Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims Fotostory

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.05.2011, 12:35   #761
Krimii

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Belle Rose

Cytat:
Napisał rudzielec Zobacz post
i proszę mi się tutaj nie fochać, bo nie wstawię bonusa, którego planuję po następnym odcinku!
Czyżby mój wymarzony bonusik?
Hm... Jednak brzuch? Oj, to znaczy, że stałaś się przewidywalna... Mimo to nie możemy rozgryźć szantarzysty... Warkocz, ciemne włosy... Ale czy to na pewno mężczyzna? Ale przecież - czarne włosy, które można zawiązać w warkocz i nieco kanciasta figura... To rzecz jasna Em!!!
Wiem, jestem niesprawiedliwa. Bronię Dantego, chociaż jego zachowania nie pochwalam, a Em tępię, chociaż nic złego nie robi... Czyżby zawiść?
A co powiecie na matkę Li - Lidię (ekhem...), jest świrnięta, ma długie włosy i to przecież nie problem je przefarbować!

O i czytałam Fanatyczną czwórkę. Może... Dalibyście radę zrobić "Dante i operacja plastyczna gwoździarką?"

A z resztą
Lidia
Krimii jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.05.2011, 14:56   #762
Shannon

@up - śmieszne ; D
Cytat:
Napisał lidia Zobacz post
To rzecz jasna Em!!!
że jak?
Cytat:
Nagle zauważył, że z budynku sądu ktoś wybiega. Ostatkami sił spojrzał w tamtym kierunku. To była ona, Mei. Za nią stała Emmanuele. Obydwie miały wymalowane przerażenie na twarzy.
Cytat:
A co powiecie na matkę Li - Lidię (ekhem...), jest świrnięta, ma długie włosy i to przecież nie problem je przefarbować!
powtórzę się; że jak?
Cytat:
- Nie tak prędko – mężczyzna podciągnął czarną bluzę, ukazując wszystkim ładunki wybuchowe – zdążę aktywować to cacuszko, nawet kiedy wystrzelisz. Będzie wielkie bum i wszystkich zgromadzonych, trafi szlag. A teraz pukawki w dół panowie! Albo posmakujecie C-4.
i do tego w przemyśleniach Collina jest napisane, że widział go w telewizji.
----
PLUSY:
wszystko
stare 25.05.2011, 14:57   #763
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Cytat:
Ale przecież - czarne włosy, które można zawiązać w warkocz i nieco kanciasta figura... To rzecz jasna Em!!!
Niby w jaki sposób skoro stała obok Mei? No chyba, że się sklonowała .
stare 26.05.2011, 10:56   #764
Jelly oad
Guest

Specjalnie dla tego FS się zarejestrowałam.
Już się pogubiłam w tym wszystkim! Może to ten Gabriel? Co za problem zapuścić włosy?
Ale raczej ten gość, którego Colin widział w TV.
A może Dante kogoś wynajął?!
Dobra, daj odcinek-prroszę!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2011, 16:54   #765
Extranjera

Nareszcie przeczytałam!
Szkoda, że Sophie zginęła. Nie lubiłam jej, ale z kim Mei się teraz będzie kłócić o Marco? No bo chyba z Em to już przyjaciółki i nie wypada się kłócić.
A mnie się podoba ostatnie zdjęcie. Ślicznie Alia wyszła. Dopięłaś swego - Colin powaźniej traktuje Alię, niż ona jego.
I jak zwykle czekam na kolejny odcinek
stare 26.05.2011, 19:29   #766
rudzielec

