![]() |
#62 |
Reputacja: 10
|
![]()
Na poczatku tak jak ktos tu pisal wczesniej gra znudzila mnie po 3h, jednak stopniowo zaczelam sie w nia wciagac. To naprawde dobry dodatek, dodaje ciekawe interakcje, zaluje tylko, ze do zwierzakow ich nie dodano, oprocz zrywania sie ze snu i szczekania/miauczenia podczas burzy. Pogoda jest bardzo realistyczna, tylko mam takie pytanie... tez macie tak, ze podczas gry zdarza sie jakis pojedynczy blysk, jak podczas burzy, bez zadnego deszczu czy gradu? Oprocz tego zauwazylam buga, ze raz byl odglos deszczu i simka, ktora biegla po parku, byla przemoczona chociaz deszczu... widac nie bylo. Ubolewam nad tym, ze nie ma absolutnie zadnych swiat, nie przychodzi Mikolaj, nie ma choinki. Nie wiem po co w takim razie ozdoby swiateczne na dom, skoro w ogole swieta nie wystepuja.
Kosmici pojawiaja sie bardzo czesto, raz porwali moja simke, na szczescie obylo sie bez kosmicznej ciazy, ale tutaj znow bug - jak przylatuje kosmita, to chce wejsc do domu, ale nie moze, jakby drzwi przed nim byly zablokowane. Ups, jakis negatywny ten moj post. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nie tylko ty jedna nad tym ubolewasz. Ale może zrobią jakieś akcesoria ze świętami, tak jak w dwójce(chociaż wątpię) Ale wcześniej zadałam pytanie odnoście świąt i można zrobić takie a'la święta, bo robisz je jak imprezę. Szkoda bo nie można ich spędzić w gronie rodziny tylko z gośćmi z okolicy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
|
![]() Cytat:
![]() A tak offtopowo troche, bo najwiecej osob czyta chyba ten temat - czy wam tez w najnowszej wersji nraasa szwankuje stylista? Nie mozna zmienic ubrania, jedynie fryzure i makijaz? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
|
![]()
Nie przerażaj mnie, chyba można wybrać, kogo chce się zaprosić? Bo u mnie zaczyna się właśnie zima i zaczęłam już planować rodzinne przyjęcie świąteczne...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
|
![]() Cytat:
Jednak nie mozna zdecydowac jaki ty dasz komus prezent, rozdawane sa losowo. I jesli takie przyjecie bedziesz chciala zrobic w gronie osob z ktorymi Twoj sim mieszka to nie bedzie to mozliwe, bo bedziesz musiala kogos zaprosic... a prezentow ot tak bez przyjecia nie ma mozliwosci rozdac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]()
Aaa, to luzik... Grunt, że pojawią się członkowie rodziny mieszkający w innym domu, a ja będę mogła zrobić pamiątkowe zdjęcia choćby jednej osoby podchodzącej do stosu paczek. Osoby mieszkające w tym domu po prostu usiądą obok. Wyobraźnia dopowie resztę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
@Kosia To chyba nie chodzi o nraasa. Ja go nie używam, a mam to samo ze stylizacją, więc to coś z dodatkiem albo aktualką.
Mi dodatek bardzo się podoba. Pogoda wyszła niesamowicie realistycznie, a najbardziej podobają mi się burze ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
|
![]()
Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło to co dziś i tak się nie zirytowałam....chciałam sobie pograć z nowym dodatkiem, nacieszyć się, wypróbować itd. - wiadomo. Wczoraj wszystko było w porządku, ale dziś grając w Słonecznym Wybrzeżu simy zaczęły mi się zacinać na dwie sekundy, ale wszystko wokół działo się normalnie. No okej, zrobiłam to co mogłam zrobić "miejscowo" - zminimalizowałam preferencje, wyczyściłam komp. Cleanerem, wyłączyłąm wszystko niepotrzebne w tle. Wchodzę tym razem na Bridgeport - facet jedzie do miasta i jechał tam ponad...10 minut moich, życiowych polskich. Nosz kurka! Tym razem gra zacinała się cała na ok minutę po czym na kilka sekund akcja ruszła i znów....I teraz nie wiem - czy do od łatki czy od Czterech pór roku.
Także moje wrażenia z gry są NIECIEKAWE. Jestem zirytowana i zniesmaczona "wysiłkiem" osób pracujących nad Simsami - jeśli by się okazało, że to nie wina mojego komp., a nie przypuszczam, bo jest myślę dość dobry. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|