![]() |
#71 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jakby traktować te zasady poważnie to ja się chyba nie nadaję na usera tego forum
![]() ![]()
![]() |
#72 |
|
![]()
Aya de Chat - przepraszam za chwilę usunę wszystkich tych, których nie znam ...
"Odziera przyjaźń z dostojeństwa, kto jej szuka dla korzystnych możliwości." 14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj. @edit. Grace nie chodzi mi o to żeby mieć 123456789 znajomych, po prostu jak mnie ktoś zaprasza to przyjmuję, bez żadnego tam dochodzenia Ostatnio edytowane przez kubuss : 18.04.2009 - 15:45 |
![]() |
![]() |
#73 | ||
Guest
|
![]() Cytat:
ej, ej, to znaczy że jesteś przyjacielem wszystkich których masz w znajomych ? O_o Spoko ![]() "14 zasada do Ciebie pasuje: wyśmiewaj, krytykuj, prowokuj." Jakiś cel w życiu trzeba miec ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
#74 | ||
Administrator emerytka
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ja akceptuje tylko tych, z ktorymi chociaz pare razy pogadalam i ich 'znam'. Cytat:
och nie, wydalo sie, ze jestem nolajfem :<<<< |
||
![]() |
![]() |
#75 |
|
![]()
nie chce mi sie was czytac, ale czuje, ze jest smiesznie.
ha-haha!! szczerze mowiac do zasad dodalabym "Nadmierne stosowanie ironii, a przede wszystkim sarkazmu". prawie wszyscy stosujemy, a gros osob robi to w jakis irytujacy i nudny sposob. pierwsza 20 jest dobra, chociaz nie wszystkie punkty pasuja na to forum.
#76 |
|
![]()
Swoje 2 grosze też dorzucę!
Na każdą zaczepkę/prowokację należy odpowiedzieć jeszcze wredniejszą zaczepką/kontrprowokacją! Kończenie dyskusji w sposób pokojowy, dyplomatyczny jest nie trendy, lepiej zrobić wielkie bum, by być zauważonym.
![]() |
#77 |
Reputacja: 12
|
![]()
oo, jeszcze nalezy dodac, iz niektorzy za wszelka cene staraja sie udowodnic, ze maja multum znajomch/przyjaciol/whatever (oczywiscie w przeciwienstwie do kogos, z kim np. sie 'kloca') i nie prowadza 'nolife'owego' zycia mimo, ze spedzaja na tym forum wiekszosc dnia (jak nie cale dnie, bardzooo czesto tutaj niektorych widze) =d
w sumie pare punktow jest naprawde trafnych Ostatnio edytowane przez beliel : 18.04.2009 - 19:37 |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#79 | |
Guest
|
![]()
nie umiesz czytac?
Cytat:
beliel nie czepia sie samego siedzenia tutaj caly dzien, tylko udawania ze jest inaczej. |
|
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|