|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 12
|
Nie tylko ty jedna nad tym ubolewasz. Ale może zrobią jakieś akcesoria ze świętami, tak jak w dwójce(chociaż wątpię) Ale wcześniej zadałam pytanie odnoście świąt i można zrobić takie a'la święta, bo robisz je jak imprezę. Szkoda bo nie można ich spędzić w gronie rodziny tylko z gośćmi z okolicy.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
), no ale chcialam zrobic je na basenie MIEJSKIM, nie na swoim domowym, i nie bylo dostepnej takiej opcji, byla tam jedynie kategoria 'przyjecie poza domem'. Tez to troche bez sensu, bo jakos nie lubie miec basenu kolo domu.A tak offtopowo troche, bo najwiecej osob czyta chyba ten temat - czy wam tez w najnowszej wersji nraasa szwankuje stylista? Nie mozna zmienic ubrania, jedynie fryzure i makijaz? |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Supermoderator
Reputacja: 27
|
@Kosia To chyba nie chodzi o nraasa. Ja go nie używam, a mam to samo ze stylizacją, więc to coś z dodatkiem albo aktualką.
Mi dodatek bardzo się podoba. Pogoda wyszła niesamowicie realistycznie, a najbardziej podobają mi się burze Szkoda jednak, że jest tak mało nowych mebli i ciuchów, no chyba, że to tylko moje odczucie.. Ostatnio mało w to grałam i moi simowie nie nacieszyli się jeszcze zimą, ale z tego co ktoś wcześniej pisał to trochę głupio, że nie można zrobić takiej typowej gwiazdki z Gwiazdorem i w ogóle. Naprawdę, czy do wszystkiego trzeba zapraszać sąsiadów? Bez jaj..
|
|
|
|
#4 |
|
|
Nie przerażaj mnie, chyba można wybrać, kogo chce się zaprosić? Bo u mnie zaczyna się właśnie zima i zaczęłam już planować rodzinne przyjęcie świąteczne...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 12
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
|
Cytat:
Jednak nie mozna zdecydowac jaki ty dasz komus prezent, rozdawane sa losowo. I jesli takie przyjecie bedziesz chciala zrobic w gronie osob z ktorymi Twoj sim mieszka to nie bedzie to mozliwe, bo bedziesz musiala kogos zaprosic... a prezentow ot tak bez przyjecia nie ma mozliwosci rozdac. |
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|