![]() |
#192 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście widać poprawę. ( :
Ale jednak z racji tego, że jestem wredna, to się do czegoś przyczepię. xD Zdecydowanie ma za krótki i za szeroki podbródek, górna warga wydaje mi się nieco za gruba i zmieniłabym oczy. ^^" |
![]() |
#193 |
Guest
|
![]()
Rzeczywiście bardzo się poprawiłaś. Do tej simki nie pasuje mi jedynie szeroki podbródek. Do jej pięknych, delikatnych oczu powinien być raczej delikatny podbródek
![]() Ostatnio edytowane przez Nyks : 26.09.2010 - 16:21 |
![]() |
#194 |
Guest
|
![]()
Bossska *__*
Brak slów 10/10 |
![]() |
#195 |
Guest
|
![]()
Piękna! :> Tylko górna warga za duża (?) i ten podbródek... ale czekam na następne :>
|
![]() |
#196 |
Guest
|
![]()
zdjęcia całości rób jak chcesz... Ważne, że jest zdjęcie twarzy i w dodatku dobre.
*Kształt twarzy-jest taki... Kwadratowy, to wina krótkiego podbródka. Powinnaś go delikatnie przedłużyć. *Brwi-Albo to u mnie, albo... te brwi mają czarny kolor? *Oczy- Tak, są idealne. Tzn. kolor i kształt. Tusz i cień są OK. *makijaż- Uhh... Puder jest dla mnie za sztuczny. Evelyn ma taką plastikową buzię. Szminka... Przydałaby się czerwień. Lepiejby się prezentowała ze strojem. *usta- za grube. Lepiej byłoby gdybyś je leciutko zmniejszyła. *Ubranie- bardzo fajne, ale wiesz... Te buty. Ja nie będę narzekała na pracę autora ubrania, ale... Poprostu do niczego nie pasują. 9/10. Siostra, muszę Cię pochwalić. Wspaniała poprawa. Tak dalej... |
![]() |
#197 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Elegantka z ładną twarzą...
świetne włosy dałaś ![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeglądając Twoje poprzednie simki i porównując do Evelyn widać niebotyczną różnicę !
![]() Widać , że korzystałaś z dobrych rad i bardzo dużo się nauczyłaś ! Simka wyszła ci bardzo ładnie ! ![]() Wkradło się trochę błędów takich jak : mało naturalny kształt oczu i kolor tęczówek , troszkę za szeroka broda i maska skinu zbyt wyraźnie zaznacza się na policzkach . Myślę również , że gdyby simka miała delikatnie uniesione kąciki ust , wyglądałaby pogodniej choć i tak mi się podoba pomimo nadąsanej minki . Śliczna fryzurka i ładnie dobrana do typu urody . ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Guest
|
![]()
Dziękuję wszystkim, jestem pozytywnie zaskoczona :)
Mam tylko małą uwagę do Intenso - brwi są brązowe, nie czarne. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. |
![]() |
#200 |
Guest
|
![]()
Jeszcze raz ja ^^ skąd masz makijaż?cały?Bardzo proszę o odpowiedz ^^
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|