Cytat:
Czyżby mój wymarzony bonusik?
jeszcze nie w tej chwili
Cytat:
Hm... Jednak brzuch? Oj, to znaczy, że stałaś się przewidywalna...
nooo chyba tak ALE!!! za to nikt z was nie może przewidzieć jak skończy się FS, a wydaje mi się, że wszyscy będą lekko zaskoczeni
Cytat:
Ale czy to na pewno mężczyzna? Ale przecież - czarne włosy, które można zawiązać w warkocz i nieco kanciasta figura... To rzecz jasna Em!!!
to mężczyzna, tyle mogę powiedzieć a zostało trzech których można obstawiać
Cytat:
Wiem, jestem niesprawiedliwa. Bronię Dantego, chociaż jego zachowania nie pochwalam, a Em tępię, chociaż nic złego nie robi... Czyżby zawiść?
widocznie Dante bardziej przypadł ci do gustu, jeśli chodzi o Lambertów
Cytat:
O i czytałam Fanatyczną czwórkę. Może... Dalibyście radę zrobić "Dante i operacja plastyczna gwoździarką?"
ahaha to się akurat da zrobić Libby byłaby wniebowzięta
Cytat:
Napisał Shannon Zobacz post
i do tego w przemyśleniach Collina jest napisane, że widział go w telewizji.
no tak, to jest w stu procentach ON
Cytat:
Napisał Libby Zobacz post
Niby w jaki sposób skoro stała obok Mei? No chyba, że się sklonowała .
no sklonować się nie mogła... ale...
Cytat:
Napisał Jelly oad Zobacz post
Specjalnie dla tego FS się zarejestrowałam.
Już się pogubiłam w tym wszystkim! Może to ten Gabriel? Co za problem zapuścić włosy?
Ale raczej ten gość, którego Colin widział w TV.
A może Dante kogoś wynajął?!
Dobra, daj odcinek-prroszę!
nowa czytelniczka widzę, miło mi
w jednej linijce tekstu napisałaś prawie prawdę ale nie powiem w którym

no a odcinek będzie, jak komenty będą
Cytat:
Napisał Extranjera Zobacz post
Szkoda, że Sophie zginęła. Nie lubiłam jej, ale z kim Mei się teraz będzie kłócić o Marco? No bo chyba z Em to już przyjaciółki i nie wypada się kłócić.
oj... samej szkoda mi było zabijać Sophie, lubiłam ją jako dziewuchę z FS... no ale ona jeszcze się pojawi (nie w tym FS ale się pojawi, chociaż jako trochę inna postać
Cytat:
Napisał Extranjera Zobacz post
A mnie się podoba ostatnie zdjęcie. Ślicznie Alia wyszła. Dopięłaś swego - Colin powaźniej traktuje Alię, niż ona jego.
cieszę się, że Alia się podoba
noo Colin poważniej traktuje Alię, to moge powiedzieć
no i mogę powiedzieć jeszcze to, że w następnym odcinku wyjdzie coś bardzo ciekawego w sprawie tej „parki”

no to jeszcze pięć komentów i w niedzielę lub poniedziałek macie kolejny odcinek
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26.05.2011, 23:06   #767
muffindance

o jaaaaaa. jak moglam ominac trzy czesci wazne, ze znowu sie przekopalam i moglam przeczytac bo naprawde bylo warto! : D
No to moze zaczne od fotek, podoba mi sie jak je obrabiasz Moje ulubione: klik klik (+ postrzelony M., bo zapomnialam skopiowac linka)... Wiesz co, musze powiedziec, ze to fotostory wpada w monotonie. Oczywiscie nie sadze, ze jest kiepskie i nudne, tylko to sie ciagnie w spsob zachecajacym do czytania i zaostrzajacym ciekawosc (szczegolnie teraz, jak byla taka przerwa).
Ahhh... Mam nadzieje, ze Colin wymiga sie od wiezienia, bo on i Alia to moja ulubiona para - nie chcialabym, zeby ich zwiazek wygladal podobnie jak Mei&Marco (nawet nic nie sprowadza ich na taka droge, no chyba, ze C. jednak trafi do kicia... I tak watpie zeby to sie stalo, zreszta zdaje sie na ciebie :p) No ciesze sie, ze uczucia Colina do Ali to jest TO♥. W ogole, to jak dla mnie Marcus moglby byc sam. Teraz pojawila sie Mei, wplatal sie w romans z Em, w dodatku go postrzelono... Zreszta sadze, ze to wszystko przez Sophie - ona wlaczyla u chlopakow czerwone swiatlo a oni pewni, ze to jakis idiota skazujacy sie na niepowiedzenie, zbiegli do niej! CiachoColin (XD ) zostal sam i pewnie byl zdezerientowany przez kolesiowe w kominiarce, potem Sophie poczula poczucie winy za falszywy alarm i rzucila sie CC na ratunek - ot co, jak tak mysle i juz A gdzie podczas tej calej akcji byla Alia? Wie o tym, ze Colin jest w szpitalu? Jakos mi ona umknela
Wracajac do Mei (musze do niej wrocic, bo nawiazuje mi sie teoria faceta-porywaczaw w czarnym kucyku ^^): od samego poczatku do nawiazania watku o sprawie Dantego, wiedzialam, ze ona jednak wroci (domuenty na Dantego). W sumie to z poczatku podejrzewalam, ze Mei odeszla od Marco, bo pewnie on nie zaakceptuje jej poronienia (maslo maslane). Jak zaczelam czytac pierwsza czesc, to przyszlo mi do glowy, ze uroni sobie ta ciaze i wypcha sobie burzch, ale to byloby chore i nielogiczne XD W szoku bylam, kiedy okazalo sie, ze jednak jest w ciazy. No ale niech juz w niej bedzie, moze zejdzie sie wtedy z Marco.. to byloby by slodkie *-* Kiedy wyszlo na jaw, ze Mei grozi jakis koles, a ty dalas taka dziecinna podpowiedz to nasunelo mi sie tylko jedno:
Chris - jednak przeciez on nie zyje... Chociaz mogl upozorowac swoja smierc, jednak to tez nie mialoby by sensu - od Marco i tak sie odcial. I tu nasuwa mi sie jeszcze jedna mysl: czy przypadkiem Marco nie wyzla Mei w jednym odcinku tajemnicy Ch? Ze krecil z Lambertem jakies lewe interesy? Kurde, ale zapomnialam jak zginal ten caly Chris: w pozarze czy ktos podarowal kulke. Przejde do sedna: gdyby Ch nadal zyl i utrzymywal kontakty z banda Dantego, moglby przeciez na ich zlecenie zabic Marco i zblizyc sie ponownie do Mei...? Watpie jednak, zeby ona mu to wybaczyla.
Mam tez innych podejrzanych:
Ten dupek co zgwalcil Mei - noale on chyba tez zginal Cholender, juz pozapominalam. XDD
Jakis wyslannik Dantego - chociaz nie, tym szujom pewnie nie zalezaloby by tak bardzo na tym, zeby usadzi Mei sama.
Powiem tylko jeszcze jedno: Marcus, Mei i Em wplatali sie w niezly trojkacick
muffindance jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27.05.2011, 18:42   #768
Jelly oad
Guest

