![]() |
#61 |
Reputacja: 10
|
![]()
Poszukuję gry podobnej do morrowinda czy fable, najlepiej jakby była ona do ściągnięcia i nie ważyła dużo, grafika nie musi być super, byle 3d :d ah, no i by nie była od +16 ! :3
it is not an end but an and Ostatnio edytowane przez ddo bwayo : 07.12.2010 - 10:46 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Reputacja: 26
|
![]()
@up - cóż, przychodzi mi na myśl jedna gra - jest w 3D, waży mało (nawet bardzo mało), no i można ją ściągnąć całkowicie legalnie. Niestety, nie wiem, czy pod względem fabuły będzie Ci odpowiadać... Wcielasz się w niej w rozbitka. Jeśli Cię interesuje - Stranded II się nazywa, można ją ściągnąć po angielsku stąd: http://www.stranded.unrealsoftware.de/s2_download.php.
Co do innych "mało ważących"... jeśli chcesz grę cRPG fantasy, to polecam Kroniki Might and Magic: Antologia... problem w tym, że za bardzo 3D to te gry nie są. No, M&M IX jest trójwymiarowa, ale ona jest najsłabszą częścią cyklu, Legends of M&M to chyba FPS, a Crusaders na PC jest niestety, mówiąc brutalnie, schrzaniona (a szkoda). Cóż, jeśli nie odstraszy Cię ten screen: ![]() ... to możesz śmiało sięgnąć po tę grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
|
![]()
Wiem, wiem, że było. Ale ja chce więcej
![]() Więc tak. Chodzi mi o jakieś właśnie fajne gry przeglądarkowe [czy ja to dobrze napisałam? O_o]. W Tibie, Metina, Margonem, Flyff, Dragonica, Cabal już grałam. Co jeszcze polecacie? Straaasznie mi się nudzi :c
![]() |
#64 | |
|
![]() Cytat:
Bo mnie zaciekawiło. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Czy zna ktoś grę podobną do the sims 2? bo nie mogę akurat w to zagrać, więc polećcie mi jakąś.
90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skaaacz!!!" - wklej to do podpisu. =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
The sims 1 , bądź 3.
Są najbardziej podobne ![]() Innych gier z tego gatunku to w sumie nie ma. Co najwyżej gry RPG mają kilka wspólnych cech z ts.
![]() |
#67 |
|
![]()
Anique - cóż, w przybliżeniu wygląda to tak, że lądujesz na bezludnej wyspie i musisz na niej przetrwać. Z przedmiotów, które znajdziesz, możesz budować np. narzędzia, a przy pomocy tych narzędzi możesz wznieść szałas... Grafika jest dość uproszczona, ale gra może przynieść sporo frajdy. No, a poza tym masz edytor, który umożliwia tworzenie własnych wysp różnej wielkości. Gra oferuje kampanię, podczas której musisz wrócić do domu, grę swobodną i kilka ciekawych trybów, np. polowanie na "dinozaury"
![]() Postać, w którą się wcielasz, ma kilka umiejętności, które może doskonalić, np. łowienie ryb, wznoszenie budynków, sadzenie roślin itp. Poza tym postać ma potrzeby - ale tylko trzy: głód, pragnienie i "zmęczenie", które musisz zaspokajać. Poniżej screen z gry: ![]() Gra, jak już pisałam, jest w angielskiej wersji językowej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Aha. Dzięki. Chyba ją sobie ściągnę. A jeśli chodzi o język angielski to już sobie poradzę. To nie stwarza problemu.
Jeszcze raz bardzo dziękuję. |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
|
![]()
Okej; jeśli będziesz miała pytania, to możesz napisać do mnie. Jakoś nie przeszłam tej gry w całości, ale jak zrobić łuk czy wędkę to wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Szukam gier <obojętnie jaki gatunek> w których chodzimy np. jak w Mass Effect - Chodzi o drużyny, nie działamy w pojedynkę tylko z kilkoma osobami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|