|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej, jestem pierwszy raz na tym forum wiec jak cos robie nie tak to sorry
![]() Jak sie dodaje zdjecia??? Kuchnia ![]() ![]() ![]() ![]() mala lazienka ![]() ![]() gabinet ![]() ![]() ![]() druga lazienka ![]() ![]() ![]() sypialnia ![]() ![]() ![]() salon ![]() ![]() ![]() ![]() pokoj dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() plan ![]() od zewnatrz ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez kasiaxx87 : 11.03.2010 - 11:50 |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
[ img ]link do zdjęcia[ /img ] bez spacji między img a nawiasami
#3 |
Guest
|
![]()
Dzieki
![]() No to mozecie komentowac ![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Halooooooooooo jest ktos wogole na tym forum???
Doczekam sie kiedys jakiegos komentarza??????????? :/ |
![]() |
#5 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Proszę...
Dom jest... Nie ładny nie brzydki... Może być ![]() Pozdrawiam CHARI ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Może być [inteligenta wypowiedź
![]() Takie bez życia... pozdrawiam
#7 |
Guest
|
![]()
jak dla mnie za dużo wzorów, no i gdzie jest zdjęcie bryły? o.o
5/10 |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
No, nawet ok, 7/10
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Charionette- hehe stac mnie na wiecej, a skad wiesz? to dopiero moj pierwszy dom ktory wstawilam. Moze kiedys pokaze nastepny, jak mi sie potomkowie powyprowadzaja.
Gio- bez zycia? Toz to mi sie wydawalo ze w stosunku do innych 'ciemnych' domow, moj jest pelen zycia. laisha- no ja bardzo lubie kolorowe domy. Za brak bryly przepraszam, zrobie w weekend zdj to pokaze. Postaram sie tez dorobic ogrod, ale on nie jest moja mocna strona wiec do udanych moze sie nie zaliczac. Sherlock- dzieki ![]() Dzieki wszystkim za oceny, moze macie jakies propozycje co bym mogla zmienic, co nie pasuje itp wedlug was? Pozdrawiam |
![]() |
#10 |
Reputacja: 10
|
![]()
Trochę pomieszane style i wzory.
Meble kuchenne nie pasują do mebli jadalnych. Nie podoba mi się też układ szafek. To, że masz ściany pod kątem i tam nie ma nic. Tak pusto się wydaje. W łazience prysznic mogłaś pokolorować tak jak ściany. Ale umywalka ładnie wygląda z tyn paseczkiem. W drugie łazience tekstura w koła coś do mnie nie przemawia. Jakoś tak dziwnie... Pokój dziecka ładny, kolorowy, wesoły. Zdjęcia są nieładnie zrobione, a poza tym nie prezentuje się ujęć w trybie budowania. Szkoda, że nie ma żadnego ogrodu. Dam ci 6/10
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|