Cytat:
Napisał muffindance Zobacz post
o jaaaaaa. jak moglam ominac trzy czesci wazne, ze znowu sie przekopalam i moglam przeczytac bo naprawde bylo warto! : D
No to moze zaczne od fotek, podoba mi sie jak je obrabiasz Moje ulubione: klik klik (+ postrzelony M., bo zapomnialam skopiowac linka)... Wiesz co, musze powiedziec, ze to fotostory wpada w monotonie. Oczywiscie nie sadze, ze jest kiepskie i nudne, tylko to sie ciagnie w spsob zachecajacym do czytania i zaostrzajacym ciekawosc (szczegolnie teraz, jak byla taka przerwa).
Ahhh... Mam nadzieje, ze Colin wymiga sie od wiezienia, bo on i Alia to moja ulubiona para - nie chcialabym, zeby ich zwiazek wygladal podobnie jak Mei&Marco (nawet nic nie sprowadza ich na taka droge, no chyba, ze C. jednak trafi do kicia... I tak watpie zeby to sie stalo, zreszta zdaje sie na ciebie :p) No ciesze sie, ze uczucia Colina do Ali to jest TO. W ogole, to jak dla mnie Marcus moglby byc sam. Teraz pojawila sie Mei, wplatal sie w romans z Em, w dodatku go postrzelono... Zreszta sadze, ze to wszystko przez Sophie - ona wlaczyla u chlopakow czerwone swiatlo a oni pewni, ze to jakis idiota skazujacy sie na niepowiedzenie, zbiegli do niej! CiachoColin (XD ) zostal sam i pewnie byl zdezerientowany przez kolesiowe w kominiarce, potem Sophie poczula poczucie winy za falszywy alarm i rzucila sie CC na ratunek - ot co, jak tak mysle i juz A gdzie podczas tej calej akcji byla Alia? Wie o tym, ze Colin jest w szpitalu? Jakos mi ona umknela
Wracajac do Mei (musze do niej wrocic, bo nawiazuje mi sie teoria faceta-porywaczaw w czarnym kucyku ^^): od samego poczatku do nawiazania watku o sprawie Dantego, wiedzialam, ze ona jednak wroci (domuenty na Dantego). W sumie to z poczatku podejrzewalam, ze Mei odeszla od Marco, bo pewnie on nie zaakceptuje jej poronienia (maslo maslane). Jak zaczelam czytac pierwsza czesc, to przyszlo mi do glowy, ze uroni sobie ta ciaze i wypcha sobie burzch, ale to byloby chore i nielogiczne XD W szoku bylam, kiedy okazalo sie, ze jednak jest w ciazy. No ale niech juz w niej bedzie, moze zejdzie sie wtedy z Marco.. to byloby by slodkie *-* Kiedy wyszlo na jaw, ze Mei grozi jakis koles, a ty dalas taka dziecinna podpowiedz to nasunelo mi sie tylko jedno:
Chris - jednak przeciez on nie zyje... Chociaz mogl upozorowac swoja smierc, jednak to tez nie mialoby by sensu - od Marco i tak sie odcial. I tu nasuwa mi sie jeszcze jedna mysl: czy przypadkiem Marco nie wyzla Mei w jednym odcinku tajemnicy Ch? Ze krecil z Lambertem jakies lewe interesy? Kurde, ale zapomnialam jak zginal ten caly Chris: w pozarze czy ktos podarowal kulke. Przejde do sedna: gdyby Ch nadal zyl i utrzymywal kontakty z banda Dantego, moglby przeciez na ich zlecenie zabic Marco i zblizyc sie ponownie do Mei...? Watpie jednak, zeby ona mu to wybaczyla.
Ten dupek co zgwalcil Mei - noale on chyba tez zginal Cholender, juz pozapominalam. XDD
Jakis wyslannik Dantego - chociaz nie, tym szujom pewnie nie zalezaloby by tak bardzo na tym, zeby usadzi Mei sama.
Ale się naplątało
Komentujmy, no ludzie. Nie chcecie nowego odcinka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.05.2011, 10:46   #769
Gold_Chocolate

