Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 24.03.2006, 17:44   #11
Kimberly :-)
Guest

Domyślnie

Podoba mi sie ten domek. Jest taki milutki i przytulny. Ten ogródek mi trochę nie pasi, ale co tam daję ci 9,9/10 mam nadzieję, że jesteś zadowolona!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.03.2006, 13:07   #12
Nox
Guest

Domyślnie

Jest dobrze ale mogłoby być lepiej, chodzi mi m.in.o szafki w kuchni nic na nich nie ma, mogłas postawić jakiś kwiatek czy cóś..., mało kolorowy ten domek, i pustawo, to wszystko.Daję 6/10

stare 26.03.2006, 11:50   #13
Rumpel
Guest

Domyślnie

Nie jest źle klimat iście babciny. Meble. kwieciste kanapy. Tylko jakoś tak mało realnie, jak sobie myślę o babcinym domku to pierwsze co mi się ukazuje pod powiekami to jadalnia z dużym stołem, pamiętającym jeszcze rodziców rodziców obecnych stołujących a tu taki kurdupel pod ściną z dwoma krzesłami (Co się stanie jak się rodzina zwali na łeb w Święta ?). Ogródek mi się nie podoba, co to za przyjemność siedzieć na ławce i słyszeć jak za plecami jedżdżą samochody, może jakiś płoteczek albo co ? I jakieś brzózki, klombiki i ścierzynki, żeby w ogródku też babcinie było ?

stare 10.04.2006, 18:56   #14
lulka
Guest

Domyślnie 10/10

Nareszcie jakiś piękny, miły, ciepły i przytulny domek dla dwóch osób. Ogródek w sam raz dla staruszków. Podoba mi się też to, że nie ma tak dużo niepotrzebnych przedmiotów takich jak np. pianino itp. Szachy, książki i TV wystarczy. Moje ocena to 10/10. Podasz linka do ściągnięcia?

stare 10.04.2006, 19:12   #15
Fraise
Guest

Smile

Przytulny,idealny dla staruszków domek. Szkoda,że taki mały ogród. Powinno być więcej kwiatów,drzew... Ale na ogół jest spoko 7/10

stare 28.04.2006, 21:54   #16
Michalunia
Guest

Domyślnie

Niestety linka nie podam, reinstalkę miałam... No i niestety domek przepadł...

stare 02.05.2006, 11:47   #17
Mulan
Guest

Domyślnie uuu...

:/ mogłaś się bardziej postarać. dom jest taki sobie. Bryła jest zdecydowanie za prosta. Ogródek też jest taki... sobie, więc...
z zewnątrz 4,5/10
z wewnątrz 5/10
ocena ogólna:
9,5/20
:/

stare 06.12.2006, 18:39   #18
babyborn96
Guest

Domyślnie

hmm wiesz ładny jest tylko dlaczego nie ma sypialni ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????

stare 07.12.2006, 09:21   #19
Natix
Guest

Domyślnie

Bardzo ładny domek.
Taki akruat dla starszych osób.
Ocena
domek = 8 puktków
ogródek = 5 punktów
wewnątrz domu = 16 punktów
I wychodzi 29/30 punktów
pozdrawiam :*
Natix

stare 08.12.2006, 16:49   #20
weris
Guest

ThumbsUp Cool, cool,cool i jeszcze raz COOL!!!!

'' Wstał raz dzionek i dla Próchno domek,para uszczęśliwiona i w domstwie zadomowiona.'' wzięło mnie na wiersze 10/10 cudny i ten klimat simsow 2! Ach!

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania