|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Katherine Mayfair ;d
Wiek: młody dorosły Stan cywilny: panna Cechy: charyzmatyczna, geniusz, romantyczna, schludna, urodzona kucharka Ulubiony kolor: limonkowy Ulubiona muzyka: elektroniczna Ulubione danie: stek z rusztu Dodatkowe wiadomości:pracuje jako neurochirurg, właśnie urodziła córeczkę, planuje wziąć ślub. Zdjęcia: [IMG]http://i29.************/2hek45s.jpg[/IMG] |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima:Kini Master
Wiek: młody dorosły (5 dni do zmienienia grupy wiekowej) Stan cywilny:wolna Cechy:flirciara , romantyczka , świetnie całuje , ambitna , artystka Ulubiony kolor:korzenny Ulubiona muzyka:pop Ulubione danie:ciasteczka Historia sima: ---- Dodatkowe wiadomości:w ciąży ( patrzyła przez teleskop w nocy , porwali ją kosmici wróciła w ciąży) . Ma córeczkę słodziutką Melanię. Zawód : Zawodowy Kucharz. Zdjęcia:Brak. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: agata caspian
Wiek: mloda dorosla Stan cywilny: mezatka Cechy: podekscytowana, niezdarna, perfekcjonistka, sprawna fizycznie Ulubiony kolor: fioletowy Ulubiona muzyka: nie wiem Ulubione danie: surowka Historia sima: jako nastolatka wprowadzila sie z rodzicami i bratem do riverwiew. sa bardzo bogaci. jej matka urszula jest wiceprezesem, a ojciec emerytowanym wojskowym (XD). jej brat jest nastolatkiem. zaraz po osiagnieciu wieku mlodego doroslego poznala bartka cybanta. zakochali sie i zareczyli. wszyscy spodziewali sie hucznego wesela, ale bartek nie lubi tlumow, wiec pobrali sie w ogrodzie azaliowym (czy jakos tak). mieszkaja z rodzicami agaty, ale planuja sie przeprowadzic. agata chce po odchowaniu dziecka podjac kariere sportowca, bartek zarabia malowaniem obrazow. Dodatkowe wiadomości: agatka w czasie nocy poslobnej zaszla w ciaze. urodzila blizniaczki, urszule (bo babci :-D i dagmare). Zdjęcia: nie mam Ostatnio edytowane przez Ellie : 16.07.2009 - 16:10 |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Amy Geller
Wiek: młody dorosły Stan cywilny: zajęta [chodzi z Gwidonem Ćwirem] Cechy: szalona, dusza towarzyska, odważna, x Ulubiony kolor: różowy Ulubiona muzyka: pop Ulubione danie: x Historia sima: Kiedy pierwszy raz wprowadziła się do mieszkania w Sunset Valley posiadała tylko 20 simoleonów. Postanowiła że za wszelką cenę musi znaleźć pracę. Nie studiowała z braku pieniędzy więc nie mogła dostać pracy w Sunset Valley. Pewnego dnia kiedy siedziała sama w barze, poznała Xandera. W ciągu długiej rozmowy, okazało się że Xander jest szefem przestępców. Amy bez chwili zastanowienia odrazu zaczęła z nim filtrować itp. Dał jej prace z której raz prawię wyleciała, bo policja ją złapała. Przecież mogła wydać całą bandę ! Ale po nocy w więzieniu Amy zorientowała się o co chodzi i znowu zaczęła flirtować z szefem. Osiągnęła 10 poziom złoczyńców i wypełniła swoje pragnienie życiowe, czyli ma 20 naj. przyjaciół. Wtedy poznała...no właśnie jak on się nazywał ???!!! Jakiś grubas który nie cierpiał Landdgrabów. Amy od razu poleciała na jego pieniądze... i zrobili to. ![]() Kiedy się obudziła w starym mieszkaniu postanowiła że musi to zmienić ! Kupiła dom z widokiem na plaże. 9 godzin później w pracy źle się czuła. I to utrzymywało jej się przez parę dni. Poszła do lekarza i.... okazało się że jest w CIĄŻY !!! Była załamana. Ona ? W ciąży ? Największa dusza towarzyska, najlepsza wyprawiająca imprezy i największa flirciara w Sunset Valley w ciąży ?!!! Powiedziała to temu grubasowi. Po kłótni zerwała z nim. Kiedy przyszedł na świat Ross Geller [inspiracja z serialu F.R.I.E.N.D.S.] spotkała Gwidona Ćwira. Kiedy Ross skończył 7 lat, okazało że jest inny niż Amy. Zawsze chcę chodzić w garniturze itp. Normalnie załamka z takim dzieciarem ! Wtedy na imprezie urodzinowej, Amy i Gwidon zrobili to... i Amy ma znów mdłości... Zdjęcia : Tu kiedy ją stworzyłam : ![]() ![]() ![]() A tu z niebieskimi końcówkami włosów kiedy ją policją złapała : ![]() Niedługo dokończę jej historię ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Angie Jones
Wiek: Młody dorosły Stan cywilny: Panna Cechy: Nie lubi dzieci, gorąca głowa, pasożyt, wygadana, pracoholik Ulubiony kolor: Liliowy Ulubiona muzyka: Latynoska Ulubione danie: Suflet owocowy [IMG]http://i31.************/2rmshdw.jpg[/IMG] Imię i nazwisko sima: Amber Rose Wiek: Młody dorosły Stan cywilny: Mężatka Cechy: Rodzinna, artystka, sprawna fizycznie, charyzmatyczna, wegetarianka Ulubiony kolor: Ciemny róż Ulubiona muzyka: niezależna Ulubione danie: Chińska przekąska Dodatkowe info: Matka trojaczków ![]() [Img]http://i29.************/311wac0.jpg[/img] |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 11
