podobają mi się jego oczy , fryzura i zarost . ![]() Oglądając Twoje prezentacje , nie przestaję mieć wrażenia , że są one coraz lepsze . Ogromna staranność to Twój kolejny atut . ![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jaka piękna piękna prezentacja, szczególnie ostatnie zdjęcie
![]() Simy świetne. Kasia delikatna, szczególnie podoba mi się kształt twarzy, oczy, brwi. Jacek - podoba mi się kształt twarzy, oczy, zgrabny nos. Przystojny sim. Fryzura nie w moim guście ale mu pasuje. |
![]() |
![]() |
#185 |
Guest
|
![]()
bardzo fajna prezentacja jak i simy, ale Jacek jest zamulony, przygnębiony i smutny,.
|
![]() |
#186 |
|
![]()
Intenso,Kubek-Dzięki za komentarz.
Monika
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
|
![]()
Monika - bardzo ładna , precyzyjnie wykonana i świetnie zaprezentowana na fotkach !
![]() Makijaż doskonale dopasowany do karnacji , podobnie jak włosy . Rewelacyjne ubranko ! Simka z klasą ! ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
|
![]()
aniołek-dziękuję bardzo!
Może ktoś się jeszcze skusi? |
![]() |
![]() |
#189 |
|
![]()
Monika jest super - wszystko w idealnym porządku, po jej wyglądzie można domyślać się jaki ma charakter!
#190 |
|
![]()
Kasia-Śliczna,taka urocza i delikatna.
Jacek-Śmieszny ale ładny kojarzy mi się z pewnym aktorem ale nie pamiętam jakim. Ostanie zdjęcie tej pary (Kasi i Jacka) jest śliczne. Monika-Drapieżna ale nawet całkiem ładna.Fajne ubranie jej dałaś.
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|