![]() |
#871 |
Guest
|
![]()
Nazywa to się tworzeniem stylu i można do tego przejść poprzez dwukrotne kliknięcie na części ubrania lub na kliknięciu specjalnej ikonki. Wtedy panel po lewej znika, a pojawia nam się nowy panel z prawej strony ekranu. Pierwsza część to właśnie tekstury. Mamy dość długą listę z wyborem rodzaju, np. Skóra i futro, Dywany itp.
![]() ![]() ![]() No to nie mam pojęcia :/. Przeprowadź rodzinę xD. |
![]() |
|
![]() |
#872 |
Guest
|
![]()
Hej, od dłuższego czasu czytam forum, dziś postanowiłam coś napisać. Zamówiłam simsy na allegro (jeszcze czekam) i przygotowuje się psychicznie do gry ;pp
Mam kilka pytań, mam nadzieję, że ktoś życzliwy odpowie: 1.Jak to jest z wiekiem? Wchodząc w temat 'Przedstawiamy naszych simów' <czy jakoś tak> każdy pisze np. młody dorosły, 180 dni. O co w tym dokładnie chodzi? 2. Czy nie widać żadnej parceli publicznej?! Straszny krok w tył od strony twórców. Przecież nawet w podstawie 2 widac było wnętrze sklepów z ciuchami. 3.Czy grafika naprawdę jest taka kiepska? 4.Po co te całe misje? I co to dokładnie jest? 5.Czy naprawdę tak trudno się z kimś związać albo dostać awans w pracy? 6.Jak to w ogóle z pracą jest? Podobno można się zatrudnić w szpitalu, spożywczaku itp., ale czy jest też możliwość pracy tak jak w 2? Wyszukiwanie w kompie, apotem Sim sobie jeździ..bla bla bla. 7.Próbował ktoś zrobić karierę gwiazdy? Na jakimś filmiku na YT widziałam jak jakies nastolatki piszczały na widok jakiegoś kolesia, on rozdawał autografy i był na billboardach. 8.Czy Sims3 warte jest ceny? Dałam 107 z przesyłką XD No to chyba wszystko ;p Fenty_Fun jest nieaktywny Odpowiedź z Cytatem |
![]() |
![]() |
#873 |
Guest
|
![]()
Możesz np. użyć kodu testingcheatsenabled true i kliknąć shift+lewy klawisz + duch ;D i 'wywołaj zmianę wieku' czy coś takiego. Pojawi się dopiero następnej nocy. Innego pomysłu nie mam... albo sprawdź pod fundamentami, może tam jest grób ;D
|
![]() |
![]() |
#874 |
Guest
|
![]()
helena, dzieki wyprobuje
|
![]() |
![]() |
#875 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ok,
1. Jak rozdawać autografy. 2. Jak zgubić mięśnie jakie się przez przypadek nabyło. xd
![]() |
#876 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy można wziąć chorobowe albo urlop w pracy ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Guest
|
![]()
A ja coś odkryłam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#878 |
Reputacja: 12
|
![]()
A tak (bo tworzę Sima właśnie dla mojej Simki) właśnie mnie zaciekawiło, czy jak rodzice mają np. różowe lub zielone włosy (albo inny dziwny kolor), to czy dzieciaki to po nich dziedziczą?
![]() ![]() Zna ktoś może odpowiedź? Rainbow - o! dzięki za super odkrycie ![]() Nie mówiąc już o tych, którzy czekali na jakieś info o znikających nagrobkach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Guest
|
![]()
u mnie w grze dzieciaki dziedziczyły kolor włosów nie tylko po rodzicach,ale i po dziadkach
|
![]() |
![]() |
#880 |
Guest
|
![]()
yhy, dziedzicza.
kolejny problem: po zmianie aktywnej rodziny zaginal mi sim. nie ma go w tej rodzinie, jest w drzewie genealogicznym, ale nie ma go w kontaktach. nie, nie jest umarly. gdzie on moze byc? |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|