![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten dom jest świetny . Kiedy na niego patrzę na niego przypominają mi się moje wakacje na wsi . Dom jest bardzo realistyczny . Podoba mi się ten obrośnięty dom
![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie będę sie rozpisywał, bo nei ma co :3
Chatka piękna Ci wyszła :3 Co prawda bardziej podobały mi sie twoje duze domy, pałaca, wille, ale jak przyjarzałem sie temu domowi, to jak zwykle idealnie ![]()
#13 | |
|
![]()
Vipera, gabryśka, Kenny - dziękuję bardzo za skomentowanie.
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
Wow, Senoy! Masz ogromny talent!
Wszystko niezmiernie do siebie pasuje. 10/10; nie mam nic więcej do powiedzenia. ♥
![]() |
#15 |
|
![]()
Zawsze jak zbierałam się na skomentowanie tego domku, nie potrafiłam zebrać słów, żeby go opisać, ale dzisiaj w końcu dopadł mnie zapał do skomentowania, więc zostawię kilka słów od siebie
![]() Aniołku, ten dom to spełnienie marzeń kilku moich simów, a moich w szczególności! ![]() Kocham jasne kolory i gdybym mogła to wszystkie moje chałupki zrobiłabym w odcieniach bieli i szarości. Podoba mi się wszystko, dosłownie wszystko, sypialnia ma fajny klimat, podobnie jak łazienka, ale z kuchni to najchętniej bym nie wychodziła! ![]() Teren wokół domku jest bajkowy, te kamienie tworzące ścieżkę do drzwi wejściowych, mała drewniana studnia, snopki siana na polu, każdy dodatek współgra ze sobą idealnie, krótko mówiąc prawdziwa letnia idylla ![]() Tak na koniec dodam jeszcze, że po obejrzeniu Twojego domku, naszła mnie ochota, by skończyć w końcu kilka projektów, które chętnie pokazałabym na forum, a nie miałam na nie weny, dlatego dziękuję za inspirację i mam nadzieję, że niedługo ponownie zobaczę coś Twojego ![]()
![]() |
#16 |
|
![]()
Jak patrzę na ten dom to się załamuję, że to Sims 2. uwielbiam styl shabby chic i strasznie chciałabym taki dom w Sims 3.
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|