![]() |
#11 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Małe, niewyraźne zdjęcia...
![]() 5/10 Pozdrawiam Nysia |
![]() |
|
![]() |
#12 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Nawet niezły, ale zdecydowanie za ciemno. Imo za bardzo udziwniłeś ten ogródek :/
Czemu zdjęcia są w trybie budowania/kupowania? I czemu takie małe? Reszta- w wielu przypadkach nie zachwyca, salon jest za duży, te płytki na podłodze mi się nie podobają. 5,5/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 29.04.2009 - 12:17 |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba. Ogród - fajnie że teren nie jest równy, ale nie bardzo mi się podoba, dobrze że jest oczko wodne, lubie to.
Bardzo nie podoba mi sie basen, byłby ok, gdyby nie ten wąski korytarzyk i drabinka, mi by sie nie chciało tamtędy wchodzić lub wychodzić. Przedpokój - bardziej by mi się podobał gdyby był w jaśniejszych kolorach. Kuchnia - zbyt ciemna, przygnębiająca, gdyby chociaż ściany były jaśniejsze, efekt byłby dużo lepszy. Narazie nie zapowiada się zbyt ciekawie, przez ciemne kolory ścian i podłóg, bo meble mogą być. Edit: Jadalnia - dobrze że przez okna wpada troche światła, byłaby fajna gdyby nie te dziwne krzesła przy zielonym dywanie. Salon - podłoga jest okropna, uważam że kafle nadają się jedynie do łazienki i kuchni, a nie do salonu. Kolor ścian nie pasuje. Łazienka - za ciemna. Siłownia - w końcu jakieś jasne pomieszczenie ![]() Sypialnia - byłaby ok gdyby nie ciemne kolory. Dom nie jest zły, ale troche w nim za ciemno. Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 29.04.2009 - 14:33 |
![]() |
#14 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dzieki za komentarze następnym razem spróbuję wpaść w wasze gusta
![]() ![]() co do podłogi w salonie to te pokrycie znalazłem w rodzaju paneli Ostatnio edytowane przez MatixD : 29.04.2009 - 15:33 |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]()
Trochę niewyraźne zdjęcia...
Co do bryły to może nie jest najlepsza, ale mnie też one nie wychodzą, więc nie będę się czepiać ![]()
#16 |
|
![]()
Ciemno
![]() I ogólnie ładnie ;] 7/10
![]() |
#17 |
|
![]()
Wewnątrz za ciemno. Bryła średnia. Wnętrza ładne. Ocena: 8/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]()
No skoro już są fotki... podoba mi się tylko czemu to nie są żywsze barwy? 6/10
|
![]() |
#19 |
|
![]()
Hm...dodatki fajne, ale całość mi się nie podoba. Bo można grać maxisem i zrobić świetny dom albo-na odwrót. Fotele ze dwa metry od stolika, telefon w łazience, stolik na środku siłowni- diabeł tkwi w szczegółach;]
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]()
Zapomniałem dodać, że lepiej nie dopisuj że to twój pierwszy czy drugi domek. Sam się przekonałem, że niezależnie od tego czy dopiszesz czy nie ocena będzie raczej taka sama.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|