![]() |
#92 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
to ze na wystepach u rezysera jest trudniej to chyba logiczne bo wtedy simy maja wieksza trema
![]() ja mam 3 gwiazdki i jeszcze nagrody muzycznej nie dostalam co mam zrobic zeby ja miec ![]() |
![]() |
#94 |
Guest
|
![]()
Ja mam cztery nagrody: Dwie srebne za śpiewanie, jedną brązową za aktorstwo i SIMMY. Mi sie wydaje, że ta nagrode publiczmności się dostaje:
- albo dlatego bo jesteś na pierwszym miejscu w rankingie Top - albo za to, że masz dobre stosunki ze swoimi fanami. Ja mam 5 gwiazdek i pr.óbuje ją zdobyć. Narazie nie wiem czy mi sie to uda, bo moja simka ma problemy sercowe..... ![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przy pomocy magicznego lustra zparzyjaźniłam się ze wszystkimi simami-fanami
Jestem na pierwszym miejscu wśró sław Mój sim jest wszechstronnie uzdolniony Ma mnóstwo nagród A ta wredna publiczność nie daje mi nagrody ![]()
#96 |
Guest
|
![]()
aa NAGRODA SIMMY! Mam ich chyba tone!!!!
![]() |
![]() |
#97 |
Guest
|
![]()
Tu chodzi o nagrodę publiczności, nie Simmy... Bo Simmy to i ja mam z 10...
Ale i tak już mniej więcej wiemy jak ją zdobyć. A jak zdobyć inne? Opiszcie dokładnie, jakbyście mogli. |
![]() |
#98 |
Guest
|
![]()
(COLOR=green) Mam ok. 5 nagród simmy ale nigdy niedostałam nie dostałam nagrody publiczności!!!
~RATUNKU, POMÓŻCIE~ ![]() |
![]() |
#99 |
Guest
|
![]()
Trzeba mieć dobre stosunki z fanami.Gdy dajesz buziaka i fotograf pstryka zdjęcie, to pokazuje się nad głową sima taka gwiazdka z plusikiem.Jak będziesz dużo razy tak robił to dostaniesz nagrodę publiczności.Ja sobię ją ściągnęłam.
![]() |
![]() |
#100 |
Guest
|
![]()
Ale jakim cudem ci robi zdjęcie podczas pocałunku z fanem?
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|