Woooo. Ogłaszam wszem i wobec (tak to sie pisze ?) że żyje i nadrobiłam odcinki, a wszystkie przeczytałam ze wstrzymanym oddechu! Takiej akcji się nie spodziwałam kompletnie, wszystko się niesamowicie poplątało. Wszystko cudownie opisałaś, a cała strzelanina.. jedna wielka akcja! Cudo. Wcześniej nie brałam pod uwagę żadnych szantaży, chociaż w sumie teraz wydaje mi się całkiem logiczne. Mam nadzieję, że Marco wróci do dawnego stanu nie tylko zdrowia ale i charakteru, bo zadufanym ciachom mówimy stanowcze nie! No a teraz moje zdanie na temat tego co mnie od ostatniego czasu interesuje prawie, że najbardziej czyli Colin i Alia :
Wiedziałam, że to pójdzie dalej! Colina musiało coś tknąć w końcu, szkoda tylko,że nie dał rady jej tego powiedzieć . Mam nadzieję, że Alia będzie pomysłowa nie tylko w przyjemnych dziedzinach życia, ale również w problemach i go z tego wyciągnie.
Tak jak już napisałam, wszystko strasznie mi się podoba i dosłownie z zapartym tchem to czytałam, czekam z niecierpliwością na rozwój tej całej akcji i szczęśliwe zakończenie
stare 01.06.2011, 20:25   #770
rudzielec

