![]() |
#761 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Hm... Jednak brzuch? Oj, to znaczy, że stałaś się przewidywalna... Mimo to nie możemy rozgryźć szantarzysty... Warkocz, ciemne włosy... Ale czy to na pewno mężczyzna? Ale przecież - czarne włosy, które można zawiązać w warkocz i nieco kanciasta figura... To rzecz jasna Em!!! Wiem, jestem niesprawiedliwa. Bronię Dantego, chociaż jego zachowania nie pochwalam, a Em tępię, chociaż nic złego nie robi... Czyżby zawiść? A co powiecie na matkę Li - Lidię (ekhem...), jest świrnięta, ma długie włosy i to przecież nie problem je przefarbować! O i czytałam Fanatyczną czwórkę. Może... Dalibyście radę zrobić "Dante i operacja plastyczna gwoździarką?" A z resztą Lidia |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#762 | |||
|
![]()
@up - śmieszne ; D
że jak? Cytat:
Cytat:
Cytat:
---- PLUSY: wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
#763 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#764 |
Guest
|
![]()
Specjalnie dla tego FS się zarejestrowałam.
Już się pogubiłam w tym wszystkim! Może to ten Gabriel? Co za problem zapuścić włosy? Ale raczej ten gość, którego Colin widział w TV. A może Dante kogoś wynajął?! Dobra, daj odcinek-prroszę! |
![]() |
![]() |
#765 |
|
![]()
Nareszcie przeczytałam!
Szkoda, że Sophie zginęła. Nie lubiłam jej, ale z kim Mei się teraz będzie kłócić o Marco? No bo chyba z Em to już przyjaciółki i nie wypada się kłócić. A mnie się podoba ostatnie zdjęcie. Ślicznie Alia wyszła. Dopięłaś swego - Colin powaźniej traktuje Alię, niż ona jego. I jak zwykle czekam na kolejny odcinek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#766 | ||||||
|
![]()
jeszcze nie w tej chwili
![]() nooo chyba tak ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() no tak, to jest w stu procentach ON ![]() no sklonować się nie mogła... ale... ![]() Cytat:
![]() w jednej linijce tekstu napisałaś prawie prawdę ![]() ![]() no a odcinek będzie, jak komenty będą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() noo Colin poważniej traktuje Alię, to moge powiedzieć ![]() no i mogę powiedzieć jeszcze to, że w następnym odcinku wyjdzie coś bardzo ciekawego w sprawie tej „parki” ![]() no to jeszcze pięć komentów i w niedzielę lub poniedziałek macie kolejny odcinek ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#767 |
|
![]()
o jaaaaaa. jak moglam ominac trzy czesci
![]() No to moze zaczne od fotek, podoba mi sie jak je obrabiasz ![]() ![]() Ahhh... Mam nadzieje, ze Colin wymiga sie od wiezienia, bo on i Alia to moja ulubiona para - nie chcialabym, zeby ich zwiazek wygladal podobnie jak Mei&Marco (nawet nic nie sprowadza ich na taka droge, no chyba, ze C. jednak trafi do kicia... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wracajac do Mei (musze do niej wrocic, bo nawiazuje mi sie teoria faceta-porywaczaw w czarnym kucyku ^^): od samego poczatku do nawiazania watku o sprawie Dantego, wiedzialam, ze ona jednak wroci (domuenty na Dantego). W sumie to z poczatku podejrzewalam, ze Mei odeszla od Marco, bo pewnie on nie zaakceptuje jej poronienia (maslo maslane). Jak zaczelam czytac pierwsza czesc, to przyszlo mi do glowy, ze uroni sobie ta ciaze i wypcha sobie burzch, ale to byloby chore i nielogiczne XD W szoku bylam, kiedy okazalo sie, ze jednak jest w ciazy. No ale niech juz w niej bedzie, moze zejdzie sie wtedy z Marco.. to byloby by slodkie *-* Kiedy wyszlo na jaw, ze Mei grozi jakis koles, a ty dalas taka dziecinna podpowiedz to nasunelo mi sie tylko jedno: Chris - jednak przeciez on nie zyje... Chociaz mogl upozorowac swoja smierc, jednak to tez nie mialoby by sensu - od Marco i tak sie odcial. I tu nasuwa mi sie jeszcze jedna mysl: czy przypadkiem Marco nie wyzla Mei w jednym odcinku tajemnicy Ch? Ze krecil z Lambertem jakies lewe interesy? Kurde, ale zapomnialam jak zginal ten caly Chris: w pozarze czy ktos podarowal kulke. Przejde do sedna: gdyby Ch nadal zyl i utrzymywal kontakty z banda Dantego, moglby przeciez na ich zlecenie zabic Marco i zblizyc sie ponownie do Mei...? Watpie jednak, zeby ona mu to wybaczyla. Mam tez innych podejrzanych: Ten dupek co zgwalcil Mei - noale on chyba tez zginal ![]() Jakis wyslannik Dantego - chociaz nie, tym szujom pewnie nie zalezaloby by tak bardzo na tym, zeby usadzi Mei sama. Powiem tylko jeszcze jedno: Marcus, Mei i Em wplatali sie w niezly trojkacick ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#768 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Komentujmy, no ludzie. Nie chcecie nowego odcinka? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#769 |
|
![]()
Woooo.
![]() ![]() ![]() Wiedziałam, że to pójdzie dalej! ![]() ![]() ![]() Tak jak już napisałam, wszystko strasznie mi się podoba i dosłownie z zapartym tchem to czytałam, czekam z niecierpliwością na rozwój tej całej akcji i szczęśliwe zakończenie ![]()
![]() |
#770 | |||||||||
|
![]() Cytat:
![]() i jedno co moge zapewnić, to, że związek Colina i Alii nie będzie wyglądał tak jak Mei i Marco, a co mam dokładnie na myśli, okaże się już niebawem ![]() Colin wpadł po uszy, to akurat się zgadza, a następnym odcinku dowiecie się co na to Alia.... ![]() Cytat:
![]() zakończenia już nie zmienię, ale nie mogę powiedzieć z kim, jak i gdzie będzie w ostatnim odcinku ![]() co do Sophie, masz dużo racji ![]() ![]() a Alia nie pojechała do sądu, jakoś mi umknęło, żeby o tym napisać, ona zwyczajnie tego dnia poszła do szkoły ![]() Cytat:
![]() mówisz, że słodkie by było jakby się zeszli? ![]() ![]() Cytat:
dla przypomnienia, Chris zginął OFICJALNIE w wypadku samochodowym, a nieoficjalnie, Dante posłał mu kulkę w głowę, wcześniej Chris rozbił się o drzewo, gdyż jechał do wezwania, a na drodze było ślisko (był ratownikiem, coś takiego jak u nas GOPR ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no chyba nie chcą ![]() ![]() Cytat:
![]() hehe no powiedzmy, że wróci ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a czy zakończenie będzie szczęśliwe... hmm, dla niektórych na pewno, a niektórzy pewnie puszczą mnie z torbami z forum ![]() ![]() ![]() ale postaram się być przygotowana ![]() dzięki za komenty, czekam jeszcze tylko na dwa ![]()
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 01.06.2011 - 22:17 |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|