![]() |
#12 |
Guest
|
![]()
Jeśli jest nastolatkiem, to w połowie bycia nastolatkiem czasem nastolatek do szkoły już nie chodzi. Powód? Nieznany, na razie nie ma sposobu na to. Też tak mam i nie tylko ja. Wtedy się nie przejmuj, pogódź z tym
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Reputacja: 10
|
![]()
Może jeśli masz NS, to podczas tego czasu nastolatek ma czas na zastanowienie się czy iść na studia?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
|
![]()
To z boolProp'em tez kiedys zrobilam.
To Cie nie dodaje do prywatnej szkoly, tylko sprawia ze Sim nie musi nigdzie chodzic ![]() I to nieodwracalne ![]() Spróbuj lepiej Insima (jesli chcesz dodac sima do prywatnej) ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Nysia - dlatego ja nie stosuje boolpropów ,bo psują strasznie grę ,tylko mam taki specjlany obraz , który daje na maksa aspiracje , skille , potrzeby etc. i tam jak sobie klikniesz dzieckiem na ten obraz to masz zakładkę - school - trade public/private... i z głowy ; ) żadnych problemów niczego. Dlatego nie polecam boolpropów tylko ten obraz - zdecydowanie jest od wszystkiego. A jeżeli masz takowy problem to po prostu musisz sama zawozić dziecko do szkoły.
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]()
jest możliwość ;ppp ale musisz wiedzieć jak plik z tym simem się nazywa ;ppp ja przypadkiem usunęłam jakiś plik i moja ulubiona simka przepadła .... jak przywracałam plik to nie wrócił
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|