Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 2: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS2]

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 18.01.2007, 19:08   #21
Kasiunia14lat
Guest

Domyślnie Ja też jestem nowa :)

Domek z zewnątrz mnie nie zachwycił. Masz natomiast śliczne mebelki Najbardziej podoba mi się jadalnia ;D Jest taka romantyczna ;D Ładna też jest łazienka na górze i pokój dziecka
Myślę, że dom dużooo gorzej wyglądał by bez dodatków z neta. Już mówiłam w środku mi się nawet podoba, choć kuchnia jest za duża, salon jest pusty i taki mało stylowy. Może być.... Podoba mi się Historia Domku i jego nazwa więc daję 7/10 bo to moja pierwsza ocenka na tym forum ;D
Pozdrawiam

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.01.2007, 11:18   #22
kornelia911
Guest

Domyślnie

ładny 9,5/10 jakies niedociągniecie male jest

stare 22.03.2007, 22:35   #23
Rainbow
Guest

Domyślnie

Domek może i jest pusty,a z zewnątrz nie przypadł mi do gustu,ale szczerze mówiąc wnętrzami jestem oczarowana...pasują do nazwy,mają swój klimat-brawo!

stare 22.03.2007, 23:33   #24
Jutka6
Guest

Domyślnie

Kształt domu raczej przeciętny, taki monotonny, bez żadnych zróżnicowań, a już najbardziej dokucza mi wejściowy taras. Bez okien czy dachu wydaje się taki podłużny i pusty. Przed pokój jest fajny od razu pokazuje się ten klimacik. Może mi sie tylko wydaje, ale mam takie wrażenie jakby w salonie tak mało mebli było. Kuchnia trochę odchodzi od klimatu domu, ale spoko. Najgorsza jednak jest lodówka i kuchenka. W łazience mam takie same wrażenie jak w salonie. W przedpokoju na górze za mało obrazów, a za dużo lamp. Potem wszystkie pokoje fajne. 7/10

stare 23.03.2007, 12:29   #25
Aleks
Guest

Domyślnie

Bardzo fajny. Z zewnątrz taki niby normalny dom, ale w środku "ucharakteryzowany" na starodawny dworek. Pokoje fajnie urządzone, wszystko do siebie pasuje, oprócz kuchenki w kuchni, ale to szczegół. Jedyne co odstrasza to...historia domu , ale osobiście mało co mnie może przestraszyć . Duży plus za drzewa- jest ich sporo, a ja je bardzo lubię.
Moja ocena: 10/10
Pozdrawiam

stare 24.03.2007, 00:27   #26
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cóż, bryła jest straszna -ani ładna, ani ciekawa, ale powiem szczerze że wnętrza mi się podobają. Może troszkę pusty ten jasny korytarz i wanna na środku łazienki odrzuciła, ale ogólnie mi się podoba - taki klimat dworku/zamku. Ładnie w środku. Bryła i ogród - odpada... ^^

stare 24.03.2007, 17:07   #27
Trosia
Guest

Domyślnie

Śliczny domek, 19,999/20 (te 0,001 za ściany z zewnątrz i dachówkę), tak to śliczny. Czy i jeśli to jak można go ściągnąć??? A jeśli nie dasz do ściągnięcia, to masz przynajmniej link do tego fortepianu i telefonu, tylko o to proszę

stare 24.03.2007, 22:38   #28
Kenji

Reputacja: 10
Domyślnie

no z zewnątrz b.źle...wewnątrz elegancko...jak na pierwszy dom to b.dobrze xD
6/10
stare 24.03.2007, 22:54   #29
szynszylam
Guest

Domyślnie

No tak zastanówmy się. Nareści widać jakieś początki dobrego gust. Bryła domu za banalna. Wnętrze trochę za puste. Jedynie meble są jakie takie. Moja ocena 4,5/10

stare 25.03.2007, 00:15   #30
vanity
Guest

Domyślnie

No wiec bryla zwyczajna, nudna. TO tez nie moj styl, ale pamietam, ze gdy bylam mala dziewczynka to marzylam o takim wlasnie palacu Dlatego masz plusa xD Fajne mebelki, wystroj, ladnie dobralas kolory, dodatki, nie mam zastrzezen co do wnetrza dlatego 8/10 A i jeszcze mialam dodac, ze odjelam jeden punkt za ogrod, bo tez nie podoba mi sie.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania