![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Kiedyś gdzieś widziałam taki hack,w którym można chodzić po okolicy bez żadnych dodatków,więc zwracam się do Was użytkownicy,może widzieliście też ten hack i wiecie na której stronie on jest. Zaznaczam,że szukam go już rok.
Edit: Nie ja żadnego filmiku nie widziałam tylko normalny hack opisany,że można się przemieszczać po okolicy,ale z ekranem ładowania właśnie Ostatnio edytowane przez Inez : 16.09.2010 - 09:53 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Jak mam to rozumieć "chodzić po okolicy bez żadnych dodatków"
W sensie przemieszczać się bez ekranów ładowania ? Może po prostu widziałaś filmik z the sims 3, bo w sims 2 jest to niemożliwe.
![]() |
#3 |
|
![]()
Z tego co mi wiadomo, to coś takiego jest możliwe w "podróżach", wybierasz otoczenie na które chcesz pójść i masz wtedy opcje:
- zamów taksówkę - idź pieszo (czy coś takiego) Ale to jest opcja dostępna na wakacjach. Jeżeli chodzi natomiast o chodzenie po okolicy w której mieszka twój sim, to jest to możliwe bez żadnego hacku, po prostu możesz odwiedzić domy które są w pobliżu mieszkania twojego sima najeżdżając na nie strzałką. Wtedy Ci wyskakuje opcja "idź pieszo". Z tego co mi wiadomo takiego hacka nie ma. No ale mogę się mylić. @down: Osiedlowe życie.
Ostatnio edytowane przez Liv : 19.09.2010 - 12:26 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
rudzielec,a w którym to dodatku
|
![]() |
![]() |