![]() |
#61 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mina simki na pierwszym zdjęciu bardzo fajna
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Witam
![]() Zabieram się do oceny, mam sporo do nadrobienia ![]() Mru Twarz typowa dla postaci z anime, stylistyka z resztą podobnie mi się kojarzy. Podobają mi się okulary, klipsy i ubranie. Chiyo Bardzo mi się podoba ta typowo japońska stylizacja simki. Tylko z wyglądu średnio pasuje na azjatkę, raczej jest wystylizowaną europejką. Kąciki ust za bardzo opuszczone, poza tym w porządku. Lana Pierwsze co rzuca mi się w oczy to prześliczny błyszczyk i urocze piegi, których w ogóle jestem fanką. Z buzi taka trochę lolitka. Ładna sukienka i apaszka. Samantha Znowu piegi ![]() Para nr 1 Kobitka wygląda nieco wampirzo ![]() Facet natomiast jest świetny ![]() Para trochę niedopasowana, kojarzy mi się, jakby chłopak był rozrywką dla nieco starszej od niego, znudzonej kobiety. Ash & Armand Facet - nie podoba mi się ten puder na policzkach. Reszta fajna. Sprawia wrażenie chłopca z dobrego domu, ucznia szkoły prywatnej ![]() Dziewczyna - piękne oczy i błyszczyk. I ma piegi ![]() Para znacznie bardziej do siebie pasuje niż poprzednia. Natasha Piękny kolor oczu, fajne włosy i błyszczyk. Tylko twarz ma taki grymas jakby jej właścicielce nie odpowiadał jakiś wyjątkowo nieprzyjemny zapach ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 27.02.2009 - 03:15 |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
Natsha jest ślicznaaa.
tylko oczka ma dziwne.
#66 |
Guest
|
![]()
do Nemezis
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...rzuty+ekranowe tutaj masz tego pełno. Okej, kiedy następne? |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Może w niedzielę coś wyczaruję, nic nie obiecuję mam zawalony weekend :/
|
![]() |
#68 |
|
![]()
Twoje prezentacje są bardzo ciekawe . Przyciągają uwagę dynamicznymi barwami i oryginalnymi aranżacjami .
![]() Twoi simowie mają trochę " technicznych " wad , ale pomimo tego wydają się ładne . Kojarzą mi się z bajkowymi postaciami . ![]() Za najładniejszą Twoją simową postać uważam Lanę . Na frontalnym ujęciu sprawia wrażenie baśniowej postaci . Ma ujmujący , rozmarzony wyraz twarzyczki , który działa elektryzująco na odbiorcę . ![]() Nie podobają mi się ubrania , w których prezentujesz simów . Takie trochę byle jakie .... , a do tego bardzo zniekształcają simom sylwetki przez co wyglądają jak pajacyki . ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]() M A R I K A
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Co do Mariki...
Nie podoba mi się szczęka.Jest zbyt kwadratowa. Oczy są nawet ładne.Trochę za ciemne. Ładne piegi,błyszczyk i nos ![]() Fajna prezentacja i dalmatyńczyk ![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|