![]() |
#31 |
Reputacja: 10
|
![]()
Domek (jak to skromnie brzmi, chyba lepiej pałac ;D) jest naprawdę udany i odziwo nie mam nic do zarzucenia ;D
Ocena oczywiście 10/10
![]() |
#32 |
Guest
|
![]()
Przyznam szczerze , że ja nie lubię dworków , czy pałacyków . Ale twój dworek mnie urzekł . Nie mogłam zostawić bez komentarza . Cudo , cudo , cudo ... Oceny nie wystawię bo tego się nie da ocenić jest za piękne
|
![]() |
#33 |
|
![]()
Co tu dużo pisać dworek prezentuje się perfekcyjnie w każdym calu. Ma niewątpliwie swój klimat i można się w nim zakochać. Jego właścicielka również prezentuje się zachwycająco.
Ocena: 10/10 A tak na marginesie: czy meble i inne rzeczy w prezentowanym poniżej stylu sciągasz z jakiejś konkretnej strony, czy są one mieszaniną wielu różnych przypadkowych stron? |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]()
Fiorella - meble i dekoracje ściągam z przeróżnych stron i najczęściej z tych najbardziej znanych. W tym projekcie najwięcej jest z TSR, a także: VitaSims2, Simply Styling, MTS, SimsinParis, Garden of Shadows.
Dziękuję bardzo za komentarz. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]()
Moje pierwsze skojarzenie brzmiało: Petit Trianon. Oczywiście wiem, że w tamtym pałacyku okna były bodajże prostokątne, bez półokrągłych zwieńczeń, ale chodzi mi o bryłę i ogólną koncepcję. Też taki niewysoki, prawie prostopadłościenny klocek. No i ten salon, który nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z ostatnimi Bourbonami. Może to za sprawą jasnych barw? Tylko co one mają do tamtych czasów?
Podoba mi się rupieciarnia na piętrze (bo ogólnie lubię artystyczny nieład), natomiast nie do końca podchodzi mi łazienka, pomimo że ona też jest miejscem lekko zaniedbanym. Niemniej jednak wanna to czysta rewelacja. Naprawdę ciekawy kształt - ni to muszla, ni to łupina włoskiego orzecha. Cieszyć może także Twoja wielka dbałość o szczegóły (chociaż nie wiem, czy z tym nie przesadzasz). No i wielki plus za te bluszczopodobne zielska na ścianach. To zawsze dodaje miłej atmosfery. Pozdrawiam. |
![]() |
#36 |
Guest
|
![]()
Mojej oceny nie może tu braknąć!
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
|
![]()
Ten dom jest cudowny.Bardzo ładnie umeblowany jest piękny.Nie wiem co mam powiedzieć wow
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]()
Podoba mi się styl domu - jest w moim guście.
Przypomina dom z mojego snu ![]() Jest on urządzany z elegancją i smakiem. Na początku najbardziej spodobało mi się okręgi wokół okien. Hol to rozumiem ma być taki przedsmak tego stylu ? ![]() Salon to cudo, jest on stylowy, delikatny i bajkowy. Kuchnia, a raczej rzeczy na stole, są nowoczesne, a reszta klasyczna - idealnie udało ci się połączyć te style. Gratulacje! ![]() Sypialnia wygląda na bardzo realistyczną. Raj dla oczu. Najbardziej podoba mi się łóżko. Łazienka średnio mi się podoba ze względu na wannę. Taka w nadmiarze modernistyczna ![]() Piętro podoba mi się ze względu na jego rozpracowane ułożenie obiektów ![]() Ocena: 9,5/10 Pozdrawiam! Dayliúé ![]() |
![]() |
#39 |
|
![]()
Wszystkim za nowe komentarze bardzo dziękuję.
![]()
Ostatnio edytowane przez Liv : 15.08.2011 - 19:29 Powód: post pana wyżej został usunięty |
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]()
Łał. To jest pierwsze, co przyszło mi do głowy. Zdecydowanie ten projekt jest jednym z lepszych, które widziałam na forum. Z Twoich nie jestem pewna, ale zachwyca równie bardzo co poprzednie.
Bardzo podoba mi się bryła, z zewnątrz dom wygląda niemal jak prawdziwy. Ale najładniejszym pomieszczeniem w domu jest sypialnia. Tak, podoba mi się najbardziej. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|