![]() |
#21 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał....
Sam, pomysł jest wyjątkowo oryginalny. A praca jest tak świetnie wykonana <powaliłeś mnie> Każdy szczegół dopracowany i okolica zamku jest zabójcza... Wszystko tak harmonijnie ze sobą współgra, że nie mogę się napatrzeć i po prostu mnie zatyka, brak mi słów. No dobrze ogarnijmy się: piękne te ogrody., dopasowane lampy, część uprawna, oraz te że tak powiem składziki (broni itp) Trzeba przyznać, że praca jest fantastyczna , ale prezentacja (zdjęcia, ujęcia) również zadowalające. Jeśli chodzi o sale tronową to też jest nie zła, ale nic nie zastąpi tego widoki zewnętrznego. ![]() Zazdroszczę Ci tego pomysłu i cierpliwości do tych wszystkich szczegółów 100/10 Ps. Jeżeli by był konkurs na najlepszy dom (lub inny budynek jak w Twoim wypadku) zagłosowała bym na Twoje wypociny ![]()
![]() |
#22 |
Guest
|
![]()
Jesteś mistrzem ! Wiem, ile czasu zabiera zbudowanie jednego domku, a co dopiero takiego zamczyska i jak trudno jest wpaść na jakiś pomysł, nie mówiąc już o zrealizowaniu jego. Należą Ci się pokłony.
|
![]() |
#23 |
Guest
|
![]()
Łożesz ty.
łał. nie no, swietnie, poprostu swietnie. cos jeszcze dopisać mam? |
![]() |
#24 |
|
![]()
Człowieku, architekcie od siedmiu nieboleści! Ja cię ukatrupię, jeśli nie przestaniesz budować takich cudów. Ten projekt powinien dostać jakąś telekamerę, czy cóś( chociaż chyba nie ma kategorii "Najlepsze Projekty 2009" :/). Jak Ty to robisz ? Ten styl i w ogóle całokształt tej budowli jest cudny, wspaniały, uroczy, zachwycający (...). Brak mi słów! 10
|
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]()
moje pierwszee wrażenie to : WOW. człowieku jak ty potrafiszz robic takie budowle, ja tez tak chce <hehe> nie no zamek i otoczenie po prostu bomba az mnie zatkalo jak to zobaczylam. trzymaj tak dalej
|
![]() |
#26 |
Guest
|
![]()
Boże, jak ty to robisz?!
![]() |
![]() |
#27 |
|
![]()
Świetnie ci to wyszło. Zamek robi ogromne wrażenie. Podziwiam za wytrwałość bo sama wiem jak to jest gdy są kłopoty z wydajnością. 10/10 .
#28 |
Guest
|
![]()
Wspanniały i cudowny ;p
Też lubie budować zamki. Pzd. Ps.: ocena 10/10 ;D |
![]() |
#29 |
|
![]()
Coś wspaniałego <bije brawo>
Widać, jak wiele pracy i cierpliwości musiałeś w to włożyć. Otoczenie jest przecudowne. Dbasz o każdy szczegół. Masz wielki talent do budowania. |
![]() |
![]() |
#30 |
|
![]()
Cudowny! Twoje domy są piękne , ale to ... masakra. Chciałabym tak budować.
10/10
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|