![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Cześć chciałbym wam zaprezentować mój (chyba) 32 dom na tym forum
![]() Dom "Wystawna dostojność" to dom dla bogatego kawalera lub bogatej panny. Jest on urządzony, w miarę nowocześnie. Bryła jest prosta i zgrana. Przez wielkie okna domu wpada bardzo dużo światła przez co pomieszczenia są dobrze oświetlone. Płot okalający posiadłość jest wykonany z najlepszej jakości cegieł i drewna. Spis pomieszczeń: salon, przedsionek, 2 łazienki, kuchnia, salon na piętrze oraz sypialnia. Testowany: nie Parcela: 3x2 Koszt: 36 214 simoleony Oceń. Skomentuj. Zagłosuj w ankiecie. pozdrawiam: kubuss Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.01.2015 - 20:55 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
UWIELBIAM Twoje budowle
![]() Trochę mi nie kwaszą te kafelki czarno białe w kiblu, ale reszta SUPER ![]() I szafki "poucinało" w kuchni ![]() Ostatnio edytowane przez Björk : 31.10.2008 - 21:41 |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Dzięki za ocenkę, tym razem wybudowałem coś większego
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Domek faktycznie wspaniały
![]() ![]() Ocenka : 9,5/10 |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Taki domek bardzo poprawny . Wszystko na TAK oprócz łazienek !
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Tak dużo domów robisz, że sam się zgubiłeś (
![]() ![]() Będę wtórna - przykro mi bardzo, ale równiez nie podobają mi sie czarno-białe kafelki w 1 łazience ![]() Poza tym pusto na podłogach ![]() I przesunęłabym stół i krzesła w jadalni o jedną kratkę ![]() Jeszcze jedna uwaga - mieszkańcy twoich domów to albo single albo małżeństwa - zrób chociaż jeden rodzinny dom, bardzo proszę ![]() Reszta - bez zarzutu z mojej strony ![]() Ostatnio edytowane przez Callineck : 01.11.2008 - 00:59 |
![]() |
#7 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
No wreszcie coś nowego .
Bryła całkiem ładna i świetnie do nie dopasowałeś płot . Ogród trochę ubogi ale za to bardzo podobają mi się te grządki przy płocie . Wnętrze No cóż jak już wspomniałem wyżej wreszcie coś nowego ładne koloru dobrze dopasowane meble tylko mam pewne zastrzeżenie co do meble w kuchni które bardziej kojarzą mi się z klimatami japońskimi ale jakoś to przejdzie . Ale najgorzej wypadły ci obydwie łazienki puste i takie same kolory podłogi i dolnej części ściany które się za bardzo zlewają . Bryła 8\10 Ogród 7\10 Wnętrze 9\10 Ogół 8\10 Mam nadzieje że już tak pozostanie i zaczniesz robić coraz większe posiadłości/wille Pozdrawiam
#8 |
Guest
|
![]()
Z zewnątrz bardzo mi się podoba ;]
Natomiast w środku... ysss. Naliczyłam tylko 1 obraz! Litości. Ściany świecą pustaki. Dom jest taki suchy i bez wyrazu. W tym saloniki na piętrze jest okropni. 0 kwiatów, obrazów, czegokolwiek. Nie podobają mi się łazienki [błagam, zmień to ! xD ] Natomiast bardzo podoba mi się sypialnia. Taki nasycony czerwony, dodaje jej wyrazu. To wszystko, bez oceny liczbowej. |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Robisz niesamowite domki ale te łazienki ! -9,5/10
|
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
...Bryła i ogród prezentują się prześlicznie, naprawdę ładny dom...ale to tyle dobrego. W środku jakaś mieszanina stylów, praktycznie brak obrazów i tylko kilka roślinek. Meble są niedopasowane do koloru ścian, łazienka jest no...brzydka, bo co tam jest? Wanna, zlew i kibelek, lustro...ta mozaika daje po oczach. Albo ta sypialnia, łóżko i nic więcej, poza tą tragiczną komodą
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|