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Ann Werczyńska-Sekemoto
Wiek: Młody dorosły Stan cywilny: Żonata Cechy: boi się wody, samotniczka, kurde, reszty zapomniałam : / Ulubiony kolor: Limonkowy Ulubiona muzyka: Elektroniczna Ulubione danie: Surówka fot brak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: monika frio
Wiek: młoda dorosła Stan cywilny: zamezna, po rozwodzie :C Cechy: ambitna, pracoholiczka, romantyczka, wegetarianka, charyzmatyczna Ulubiony kolor: pomaranczowy Ulubiona muzyka: niezalezna Ulubione danie: sphagettti z sosem warzywnym Dodatkowe wiadomości: pracuje w biznesie (5 poziom) Historia sima: monika wprowadzila sie do sunset valley i od razu rozpoczela prace jako bizneswoman(women?). po kilku awansach postanowila poprawic kontakty z szefem, thortnonem (?) wolffem. przyjazn szybko przerodzila sie w romans ( ![]() ![]() teraz zyja dlugo i szczesliwie, az nie zaczne znow grac i mieszac im w zyciu. edit 10 VIII: rosanne jest malym dzieckiem i wlasnie opanowala umiejetnosc chodzenia i mowienia. edgaro rzucil prace (bo jest samotnikiem) i zajal sie pisaniem powiesci. monika dostala kolejny awans i zaszla w ciaze. oczekuje blizniakow lub trojaczkow (superplodnosc, oł jea). nawiasem mowiac, wlasnie sie zorientowalam, ze jej ukochany to komornik, ktorego miala w kontaktach bo zalegala z rachunkami : D edit 30 VIII: wszystko wydarzylo dzieki postepie historii. dowiedzialam sie, ze edgaro podjal prace w policji. monika urodzila (na szczescie moj sim byl akurat wtedy w jej domu i mialam rzetelne informacje - nie to co gazety, tam jak sie urodza blizniaczki to podaja, ze urodzilo sie 1 dziecko Oo) blizniaczki, nazwane przez gre julianne i elisha. edit. i mamzdjecie 500px z fotosika! ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Ellie : 30.08.2009 - 18:02 |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Przedstawię moich najnowszych simów, a raczej dwie simki
![]() Mama...(młody dorosły) Imię: Coco Nazwisko: Level (wcześniej Crawler, ale o tym poźniej :>) Stan cywilny: wolna, rozwódka ;d Cechy: ambitna, perfekcjonistka, dobra, rodzinna, geniusz Ulubiony kolor: pomarańczowy Ulubiona muzyka: latynoska Ulubione danie: sushi Dodatkowe wiadomości: albo mi się wydaje, albo ona cały czas marudzi na nowy dom, bo budowałam i budowałam, ale mi nie wychodziło nic porządnego, więc zmęczona wybudowałam coś na odczep i jest : >, ma obsesję na punkcie cmentarza, non stop ma za życzenie wybrać się właśnie tam!, cel życiowy, nie pamiętam dokładnie, ale coś z logiką, sportem, ciałem. ;p Historia: Pewnego słonecznego dnia młode, świeżo upieczone małżeństwo William i Coco Crawler, zamieszkali w nowoczesnej willi w Riverview. Bardzo się kochali, spędzali ze sobą wspólnie czas, lecz nie trwało to długo. Coś się Willowi w głowie poprzewracało, zaczął nękać biedną Coco, która była w ciąży. Zaczął wytykać jej błędy, kpić ze sprytu, obrażać. Wszystko co najgorsze... Biedna dziewczyna znosiła to co raz gorzej i w końcu postanowiła zostawić męża, odchodząc od niego całkiem niedługo przed porodem. Zamieszkała po drugiej stronie centrum miasteczka, chcąc zaznać spokoju... Zdjęcia: Tutaj JESZCZE szczęśliwie i spokojnie śpiąc z mężem w łóżku. [img]http://i30.************/5pfya.jpg[/img] Tutaj już w nowym domu, króciutko po narodzinach córeczki, Collette. [img]http://i25.************/30m9xqa.jpg[/img] Córka(niemowlak) Imię: Collette Nazwisko: Crawler(urodziła się z takim, a myślałam, że będzie po mamusi ;p) Stan cywilny: - Cechy: dobra(po mamie), wirtuoz Ulubiony kolor: szary(smętnie...) Ulubiona muzyka: latynoska Ulubione danie: Naleśniki Dodatkowe wiadomości: jest nieco dziwna, jak mama z jej pokoju nie wyjdzie to nie zaśnie ;d Historia: - Zdjęcia: -wyżej. |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Imię i nazwisko sima: Megan Fox xd
Wiek: młoda dorosła Stan cywilny: mężatka Cechy: flirciara, dobra, charyzmatyczna, arogantka, ambitna. Ulubiony kolor: czerwony Ulubiona muzyka: elektroniczna Ulubione danie: hot-dogi ;p Historia sima: Gdy w wieku 15 lat poznała Johna od razu wiedziała że zostanie jego żoną. Po 7 latach znajomości, a 5 chodzenia ze sobą, młodzi się pobrali. Niespełna rok po ślubie na świat przyszła Helena. Teraz para zamierza starać się o drugie dziecko. Dodatkowe wiadomości: pracuje w karierze kulinarnej. Zdjęcia: ![]() Z mężem. ![]() Edit No i urodziły się bliźniaczki ;D Imion nie pamiętam ale chyba Madison ii... yyy... Lara? Ostatnio edytowane przez Madelaine : 23.08.2009 - 08:50 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Madelaine skąd ściągnęłaś tą sukienkę od simki Megan Fox??
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|