![]() |
#862 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#863 |
Guest
|
![]()
Nie wiem, czy ktoś już o tym pisał (szczerze mówiąc, za dużo stron do przeglądnięcia), ale chciałabym wiedzieć, jak wygląda wejście do panelu tworzenia rodzin i cały ten cykl.
|
![]() |
![]() |
#864 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie, jeżeli jest się np. gwiazdą rock'a to simy rozpoznają cię przez to,że jest się osobą znaną, czy nie różnisz się niczym od pozostałych przypadkowych simów?
|
![]() |
![]() |
#865 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Czyżby tylko wygadani simowie mogli nimi zostać? |
|
![]() |
![]() |
#866 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() ![]() "Tutaj mogę powiedzieć po prostu, że tryb tworzenia rodziny to najlepsza część gry, hit, fenomen... Multum opcji (nawet w porównaniu z nie tak starą "dwójką") no i dość ciekawe rozmieszczenie interfejsu. Nasz sim może być teraz czerwony, zielony, blady, "opalony"... Może być gruby, chudy, umięśniony, a to wszystko regulujemy specjalnymi suwakami. Modyfikacja włosów sima również zrobiła ogromny krok w przód. Teraz nie tylko wybieramy jeden z dostępnych kolorów włosów, ale wybieramy kolor z nieograniczonej palety kolorów, robimy pasemka, malujemy odrosty i końcówki włosów. Po prostu fenomenalne ![]() To i jeszcze więcej możecie znaleźć na stronie głównej: na www.TheSims.pl ![]() |
|
![]() |
![]() |
#867 |
|
![]()
Podczas gry w innym domu umarla simka i teraz straszy a nie ma jej grobu. Chciałbym wynieśc ja na cmentarz, ale nie wiem jak :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#868 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#869 |
Guest
|
![]()
Dziękuję UsBuzzer za wyczerpującą odpowiedź.
![]() A jak się nakłada tekstury? ;> |
![]() |
![]() |
#870 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |