![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dom średnio mi się podoba, pomieszanie maxisu z netem w tym wydaniu mi się nie podoba. Ogólnie dom jest za duży i pusty. Białe podłogi mi się nie podobają. Ocena: 5/10
kubuss |
![]() |
|
![]() |
#12 |
|
![]()
Ciekawie
![]() 1. Bryła nie podoba mi się zbytnio, ale wywołuje uśmiech na mojej twarzy. 2. Ogród piękny, ale mam wątpliwości do "tarasu". Taki trochę przerost formy nad treścią. 3. Wnętrza wezmę do jednego worka. Dopracowane, ładne, orginalne, kolorowe, w miarę przytulne. Szczególnie do gustu przypadł mi ten neon-drogowskaz "wyjście ewakuacyjne" ![]() 9/10 (-1 za zbyt udziwnioną bryłę i otoczenie domu) Czekoladowy.pl, Boztom, Mazeczzjuzez ![]()
#13 |
|
![]()
Bryla jest taka sobie, w jadalni rażą te krzesła :o a pokoik za barem jest świetny.
Dużym + jest teren za domem, jest naprawdę ciekawie ![]() Całokształ 8.5/10 Jak na pierwszy dom to naprawdę dobrze. ![]()
![]() |
#14 |
|
![]()
No to po kolei :
Bryła - bardzo zaimponował mi projekt budynku, ale kolory kompletnie nie pasują Ogród - jak na pierwszy domek, to muszę przyznać, że wyszedł Ci prawie, że wspaniale ![]() Wnętrze - Nie mam żadnych zastrzeżeń 8 |
![]() |
![]() |
#15 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Podoba mi się to podziemne wejście...
![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]()
Oh, ah, oh, uh! Ulala... bryła jest cudowna! Uwielbiam takie domki
![]() O wystroju, nie mogę jednak powiedzieć tego samego. Jak na mój gust, pomieszczenia są za duże i trochę puste. Kolory też za bardzo do siebie nie pasują... ale bryła, cudeńko ![]()
#17 |
|
![]()
Duże i...
JA CHCĘ TĄ KANAPĘ Z PRZEDPOKOJU xD B. fajnie ![]() 9/10
#18 |
Guest
|
![]()
Ojej, naprawdę pierwszy dom?!
Naprawdę całkiem dobry, nie będę wystawiała jakiś fachowych ocen, bo kompletnie się na tym nie znam, są to tylko i wyłącznie moje osobiste odczucia;p. Jedyne, co niezyt mi się podoba i TROSZKĘ mnie irytuje, to ten nieszczęsny prezencik od pana Humble'a (czy jak to się pisze;p). Ocen nie będę wystawiała, bo, jak zaznaczałam wyżej nie jestem ekspertem. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|