Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 23.01.2009, 18:56   #1
Oblivion

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Madame Crazy models

Intenso, wiem, że wszyscy się na nią rzucili, ale tylko ona mi pasowała
Dziękuję za oceny, lubię sobie od czasu do czasu nazwać simkę trochę dziwnie.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 23.01.2009, 19:09   #2
cerastes

Wyjątkowo ładnie wyszła Ci ta simka i wyjątkowo inaczej .
W rysach twarzy wyraźnie różni się od ostatnich simek .
Tło prezentacji podobnie jak simka - bardzo mi się podoba .
cerastes jest offline  
stare 24.01.2009, 12:10   #3
niepokorna

MIRA - simka o bardzo charakterystycznej urodzie
jedyne co mi się rzuca w oczy to małe oczy, ale nie wiem, może to moje takie zboczenie
śliczna, a fryzura pasuje ;]
MARTA - świetna fryzurka ładna, ale wg mnie ma za "długą" brodę i małe oczka, ale tak trochę mi podchodzi pod Azjatkę
MARTYNA - nie wiem, przez ten dołek pod ustami mam wrażenie, że wygląda jak chochlik skośne oczy ma, ale to jeszcze bardziej mnie upewnia w moim fałszywym stwierdzeniu
GABRIELA - o matko jedyna ^^ te oczy są świetne, tak samo jak tło <powróciłaś do mhrokuu> ładna simka i sceneria. Fajna fryzura i sukienka.
POISON - Ślicznotka w każdym calu i detalu swojego ciała wyszła Ci ona wyjątkowo realistycznie, a ta fryzurka... ach <rozmarzyła się> pamiętasz może skąd ją masz/ dałabyś ją do ściągnięcia? <błaga na kolanach>
KYRA - jest śliczna, ma piękną fryzurę i bardzo ciekawą scenerię. Bardzo ładny kolor oczu i uroczy pieprzyk
WERONIKA - piękna, chyba pierwsza blondynka u Ciebie, ale mogę się mylić, więc proszę mnie nie bić
Bardzo ładna sceneria, aż poczułam lato u mnie ^^
Ładne proporcje, a te lekko skośne oczy pasują do niej jak ulał. I śliczna fryzurka.
PSYCHE - po pierwsze bardzo oryginalne imię po drugie, bardzo ładnie dobrana fryzurka i znowu mhroczna prezentacjaa ;] bardzo ładna, ma śliczną twarz. I znowu te oczy! <zachwyt>

podsumowując : robisz śliczne simki, jedne z najlepszych, jakie widziałam na tym forum
wybacz, że w pewnym momencie przestałam Ci je komentować, ale rzadko zaglądam w ten dział
niep edit : przestać mi grzebać w sygnie!!
mod edit: ok, już nie będę ;]

niepokorna jest offline  
stare 24.01.2009, 17:56   #4
Ellie
Guest

Psyche jest śliczna, boskie imię, ale do niej nie pasuje.
Spodziewałam sie jakiejś zrozpaczonej mrocznej kobiety usychającej z tęsknoty... dobra, poniosło mnie.
myślałam że będzie bardziej mroczna ;p

ale podoba mi się.
ładna prezentacja.

stare 25.01.2009, 13:41   #5
Oblivion

Miodka14, eee zadziwiasz mnie. Do jakiej simki podobna jest moja simka? Mam już dość tych waszych fałszywych oskarżeń na moj temat.
stare 25.01.2009, 19:41   #6
simka1
Guest

Cytat:
Napisał Oblivion Zobacz post
Miodka14, eee zadziwiasz mnie. Do jakiej simki podobna jest moja simka? Mam już dość tych waszych fałszywych oskarżeń na moj temat.
az się zainteresowałam tematem
simka jest podobna do mojej Angie, ale ja juz sobie dałam spokój ze zwracaniem na to uwagi. Widocznie rynek dodatków do gry jest zbyt wąski by te sie nie powtarzały i szczerze przyznam ,że po naszej rozmowie byłabyś zbyt bezczelna gdybyś miała wzorowac się dalej. Ja uznałam to po prostu za zbieg okoliczności i mam nadzieję ze ten także owym jest.
Simkę widziałam wcześniej ale uznałam ze moje odczucia sa bezpodstawne gdyz nikt nie zauważył podobieństwa. Tym samym ja równiez odpuściłam bo bez sensu jest tak ciągle zwracac uwagę na takie szczególy. Miodka fajnie ,ze zaglądasz na simarta i że zauważyłaś podobieństwo ,ale wydaje mi się ze czas z tym skończyć. Kazdy ma prawo uzywać takich samych dodatków co stwarza ryzyko podobieństwa. Z mojej strony nie ma roszczeń więc dyskusje znów na ten sam temat uznaję za jałową .

stare 25.01.2009, 13:47   #7
Intenso
Guest

Miodka14 kolejna nowa użytkowniczka z chamskimi postami. Wybacz Miodka14, ale to już chyba zostało wyjaśnione pomiędzy Oblivion, a simką1, więc spóźniłaś się. O rany, same chamstwo na tym forum(prawie)

stare 25.01.2009, 15:37   #8
Intenso
Guest

Cytat:
Według mnie to niemożliwy zbieg okoliczności jeśli chodzi o pracę confession! To zwykły, chamski plagiat, wybacz Obilivion. Nie chcę cię osądzać, nie lubię tego, ale simki są IDENTYCZNE.
Ohh... Maj Got~! Co to będzie? Oh kurcem. Chamski plagiat... Więc napisałam chamski post i tyle...
EDIT: Piszemy: Cię,Ciebie,Tobie,Ty-jak masz chociaż roszeczkę kultury :}
OMG...
@Ellie: nie mogę... Muszem bronić Madame

Ostatnio edytowane przez Intenso : 25.01.2009 - 15:48

stare 25.01.2009, 19:50   #9
Miodka14
Guest

Cytat:
Napisał Intenso Zobacz post
Ohh... Maj Got~! Co to będzie? Oh kurcem. Chamski plagiat... Więc napisałam chamski post i tyle...
Nie jesteś zabawna. Moim zdaniem ten post nie był chamski, ale jak cię tak męczy to go usunę. I proszę cię, trochę szacunku. Nie traktuj mnie jak słodkiej-idiotki.

Simka1 rozumiem, ja też już dałam sobie spokój. Szkoda tylko że ludzie na mnie tak naskoczyli Na przyszłość będę czytać tematy, bo na tym forum jest kłótliwe społeczeństwo.

stare 25.01.2009, 15:43   #10
Ellie
Guest

Intenso, mimo mojej love do ciebie (;*) - lepiej skończ dyskutowac z Miodką.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania