![]() |
#71 |
Reputacja: 25
|
![]()
Lili można skomentować dwoma słowami - rzygam tęczą
![]() Ogólnie Simka jest piękna. Nie podoba mi się jedynie kościstość policzków, cała reszta jest świetna. Tyle jeśli chodzi o jej budowę. Ubiór - jest tak słodka, że aż przesłodka. Te włosy, rajtuzy i jeszcze lizak... Wykończyłbym się z nią. Idealnie pasuje do "Słodkich niespodzianek Katy Perry". Gdybyś ją przebrała na mniej słodziutką, byłaby prawie idealna ![]() Ocena: 6/10. Właśnie za tę słodkość. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#72 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Corrie, hm...
Cytat:
Za to Lili to prawdziwy cukiereczek, uwielbiam takie słodkie simki! ![]() ![]() Btw, mogłabyś mi podać linka do jej fryzury? Bo widuję ją na wielu zdjęciach i bardzo mi się podoba. ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Reputacja: 10
|
![]()
Fajna, trochę zwariowana simka...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Lili miała być przesłodzona i zwariowana. Cieszę się, że udało mi się osiągnąć ten efekt
![]() ![]() A teraz mam dla Was informację: TREŚCI TYLKO DLA OSÓB OD 18 LAT - OGLĄDASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ. JEŚLI NIE MASZ 18 LAT BĄDŹ NIE CHCESZ ICH OGLĄDAĆ, NIE OTWIERAJ LINKÓW! Okeej to teraz mogę przejść do prezentacji simki, Joylene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
OMG
![]() ![]() Ona jest genialna! Nie mam się do czego przyczepić. Wszystko tworzy jedną, wielką, spójną całość. Może nie przepadam za takimi brwiami, ale tu pasują idealnie ![]() A ta wilkołacza sesja jest cudna po prostu, brak mi słów ![]() I już nie wspomnę o tym, że to zdecydowanie najlepszy przykład tego, jak powinien wyglądać wilkołak w TS3 ![]()
![]() |
![]() |
#76 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Brwi i fryzura średnio mi się podobają. Najlepiej wyszła na 4 zdjęciu. :3
Ogólnie to nie lubię wilkołaków, ale jako normalna simka wygląda fajnie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Simka bardzo urocza. BAAAARDZO mi sie podoba. Tylko soczewki są fuuu. :c
Ma ciekawe włosy, skąd je masz? ;3 :3
![]() |
#79 |
|
![]()
Faith - bardzo mi się podoba. Ma piękne oczy. Ma taką jakby eskimoską urodę
![]() Ann - podobna jest do mojej koleżanki ze studiów ![]() Corrie - nie podoba mi się, pomijając jej oczy,to na niekorzysc jej urody działa jej nos i dziwnie wygięte brwi. Lili - świtne miny robi - to trzeba przyznać ![]() ![]() ![]() Joylene - jak dla mnie taka średnia. Zgadzam się z Dianą, że najlepiej wygląda na czwartym zdjęciu. Lena - przypomina: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=183 nie tylko ze względu na fryzurkę ![]() ![]() ![]() Ogólnie przejrzałam od początku ten temat, by zobaczyć które juz simki skomentowałam i utwierdziłam się w przekonaniu, że mnie bardziej podobają się simy maxisowe, niż te naszpikowane dodatkami z neta, które, moim zdaniem, rodzimych simów nie przypominają. Ale to tak na marginesie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
|
![]()
Dwie ostatnie kobietki strasznie mi się podobają, mają pazur i charakterek. C;
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |