|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 10
|
![]()
1. Ukształtowanie terenu.
Paskudne. Można by jakoś ukryć tą paskudną różnicę w wysokościach - popatrz jak zrobiła to vibratoria w Regenbogen, czy Spruce. Nie mam nic przeciwko nierównemu terenu, jednak ten jest za mocno poharatany . 2. Pseudo-rzeczka. Nie podoba mi się. Raz, że wypływa znikąd, to kończy się - o zgrozo - na ulicy. Nie wiem, czy wiesz, ale systematycznie podmywany i nawadniany asfalt wkrótce się rozleci ;/ 3. Schody (wejście). Ciekawy pomysł, z wykonaniem gorzej. Sam odcień schodów jest fajny, ale w zestawieniu z z trawą za ciemny. No i co to za pomysł, by schody prowadziły do basenu? ![]() 4. Podjazd i Ogród. Samochód ustawiony tak nijak, bez przemyślenia. Na Twoim miejscu darowałbym go sobie, a w zamian za to zrobił atrakcyjniejszą ścieżkę prowadzącą do Schodów. I zrobił Ogród (odsyłam do wyżej wspomnianych projektów vibratorii) 5. Bryła. Nie podoba mi się. Miał być modern, ale nieprzemyślane rozmieszczenie okien + ciemna elewacja + biała obwódka = negatywne wrażenie. Do tego ten dziwny kształt. 6. Lustrzana nakładka. Widzę, że znowu popełniłeś ten błąd. Nakładka nie powinna odbijać nieba. Zamontuj sufity z OŻ, lub z internetu, wciśnij TAB i klawiszami "Q,W,E,A,S,D,Z,X" wykadruj ujęcie. Rób zdjęcia przy narzędziu pokrycia terenu (wtedy siatka znika), lub w Trybie Opcji (też siatka znika). I włączaj pauzę, a zdjęcia rób za dnia. 7. Kuchnia. Widzę, że preferujesz zagracenie. Ja też, ale kurde to jest totalny syf. Tam masz blat przeznaczony do spożywania posiłków - może jakieś talerze, szklanki, wino (;D). 8. Pokój dziewczynki. Ała.. Jeżeli decydujesz się na jeden zestaw, to może zadbaj o to, by kolorystycznie rzeczy do siebie pasowały - nie wiem, czemu łóżko jest niebieskie. A ten laptop to przegięcie - nie pasuje tam ani trochę. I ogólnie pustka w pokoju. 9. Łazienka na górze. Nie podoba mi się wanna. Dziwny ma kształt. Czy za nią jest prysznic? A gdzie toaleta, umywalka, lustro, szafki, etc.? 10. Reszta. Ujdzie w tłoku. 11. - Cytat:
Cytat:
PS Nie miałem za miaru Cię obrazić. Po prostu napisałem, co według mnie jest źle. Wolt. |
||
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#4 |
|
![]()
Ojej. Zdjęcia ciut niewyraźne, ale pal sześć ^^
Ja bym się bała mieszkać na takim urwisku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
|
![]()
ojoj . jakoś zdjęć jest OKROPNA! ogólnie bardzo fajne dodatki ,ale ujęcia są takie , takie ...
Taa kuchnia jest taka zawalona. Moja ocena 6/10
__________________ When you're at the end of the road And you lost all sense of control And your thoughts have taken their toll ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Bryła trochę za bardzo kanciata, wnętrza świecą pustkami. Ale ogólnie to fajnie. Ocena: 9/10
Powidz mi tylko skąd masz tę "świecącą" podłogę, miałem ją kiedyś w grze ale mi się skasowała. pozdrawiam: kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
kubuss nie jestem pewna, ale chyba są na stronie Murano http://www.muranomobilia.com/product...millenium.html
|
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Klikasz na "Show Items" i pobierasz plik "Millenium - Shader File" oraz " Reflective Floor 1x1" (tylko to jest darmowe, ale wystarczy, by mieć lustrzaną nakładkę w grze) ![]() Ostatnio edytowane przez Woltuwa : 29.01.2009 - 17:43 |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się tylko kuchnia i jadalnia.
Bryła mi sie nie podoba wogóle , nie mój gust. Ukształtowanie terenu jest ciekawe i pomysłowe. ocena 7/10 za teren i kuchnie xd |
![]() |
#10 |
Reputacja: 17
|
![]()
No nie jest taki zły, ale za dużo dodatków z neta domek bardzo nowoczesny teren (przpraszam) OHYDNY. OCENA: 6/10
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|