|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ten dom jest wspaniały! Kocham takie klimaty...! Nie mam żadnych zastrzeżeń, 11/10! http://forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif
|
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pięknie.... z checią bym się tam wprowadziła od zaraz.. ma taki urok ze az dech zapiera..10/10
Pozdrawiam ![]()
#4 |
Guest
|
![]()
Aż chciałoby się w takim zamieszkać. Bryła prosta, wnętrza niewyszukane, ale Ty nadajesz swoim projektom takiej duszy... Aż mi się humor poprawił
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ocenianie twoich domków robi się nudne, bo nie ma się do czego przyczepić xd
jak zawsze 10/10 ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Kolejny cudowny domek Twojego autorstwa.
Co Twoje projekty czyni wyjątkowymi? Według mnie coś nieuchwytnego, trudnego do opisania, a jednocześnie tak dostrzegalnego. Taka cudowna aura i klimat, jakieś ciepło i czar... Zbliżają się wakacje i tak bym chciała tam pojechać... Pozwolę sobie dodać, że najwięcej czasu spędziłabym w sypialni, nie dlatego, że leniuch ze mnie ogromny, ale to pomieszczenie urzekło mnie najbardziej ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Genialnie. A może zrobiłabyś taki dom bardzo nowoczesny?
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
![]() Miło mi , że domek podoba się Wam i bardzo dziękuję za dotychczasowe komentarze . ![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Slicznie! ach ta kuchnia, ta tapeta....ech ech ech...jedyne czego bym sie doczepiła to ten wieniec czy cos nad łózkiem.
10/10 |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładny, świetnie dobrane dodatki i bla bla bla...
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|