Cytat:
Ahhh... Mam nadzieje, ze Colin wymiga sie od wiezienia, bo on i Alia to moja ulubiona para - nie chcialabym, zeby ich zwiazek wygladal podobnie jak Mei&Marco (nawet nic nie sprowadza ich na taka droge, no chyba, ze C. jednak trafi do kicia... I tak watpie zeby to sie stalo, zreszta zdaje sie na ciebie :p) No ciesze sie, ze uczucia Colina do Ali to jest TO♥.
jeśli o więzienie chodzi, to wszystko wyjdzie niedługo
i jedno co moge zapewnić, to, że związek Colina i Alii nie będzie wyglądał tak jak Mei i Marco, a co mam dokładnie na myśli, okaże się już niebawem
Colin wpadł po uszy, to akurat się zgadza, a następnym odcinku dowiecie się co na to Alia....
Cytat:
W ogole, to jak dla mnie Marcus moglby byc sam. Teraz pojawila sie Mei, wplatal sie w romans z Em, w dodatku go postrzelono... Zreszta sadze, ze to wszystko przez Sophie - ona wlaczyla u chlopakow czerwone swiatlo a oni pewni, ze to jakis idiota skazujacy sie na niepowiedzenie, zbiegli do niej! CiachoColin (XD ) zostal sam i pewnie byl zdezerientowany przez kolesiowe w kominiarce, potem Sophie poczula poczucie winy za falszywy alarm i rzucila sie CC na ratunek - ot co, jak tak mysle i juz A gdzie podczas tej calej akcji byla Alia? Wie o tym, ze Colin jest w szpitalu? Jakos mi ona umknela
szczerze mówiąc myślałam nad tym by Marco został sam jeszcze kilka odcinków do tyłu
zakończenia już nie zmienię, ale nie mogę powiedzieć z kim, jak i gdzie będzie w ostatnim odcinku
co do Sophie, masz dużo racji więcej nie powiem
a Alia nie pojechała do sądu, jakoś mi umknęło, żeby o tym napisać, ona zwyczajnie tego dnia poszła do szkoły
Cytat:
Wracajac do Mei (musze do niej wrocic, bo nawiazuje mi sie teoria faceta-porywaczaw w czarnym kucyku ^^): od samego poczatku do nawiazania watku o sprawie Dantego, wiedzialam, ze ona jednak wroci (domuenty na Dantego). W sumie to z poczatku podejrzewalam, ze Mei odeszla od Marco, bo pewnie on nie zaakceptuje jej poronienia (maslo maslane). Jak zaczelam czytac pierwsza czesc, to przyszlo mi do glowy, ze uroni sobie ta ciaze i wypcha sobie burzch, ale to byloby chore i nielogiczne XD W szoku bylam, kiedy okazalo sie, ze jednak jest w ciazy. No ale niech juz w niej bedzie, moze zejdzie sie wtedy z Marco.. to byloby by slodkie *-*
na początku planowałam, żeby Mei faktycznie odeszła od Marco przez tą cholerną ciążę, ale się rozmyśliłam, byłoby to chore nawet jak na Mei
mówisz, że słodkie by było jakby się zeszli? ciekawe ile jeszcze osób tak myśli
Cytat:
Kiedy wyszlo na jaw, ze Mei grozi jakis koles, a ty dalas taka dziecinna podpowiedz to nasunelo mi sie tylko jedno:
masz rację, w jednym z odcinków, dokładnie w TYM Marco mówi Mei o tym, że Chris robił lewe interesy z Lambertem a w TYM Marco opowiada Mei co dokładniej robił jego brat.
dla przypomnienia, Chris zginął OFICJALNIE w wypadku samochodowym, a nieoficjalnie, Dante posłał mu kulkę w głowę, wcześniej Chris rozbił się o drzewo, gdyż jechał do wezwania, a na drodze było ślisko (był ratownikiem, coś takiego jak u nas GOPR ), auto wgniecione w drzewo, przycisnęło mu nogi i wtedy Lambert posłał mu kulkę, a potem podpalił samochód
Cytat:
gdzieś dzwoni, ale nie wiadomo w którym kościele
Cytat:
prawda? ale już nie długo
Cytat:
Napisał Jelly oad Zobacz post
Ale się naplątało
Komentujmy, no ludzie. Nie chcecie nowego odcinka?
no chyba nie chcą nie no żartuje, pewnie dużo ludzi nie ma czasu, poczekamy
Cytat:
Napisał Gold_Chocolate Zobacz post
Wcześniej nie brałam pod uwagę żadnych szantaży, chociaż w sumie teraz wydaje mi się całkiem logiczne. Mam nadzieję, że Marco wróci do dawnego stanu nie tylko zdrowia ale i charakteru, bo zadufanym ciachom mówimy stanowcze nie!
szantaż szantażem, szantaż pogania
hehe no powiedzmy, że wróci
Cytat:
No a teraz moje zdanie na temat tego co mnie od ostatniego czasu interesuje prawie, że najbardziej czyli Colin i Alia :
← wybacz nie mogłam się powstrzymać
Cytat:
Wiedziałam, że to pójdzie dalej! Colina musiało coś tknąć w końcu, szkoda tylko,że nie dał rady jej tego powiedzieć . Mam nadzieję, że Alia będzie pomysłowa nie tylko w przyjemnych dziedzinach życia, ale również w problemach i go z tego wyciągnie.
Tak jak już napisałam, wszystko strasznie mi się podoba i dosłownie z zapartym tchem to czytałam, czekam z niecierpliwością na rozwój tej całej akcji i szczęśliwe zakończenie
no niestety, Colin miał pecha, no i trochę stchórzył, bo w sumie mógł jej to wyznać
a czy zakończenie będzie szczęśliwe... hmm, dla niektórych na pewno, a niektórzy pewnie puszczą mnie z torbami z forum
ale postaram się być przygotowana

dzięki za komenty, czekam jeszcze tylko na dwa

Ostatnio edytowane przez rudzielec : 01.06.2011 - 22:17
rudzielec jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości)

Narzędzia wątku
Wygląd

Zasady Postowania