![]() |
#21 |
Guest
|
![]()
Domek z zewnątrz mnie nie zachwycił. Masz natomiast śliczne mebelki
![]() ![]() Myślę, że dom dużooo gorzej wyglądał by bez dodatków z neta. Już mówiłam w środku mi się nawet podoba, choć kuchnia jest za duża, salon jest pusty i taki mało stylowy. Może być.... Podoba mi się Historia Domku i jego nazwa więc daję 7/10 bo to moja pierwsza ocenka na tym forum ;D Pozdrawiam |
|
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
ładny
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Domek może i jest pusty,a z zewnątrz nie przypadł mi do gustu,ale szczerze mówiąc wnętrzami jestem oczarowana...pasują do nazwy,mają swój klimat-brawo!
|
![]() |
#24 |
Guest
|
![]()
Kształt domu raczej przeciętny, taki monotonny, bez żadnych zróżnicowań, a już najbardziej dokucza mi wejściowy taras. Bez okien czy dachu wydaje się taki podłużny i pusty. Przed pokój jest fajny od razu pokazuje się ten klimacik. Może mi sie tylko wydaje, ale mam takie wrażenie jakby w salonie tak mało mebli było. Kuchnia trochę odchodzi od klimatu domu, ale spoko. Najgorsza jednak jest lodówka i kuchenka. W łazience mam takie same wrażenie jak w salonie. W przedpokoju na górze za mało obrazów, a za dużo lamp. Potem wszystkie pokoje fajne. 7/10
|
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
Bardzo fajny. Z zewnątrz taki niby normalny dom, ale w środku "ucharakteryzowany" na starodawny dworek. Pokoje fajnie urządzone, wszystko do siebie pasuje, oprócz kuchenki w kuchni, ale to szczegół. Jedyne co odstrasza to...historia domu
![]() ![]() Moja ocena: 10/10 Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Cóż, bryła jest straszna -ani ładna, ani ciekawa, ale powiem szczerze że wnętrza mi się podobają. Może troszkę pusty ten jasny korytarz i wanna na środku łazienki odrzuciła, ale ogólnie mi się podoba - taki klimat dworku/zamku. Ładnie w środku.
![]() |
![]() |
#27 |
Guest
|
![]()
Śliczny domek, 19,999/20 (te 0,001 za ściany z zewnątrz i dachówkę), tak to śliczny. Czy i jeśli to jak można go ściągnąć??? A jeśli nie dasz do ściągnięcia, to masz przynajmniej link do tego fortepianu i telefonu, tylko o to proszę
![]() |
![]() |
#28 |
Reputacja: 10
|
![]() no z zewnątrz b.źle...wewnątrz elegancko...jak na pierwszy dom to b.dobrze xD
6/10
![]() |
#29 |
Guest
|
![]()
No tak zastanówmy się. Nareści widać jakieś początki dobrego gust. Bryła domu za banalna. Wnętrze trochę za puste. Jedynie meble są jakie takie. Moja ocena 4,5/10
|
![]() |
#30 |
Guest
|
![]()
No wiec bryla zwyczajna, nudna. TO tez nie moj styl, ale pamietam, ze gdy bylam mala dziewczynka to marzylam o takim wlasnie palacu
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|