![]() |
#21 | |
Reputacja: 39
|
![]() Cytat:
![]() A poza tym, to bardzo dla redaktorów przykre, że czepiacie się takich szczegółów zamiast wyrazić smutek/radość/zdziwienie lub jego brak związane z samym zawieszeniem.
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 19.03.2015 - 18:43 |
|
![]() |
|
![]() |
#22 |
Reputacja: 19
|
![]()
Szkoda, ze zawieszacie gazetke. Sam mialem skomentowac ostatni numer, ale ciagle cos mi stalo na drodze. Wkrotce to zrobie
![]() ![]() Brak komentarzy, to nie tylko domena FTSN, ale generalny kryzys wsrod dzialow tworczych. Nie sadze by taki "szantaz" wplynal na przyszla ilosc opini; jezeli juz, to na "wielki powrot", gdzie wszyscy beda sypac jak z rekawa "hurrami" ![]() Co do rang, nie rozumiem tego oburzenia; niech sobie je maja, nic nam nie-redaktorom do tego ![]()
#23 | ||
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Miałem się nie odzywać. Jakiś czas temu usunięto dobrą część rang z FA tylko dlatego, że było ich za dużo. Mówiono, że na range będzie zasłużyć mocniej, bo cośtam będzie bardziej unikalna. Teraz jak zawieszacie działalność gazetki (co dla mnie jest równoznaczne z zamknięciem jej do następnego numeru) chcecie mieć rangi za pisanie propozycji jak by tu nie ożywić gazetki? Co nowego tam wprowadzić? Do tego potrzebna jest ranga i kolorek? Jak tak, to może czas zacząć rozdawać rangi za regularne udzielanie się w offtopie. Dla mnie to nie robi różnicy.
Mówienie "tyle tą range miałem i kolorek, że smutno się z nią rozstawać" jest zdeczka śmieszne. Ja też miałem kolorek przez rok i się z nim zżyłem, miałem rangi, które mi zabrano (termin ważności się skończył). No cusz, życie. Rangi przychodzą i odchodzą. Cytat:
Cytat:
![]() bo on tak gada bo oni mają a on nie ma i jest zazdrosny i ma ból dupy lol TAAAAK, na pewno.
![]() |
#24 | ||||
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
Poza tym popieram Lubicza, podobno na forum było za dużo rang? a teraz chcecie zostawić granatowe nicki za nic nie robienie? i to nie jest ból dupy tylko prawda. niech administratorzy też sobie zawieszą działnosć, ale rangi zostawią. Cytat:
btw myslicie ze jak rpzez rok nie bedzie gazetki to cos zmieni? wtedy w ogole nie będzie się działo nic. wtedy nawet starych użytkowników nic tu nie będzie trzymać, może oprócz offtopu. co do głosowania redaktorów i sondy - może zrobcie cos takiego, zeby kazdy mógł głosować i się wypowiedzieć? co do samej gazetki - moim zdaniem poziom strasznie spadł. pamiętam stary skład gdzie była Fallen, ja, Mery, Katerina i reszta starej ekipy. Weźmy np. świat w pigułce. Fallen robiła artykuły naprawdę ciekawe, wystarczy przejrzeć archiwum. I nawet jeśli ja, która nie lubię geografii z chęcią to czytałam. A teraz? Nawet nie wiem kto prowadzi ten dział, ale te rosliny... i te definicje z wikipedii... jedyne co zrobiłam to scrollowanie. Pamiętam Katerine/Rosemarie która wstawiała mnóstwo ciekawych ksiązek, seriali - chętnie to przeglądałam. A teraz stare seriale, które pewnie większosć użytkowników nie pamięta wtf. Ja sama mam 19 lat, a nie kojarze z tego nic. Jednym słowem - nuda. Jedyne artykuły które mnie ciekawiły to rankingi, wtedy gdy zmieniałam nick >D i polecane ts2, choc polecanych ostatnio też nie przeglądam, bo folder cc jest pełny. Spadł poziom, odechciało się czytać. Moim zdaniem powinniście albo zmienić redakcje, albo zamknać gazetkę. I tbh wole tą drugą opcje... Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: tak btw to chciałabym powiedzieć, że może zmieńcie redaktora naczelnego bo tu też jest moim zdaniem problem. Ja i kilka innych osób stworzyliśmy niedawno swoją forumową gazetkę i uwaga zainteresowanie tematem jest ogromne. Działy są stworzone pod każdego, pisane tak by zaciekawić itp. Wyniki są świetne, mamy ponad 20 komentarzy w dwa dni. Także zastanówcie się że może "góra" jest zła ![]() Ostatnio edytowane przez La Tortura : 19.03.2015 - 19:59 |
||||
![]() |
![]() |
#25 |
|
![]()
A ja mam takie pytanie do redakcji: mysleliscie nad zmiana koncepcji prowadzenia gazetki? Mysleliscie moze o czyms takim ?
#26 | |||||
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() Dobra, przechodzę do odpowiedzi etatowej hejterce. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A co do seriali, to chodzi w tym o Powrót do przeszłości, ale widzę, że u niektórych czytanie ze zrozumieniem zatrzymało się na etapie gimbusa. Cóż, bywa. Cytat:
![]() A każdy powód jest dobry, żeby uczepić się znienawidzonej redaktor naczelnej, prawda? ![]() A akcji z rangami w ogóle nie ogarniam, bo widzę, że niektórzy są tak zapatrzeni w robienie gównoburz wszędzie, że nie rozumieją, co znaczy cały czas myślimy, co zrobić z rangami i gdy to ustalimy, damy Wam znać. Chociaż to zdanie wielokrotnie złożone, faktycznie mogą być z nim problemy :/ Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 19.03.2015 - 20:31 |
|||||
![]() |
![]() |
#27 | ||||||||
Reputacja: 23
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pinki - naprawdę, chcesz mnie cytować to chociaż przeczytaj (ze zrozumieniem) to co piszę... |
||||||||
![]() |
![]() |
#28 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
I z mojej strony rozmowę kończę, bo ona nie ma chyba sensu. Chyba że chcesz przenieść się na PW, to zapraszam. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 19.03.2015 - 21:04 |
|
![]() |
![]() |
#29 |
|
![]()
Ata, to co wy proponujecie to zwykle kopiuj wklej FTSN. Brak jakiejkolwiek inwencji tworczej, wkladu wlasnego na POMYSL (bo same artykuly wiadomo, ze inne bo przeciez wtedy mielibysmy plagiat ;])
Dla niewiedzacych o co cho, mala, ale jakze sugestywna podpowiedz: Centrum Simow ![]()
#30 | |||||
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() Cytat:
Co do oczekiwań czytelników: czekaliśmy, stworzyliśmy sondę, chcieliśmy się dostosować, ale w większości otrzymaliśmy opinie "ok" lub "źle". Więc widocznie żadnych oczekiwań nie było. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Może jestem zła, nikt nie jest doskonały. Cóż, ciężko będzie dojść w tej kwestii do porozumienia na linii userzy-redaktorzy. My uważamy, że ten czas zawieszenia to nie czas "nic nierobienia" tylko raczej czas pracy niewidocznej dla ogółu forum. Naprawdę tak będzie razić Was 10 rang dla osób, które nadal są w gazetce i będą pracować nad tym by spełnić oczekiwania czytelników (jakiekolwiek one są)? |
|||||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|