![]() |
#41 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A według mnie wygląda bardzo lalkowato! I jeszcze ta poza
![]() Fajny screen ![]() ![]() ![]() Dobra robota ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Tym razem coś innego niż zwykle, ale może wreszcie odpowiedniego do tego działu.
![]() Za namową Liv, która już nie mogła patrzeć na mnie marnującego życie w CAS TS3, spróbowałem znowu zrobić własną simkę w TS2. Z kolei dzięki Mefisto uznałem, że pokażę ją na forum. Screeny może i proste, ale szczerze mówiąc w przypadku simów bardzo lubię tego typu prezentacje. No ale dobra, screeny poniżej: ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 03.07.2017 - 21:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Rety, wygląda lepiej niż w warsztacie!
![]() Co prawda trochę przesadziłeś z tym różem na policzkach, jednak nie zmienia to faktu, że simka ma bardzo ładne rysy twarzy i wgl wygląda uroczo :> Imo najkorzystniej (xD) wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu ![]() Proste tło okazuje się być dobrym rozwiązaniem ![]() 9/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jej, jaka piękna! *w* Naprawdę nie wiem, czemu mówiłeś, że tworzenie simów Ci nie idzie. Jest śliczna, wygląda bardzo naturalnie. Oczy i fryzura są super! :3
Może tylko ten róż na policzkach za mocny, jak już wspomniała Liv, ale daję 10/10. ![]() Wstaw jeszcze kiedyś jakąś simkę, ta jest cudowna ![]() Ps. Właśnie się zorientowałam, że w tym temacie zostawiam swój 500 post ![]()
![]() |
#45 |
Reputacja: 11
|
![]()
O raaaaany! Charlotte jest prześliczna, taka delikatna i kobieca. Faktycznie lekko przesadziłeś z ilością różu na policzkach, ale to nie zmienia faktu, że simka mi się bardzo podoba! Uwielbiam kształt jej ust i fryzurę.
![]() Podzielam zdanie Livki - najlepiej wyszła na pierwszym i ostatnim zdjęciu, a proste tło wcale nie jest złe. ![]() Mimo tego różu, 10/10. ![]()
![]() |
#46 |
Reputacja: 12
|
![]()
Jest śliczna!
![]() Jedyne co w niej przeszkadza, to ten właśnie róż ![]() najbardziej podobają mi się włosy, poza tym jej ciało nie wygląda tak jak każdej innej simki z dwójki c: bardzo mi się podoba.
![]() |
![]() |
#47 |
Reputacja: 15
|
![]()
Heeej! Czuję się(chociaż w 10%) tworzycielką tej simki!
Dobra, wiesz, że jest przepiękna. Jesteś moim zastępcą, uwielbiam. A przedostatnie zdjęcie jest naaajs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Jej, a więc mogę uznać, że simka się spodobała.
![]() ![]() Cytat:
![]() Oj tak! I w ogóle gdyby nie ty Charlotte nigdy by się tu nie pojawiła. ![]() Nie chcę być zastępcą, tylko uczniem. Dawaj nowego sima do tematu znużonych. :C Ostatnio edytowane przez Caesum : 30.11.2013 - 13:33 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mnie też bardzo podoba się ta simka, a jeszcze bardziej jej stylizacja - elegancja w stylu Chanel.
Świetne zdjęcia, ale najbardziej podoba mi się drugie, to ze stolikiem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Cóż mogę napisać... Simka jest śliczna
![]() ![]()
![]() |