|
|
Zobacz wyniki ankiety: Podoba Ci się mój dom ? | |||
Bardzo, |
![]() ![]() ![]() ![]() |
20 | 74.07% |
Tak, |
7 | 25.93% |
Nie, |
0 | 0% |
Okrpny. |
0 | 0% |
Głosujących: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest cudowny!
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
O matko nie wiedziałem że będą takie dobre oceny ^^ Dom był robiony chyba 30-35 minut. Dzięki za wszystkie ocenki :*
pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#14 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Bryła domu ładne ogród też ale przydało by się jedno drzewo górujące nad domem .
W środku jak zawsze pięknie podobierane meble i ładna kolorystyka najbardziej spodobał mi się salon który ci świetnie wyszedł głównie ze względu na ciepłe barwy użyte w pomieszczeniu . Sypialnia nastolatki strasznie zimna powinny być ciepła i przytulna . Bryła 8\10 - pokazałeś tylko front bryły ale wnioskując po rzucie nie za ładnie wygląda tył Ogród 7\10 - Pusty tylko kilka krzaków i grządki Wnętrze 9\10 Ogół 8\10
#15 |
Guest
|
![]()
Bryła: jest bardzo ładna, dobrze przemyślana. Nie pasuje tylko kolor i materiał z którego jest wykonane pokrycie. Wybrałabym raczej beż/brąz/toffie lub cegły w wymienionych odcieniach.
Ogród: ładny, nieco zbyt uporządkowany. Przedsionek: genialne meble i ozdoby. Jednak przeforsowywałabym przeniesienie lustra i szafki z gadżetami na drugą ścianę, albo usunięcie górnego oświetlenia i dodanie tam eleganckiej lampy w stylu vintage/lub wstawienie dużego obrazu, ikony, bez usuwania lampek. Salon: cudo! Najbardziej zachwyciły mnie świece nad telewizorem. Kuchnia: powiedzmy, że bez zastrzeżeń J Nieco zbyt surowo. Może jakiś antyk? Sypialnie: nie są ani fajne, ani przytulne. Malowane jak od linijki zdecydowany minus. Łazienka: również nie zachwyca, źle dobrane ozdoby. |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
Bryła bardzo ładna, ale lokalizacja .... ^^"
Przedsionek i salon robią wspaniałe wrażenie. Zwłaszcza salon. W kuchni wszystko ok po za tym że wolny jest tylko jeden blat ![]() Sypialnia rodziców - ładna, podoba mi się podłoga. Dywan czy wykładzina? ![]() Sypialnia nastolatki .... tu może się wstrzymam ^^" Łazienka prezentuje się bardzo dobrze, może tylko wywaliłbym te róże w doniczce ![]() Ogółem: 8,5/10 |
![]() |
#17 |
|
![]()
Dzięki bardzo za oceny ^^ Czekam na więcej
![]() pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#18 |
|
![]()
Bardzo adekwatna nazwa domu.
W salonie nie podoba mi się tylko świecznik, a w sypialni nastolatki jest dziwnie pusto...
#19 |
Guest
|
![]()
10/10 :d
|
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Piękny domek