|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Taaaa, żadnego cuda, yhymm.......
![]() Salon mi się nie podoba, obie łazienki mnie gryzą A sypialnia- też troche mi nie przypadła, ale spodobało mi sie to, że jest romantyczna,zmysłowa i taka przytulna ;] Ogródek też jest spoko,fajne "oczko" Kuchnia- ją lubię najbardziej ^^ ( i nie wiem, czemu dałeś tyle zdjęć z przodu domu ![]() 8/10 ;]
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Jeśli mam być szczera to ocenianie Twoich projektów stwarza mi największą trudność, ale co tu ukrywać niezwykłą przyjemność. Przyznaję się, że profesjonalistką w ocenianiu nie jestem, ale lubię piękno
i dostrzegam go w Twoim projekcie. Masz niesamowitą zdolność łączenia kolorów. Perfekcja i mistrzostwo... potrafisz zachwycić ![]() Ostatnio edytowane przez Wikki : 18.04.2009 - 13:40 |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Domek oczywiście jak zwykle cudowny
![]() I strasznie mi się podoba połączenie pomieszczeń za pomącą takich dużych łuków, bowiem też sobie ściągnąlem domek konkursy, ale gdy go zobaczyłem to od razu zrezygnowałem ![]() ![]() I gdybyś zdążył na konkurs- nie chce nic mówić, ale byłbyś moim faworytem ![]() Tylko ciut przeszkadza mi mała powierzchnia ogrodu ![]() Pozdrawiam!
#4 |
|
![]()
Bardzo ładny projekt. Brakuje mu trochę w sobie takiej przejrzystości. Kolory fajne aczkolwiek wnerwia mnie trochę to wszędobylskie drewno, lubię je ale nie w takich ilościach. Wyposażenie domu jest super. Najbardziej spodobała mi się megawielka sypialnia. Reszta też ładna. Ocena: 9/10.
kubuss |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Jaka ściema, przecież to jest idealne...
W ogóle to chyba najpiękniejszy dom na tym forum, a już z pewnością jeden z najpiękniejszych i mi się wydaje, że dobrze o tym wiesz. A jak nie to musisz mieć jakieś zaniżone poczucie wartości. A tak szczerze to jesteś architektem, czy dopiero masz zamiar nim zostać? ![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Mega, super, wielkie WOW. Przepiękny ogród i czarujące wnętrza(ciut mi nie pasuje tapeta w sypialni, ale to nic). Jestem absolutnie zauroczona! 100/10!
|
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Marian, zakochałam się po prostu
![]() Bardzo gustownie, elegancko i zarazem wiosennie urządzony dom! Jest jak z bajki. Podziwiam Cię za świetny pomysł z sypialnią i łazienką, która, tak jak druga, mnie zauroczyła. Tyle w tym domu pikantnych szczegółów, które są lekko osłodzone przez roślinność i starannie urządzony taras. To jest... apokalipsa! ![]() Bez wątpienia jest jeden z Twoich najlepszych projektów, ale... (chwila napięcia) ... ale czy ja mówię, że były gorsze? Pozdrawiam i życzę dalszych projektów na miarę Twoich możliwości, a naszej fascynacji. edit: Ale Ci posłodziłam ![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Jak zwykle zachwyca mnie twoja praca i doskonałe zestawienie elementów dekoracyjnych. Podobają mi się wszystkie pomieszczenia łazienka , kuchnia ,śliczna sypialnia i oczywiscie taras z basenem. Super połączyłeś kolory w pomieszczeniach..
![]() Jeden element mi nie pasuje w elewacji to małe okno z okiennicami i kwiatkami , reszta jak zwykle świetna. ![]() ocena : 10/10 |
![]() |
#9 |
|
![]()
Bardo fajnie.
Widać, masz talent do urządzania wnętrz. Naprawde świetnie dobrane kolory, meble i oczywiście dodatki o kyóruch nie można zapomnieć. Ogółem bardzo mi sie podoba. ![]() 10/10 PS Od takiej ilości zdjęć można dostać oczopląsu ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Marian bardzo dziękuję Ci za wspaniałe słowa. To dla mnie wielkie wyróżnienie!
![]() Twoja bryła spośród wszystkich jakie były prezentowane w konkursie , podoba mi się najbardziej. Ładna elewacja i bardzo elegancko prezentujący się fronton. Część ogrodowa niewielka , ale bardzo spójnie łączy się z całością . Wnętrza sprawiają wrażenie niezwykle przestronnych ! Widać tutaj najbardziej Twoje doskonałe wyczucie przestrzeni ! Zawsze kiedy oglądam Twoje projekty - zazdroszczę Ci ( ![]() ![]() Ładnie , niestandardowo dobrana gama kolorystyczna pomieszczeń . Umeblowanie również mi się podoba . Moim zdaniem potrafisz świetnie połączyć wyrafinowanie ze zwykłością . Jak zwykle projekt o wielkich walorach estetycznych . Masz piękny , własny - nikogo nienaśladujący styl ! ![]()
Ostatnio edytowane przez Björk : 19.04.2009 - 14:55 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|