|
![]() |
#1 |
Reputacja: 15
|
![]()
Ja zakupiłam już grę!
![]() Tym razem wyjątkowo postanowiłam nie wywoływać na chama poszczególnych zjawisk meteorologicznych. Dlaczego? Bo wtedy szybko przetestuję i się znudzi. Dlatego owszem, zrobiłam nową rodzinkę, ale traktuję pogodę jako coś normalnego, a nie przeglądanie na szybko owych zjawisk. Jak na razie miałam okazję uczestniczyć w festiwalu letnim. No nie powiem, słabiutko. Mało simów, a w polowie imprezy zaczęła się ulewa. ![]() Teraz zrobiłam nowy zapis, by dać grze nową szansę (przeniosłam simy do Bridgeport, w którym ponoć pory roku wyglądają najpiękniej).
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ok, specjalnie dla Was weszłam do gry, kosmitę z modem Debug Enabler robi się następująco:
Kliknięcie na podłożu -> Nraas -> Debug Enabler -> Options Pojawia się okienko -> Create -> Kosmita -> Wiek -> Płeć I tyle, ufoludek pojawia się w rodzinie ![]() Ostatnio edytowane przez nmin : 16.11.2012 - 22:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Mnie dodatek bardzo się podoba - w końcu czekałam na niego 3 lata i nie zawiodłam się, bo jest lepszy od dwójkowej pogody.
Jest dużo interakcji, zjawiska pogodowe są bardzo realistyczne, świetnym pomysłem było wprowadzenie festiwali. Super po prostu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
fakt, chyba po raz pierwszy w simsy gram tyle godzin. Jednak się wciągnąłem, haha
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Na poczatku tak jak ktos tu pisal wczesniej gra znudzila mnie po 3h, jednak stopniowo zaczelam sie w nia wciagac. To naprawde dobry dodatek, dodaje ciekawe interakcje, zaluje tylko, ze do zwierzakow ich nie dodano, oprocz zrywania sie ze snu i szczekania/miauczenia podczas burzy. Pogoda jest bardzo realistyczna, tylko mam takie pytanie... tez macie tak, ze podczas gry zdarza sie jakis pojedynczy blysk, jak podczas burzy, bez zadnego deszczu czy gradu? Oprocz tego zauwazylam buga, ze raz byl odglos deszczu i simka, ktora biegla po parku, byla przemoczona chociaz deszczu... widac nie bylo. Ubolewam nad tym, ze nie ma absolutnie zadnych swiat, nie przychodzi Mikolaj, nie ma choinki. Nie wiem po co w takim razie ozdoby swiateczne na dom, skoro w ogole swieta nie wystepuja.
Kosmici pojawiaja sie bardzo czesto, raz porwali moja simke, na szczescie obylo sie bez kosmicznej ciazy, ale tutaj znow bug - jak przylatuje kosmita, to chce wejsc do domu, ale nie moze, jakby drzwi przed nim byly zablokowane. Ups, jakis negatywny ten moj post. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie tylko ty jedna nad tym ubolewasz. Ale może zrobią jakieś akcesoria ze świętami, tak jak w dwójce(chociaż wątpię) Ale wcześniej zadałam pytanie odnoście świąt i można zrobić takie a'la święta, bo robisz je jak imprezę. Szkoda bo nie można ich spędzić w gronie rodziny tylko z gośćmi z okolicy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() Cytat:
![]() A tak offtopowo troche, bo najwiecej osob czyta chyba ten temat - czy wam tez w najnowszej wersji nraasa szwankuje stylista? Nie mozna zmienic ubrania, jedynie fryzure i makijaz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@Kosia To chyba nie chodzi o nraasa. Ja go nie używam, a mam to samo ze stylizacją, więc to coś z dodatkiem albo aktualką.
Mi dodatek bardzo się podoba. Pogoda wyszła niesamowicie realistycznie, a najbardziej podobają mi się burze ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Nie przerażaj mnie, chyba można wybrać, kogo chce się zaprosić? Bo u mnie zaczyna się właśnie zima i zaczęłam już planować rodzinne przyjęcie świąteczne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |